TuXaKoS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, teot είπε Η άρση του απορρήτου προϋποθέτει ότι έχεις τον αριθμό αλλά δεν μπορείς να βρεις στοιχεία του κατόχου και με εισαγγελική παρέμβαση (αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις) δίνονται τα στοιχεία. Επίσης ξαναγράφω ότι δεν τηρούνται από τους παρόχους λίστες εισερχομένων κλήσεων .... μόνο οι εξερχόμενες καταγράφονται. Για να καταγραφούν οι εισερχόμενες θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί η " Υπηρεσία Εντοπισμού Κακόβουλων Κλήσεων " και για όσο διάστημα είναι ενεργοποιημένη. https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/#!portal/201600000002048/topic/201600000002331/201600000002530}201600000002321}201600000002331}00 Φυσικά και υπάρχει καταγραφή των εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για κάθε αριθμό. Τα αρχεία αυτά τα κρατάει κάθε πάροχος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σε αυτά τα αρχέια μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση μόνο με εισαγγελική εντολή. Η υπηρεσία εντοπισμού κακόβουλων κλήσεων υπάρχει για συγκεκριμένο σκοπό. Αν έχει ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία καταγράφει όλες τις εισερχόμενες κλήσεις. Αν σε καλέσει κάποιος με απόκρυψη, ακούει ηχογραφημενο μήνυμα που αναφέρει ότι η απόκρυψη θα αφαιρεθεί και ότι ο αριθμός του θα γίνει γνωστός (προφανώς αυτός που καλεί με απόκρυψη απλώς θα κλείσει το τηλέφωνο και δεν θα μάθεις ποτέ τον αριθμό). 3 1
lector Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Ευτυχως που δεν εδωσε στοιχεια διοτι βρωμαει απο παντου η φαση. Εκτος του οτι δε θα εμπαινε σε τετοια διαδικασια η efood, καμια σοβαρη εταιρεια δε θα εκανε κληση με αποκρυψη, ουτε καν απο κινητο τηλεφωνο, μονο σταθερο ή εστω πενταψηφιο. 1
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 7 hours ago, wesker said: To έχει κάνει συγγενής μας. Είναι τόσο κουραστική και ενοχλητική, που άρχισε κανένας απο το σοι να μην το σηκώνει όταν βλέπει τον αριθμό της, και πηγε και το εκανε απόρρητο... αποκρυψη εβαλε.την οποια μπορεις να την βαλεις και μονο για μια φορα με το *31* ή #31# αναλογως αν μιλαμε για σταθερο ή κινητο.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, wesker είπε To έχει κάνει συγγενής μας. Είναι τόσο κουραστική και ενοχλητική, που άρχισε κανένας απο το σοι να μην το σηκώνει όταν βλέπει τον αριθμό της, και πηγε και το εκανε απόρρητο... Απόρρητο σημαίνει ότι δεν φαίνεται το νουμερο της στους καταλόγους,οπότε δεν εξυπηρετεί κάπου όταν καλεί η ίδια.
wesker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Απόρρητο σημαίνει ότι δεν φαίνεται το νουμερο της στους καταλόγους,οπότε δεν εξυπηρετεί κάπου όταν καλεί η ίδια. 1 ώρα πριν, poulinos είπε αποκρυψη εβαλε.την οποια μπορεις να την βαλεις και μονο για μια φορα με το *31* ή #31# αναλογως αν μιλαμε για σταθερο ή κινητο. Μα για την αποκρυψη δεν μιλούσαμε απο την στιγμή που δεν φαινεται ο αριθμός στο τηλέφωνο σου οταν σε καλεί κάποιος με απόκρυψη; Όχι για απόρρητο.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 1 minute ago, wesker said: Μα για την αποκρυψη δεν μιλούσαμε απο την στιγμή που δεν φαινεται ο αριθμός στο τηλέφωνο σου οταν σε καλεί κάποιος με απόκρυψη; Όχι για απόρρητο. απλα εννοουσα οτι μπορεις να ζητησεις μονιμη αποκρυψη στον τηλεφωνικο σου αριθμο αλλα μπορεις και εσυ να βαλεις επιλεκτικη. επισης ο αλλος απο την αλλη πλευρα μπορει να βαλει να μην δεχεται κλησεις απο απορριψη.
wesker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, poulinos είπε απλα εννοουσα οτι μπορεις να ζητησεις μονιμη αποκρυψη στον τηλεφωνικο σου αριθμο αλλα μπορεις και εσυ να βαλεις επιλεκτικη. επισης ο αλλος απο την αλλη πλευρα μπορει να βαλει να μην δεχεται κλησεις απο απορριψη. Ναι, εγώ απαντούσα στο μνμ περί απόκρυψης και κάπου νομίζω οτι το έχασα. Αυτή η συγγενής μας έχει βάλει μόνιμη απόκρυψη και τώρα είναι που δεν της το σηκώνει κανένας. Γενικά δεν βλέπω ούτε έναν χρήσιμο λόγο για να έχεις απόκρυψη στις κλήσεις σου.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Just now, wesker said: Ναι, εγώ απαντούσα στο μνμ περί απόκρυψης και κάπου νομίζω οτι το έχασα. Αυτή η συγγενής μας έχει βάλει μόνιμη απόκρυψη και τώρα είναι που δεν της το σηκώνει κανένας. Γενικά δεν βλέπω ούτε έναν χρήσιμο λόγο για να έχεις απόκρυψη στις κλήσεις σου. μαλλον νομιζε οτι θα το σηκωσετε.πλεον απο τοτε που οι εταιρειες προιοντων ,τηλεφωνικων πωλησεων απαγορευεται να βαζουν αποκρυψη ο κοσμος ολο και περισσοτερο δεν σηκωνει αποκρυψεις.διοτι εφοσον δεν ειναι απο εταιρεια σημαινει οτι κατι παραξενο συμβαινει για να σε παρει καποιος με αποκρυψη. για μενα θα πρεπε να καταργηθει τελειως η αποκρυψη.χρησιμοτητα εχει μονο σε τεχνικους παροχων που παιρνουν τηλεφωνο τον πελατη και πολλοι πελατες κρατανε το τηλεφωνο τους και μετα τους πριζουν. 2
smpt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 αυτό ακριβώς. χρησιμοποιώ επιλεκτική απόκρυψη, οταν παίρνω περιστασιακους πελάτες για τεχνικό πρόβλημα και δεν θέλω να κρατήσουν το τηλέφωνο 1
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 12 minutes ago, smpt said: αυτό ακριβώς. χρησιμοποιώ επιλεκτική απόκρυψη, οταν παίρνω περιστασιακους πελάτες για τεχνικό πρόβλημα και δεν θέλω να κρατήσουν το τηλέφωνο εχω περασει απο αυτο το σταδιο οπως και εννοειται με εχουν παρει στο παρελθον πελατες πισω. 1
ObeyWario! Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, phanispal είπε Πόσες φορές θα πούμε ότι δεν το σηκώνουμε όταν βλέπουμε απόρρητο; Και αν είναι πρώην που είναι έξω και μας παίρνει να ακούσουμε κάποιο καψουροτράγουδο;
teot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, poulinos είπε χρησιμοτητα εχει μονο σε τεχνικους παροχων που παιρνουν τηλεφωνο τον πελατη και πολλοι πελατες κρατανε το τηλεφωνο τους και μετα τους πριζουν. Έχω δει τελευταία σε courier να καλεί ο διανομέας μέσω του τηλεφωνικού τους κέντρου και να φαίνεται ο αρίθμός του κέντρου τους. Και με την ευκαιρία να το πω για μια άλλη φορά ...τελευταία ... αρχείο εισερχομένων κλήσεων δεν τηρεί κανένας πάροχος. Αυτο που είναι υποχρεωμένοι να τηρούν είναι το αρχείο εξερχόμενης κίνησης. Με 35 χρόνια ενασχόλησης σε αντικείμενο που περιελάμβανε και αυτό, κάτι γνωρίζω.... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από teot
DrLo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, smpt είπε αυτό ακριβώς. χρησιμοποιώ επιλεκτική απόκρυψη, οταν παίρνω περιστασιακους πελάτες για τεχνικό πρόβλημα και δεν θέλω να κρατήσουν το τηλέφωνο Αυτό είναι λίγο σαν να λες "δε θέλω οι πελάτες μου να κρατήσουν το ΑΦΜ μου" Τους πελάτες σου θα πρέπει να τους πέρνεις από το τηλέφωνο που φαίνεται στα στοιχεία της επιχείρησής σου. Γι αυτό το λόγο υπάρχει στα στοιχεία επιχείρησης.
panagiotis1988 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, teot είπε Έχω δει τελευταία σε courier να καλεί ο διανομέας μέσω του τηλεφωνικού τους κέντρου και να φαίνεται ο αρίθμός του κέντρου τους. Και με την ευκαιρία να το πω για μια άλλη φορά ...τελευταία ... αρχείο εισερχομένων κλήσεων δεν τηρεί κανένας πάροχος. Αυτο που είναι υποχρεωμένοι να τηρούν είναι το αρχείο εξερχόμενης κίνησης. Με 35 χρόνια ενασχόλησης σε αντικείμενο που περιελάμβανε και αυτό, κάτι γνωρίζω.... Πριν από 20 σχεδόν χρόνια (πωω ποτέ μεγάλωσα ρε φίλε....) πού μας έκαναν αναπάντητες κλήσεις με απόκρυψη στο σταθερό κάθε βράδυ από τις 12πμ έως τις 3πμ και βάλαμε εισαγγελέα μια χαρά μας βρήκε ποιος μας έκανε αναπάντητες. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από panagiotis1988 2
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 23 minutes ago, teot said: Έχω δει τελευταία σε courier να καλεί ο διανομέας μέσω του τηλεφωνικού τους κέντρου και να φαίνεται ο αρίθμός του κέντρου τους. Και με την ευκαιρία να το πω για μια άλλη φορά ...τελευταία ... αρχείο εισερχομένων κλήσεων δεν τηρεί κανένας πάροχος. Αυτο που είναι υποχρεωμένοι να τηρούν είναι το αρχείο εξερχόμενης κίνησης. Με 35 χρόνια ενασχόλησης σε αντικείμενο που περιελάμβανε και αυτό, κάτι γνωρίζω.... λογικα κατι σαν vpn κανουν. ή μπορει να εχουν ζητησει κατι διαφορετικο απο τον παροχο.καλη φαση αυτο. Just now, DrLo said: Αυτό είναι λίγο σαν να λες "δε θέλω οι πελάτες μου να κρατήσουν το ΑΦΜ μου" Τους πελάτες σου θα πρέπει να τους πέρνεις από το τηλέφωνο που φαίνεται στα στοιχεία της επιχείρησής σου. Γι αυτό το λόγο υπάρχει στα στοιχεία επιχείρησης. αλλο λεμε. η εταιρεια παιρνει τηλεφωνο τον πελατη ναι γεια σας αυριο 12 ο τεχνικος θα ειναι εκει. πας εκει και δεν βρισκεις το σπιτι και θες να μιλησεις με τον πελατη για που ακριβως ειναι. ή θα κανεις το χαλασμενο τηλεφωνο με την εταιρεια να σε βαλει conference ή θα παρεις εσυ απο το κινητο σου. ή εκτος αν κανεις αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πανω. αν παρεις με αποκρυψη ο πελατης μπορει να μην το σηκωσει.αν παρεις χωρις μπορει ο πελατης να κρατησει το τηλεφωνο σου και μετα να σε πρηζει οτι α εχω θεμα θα ερθεις να το δεις .για να γλυτωσει να καλεσει πχ τον παροχο. εννοειται του λες οτι καλεσε τον παροχο αλλα ειναι σπαστικο να σε καλει εσενα. μπορει να εισαι σε αδεια να κοιμασαι και δεν ξερω τι αλλο.και δυστυχως υπαρχουν πολλοι πελατες με αυτο το μυαλο. εδω σε πελατη μου ειπε χυμα οτι πηρα το 13888 και εψαξα για να σε βρω. δεν παει καλα ο κοσμος γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα