Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος απο απόρρητο αριθμο τηλεφωνησε την μητερα μου και ειπε κατι σαν το εξης "Καλησπέρα, απο το efood ειμαστε, είστε η (ονοματεπώνυμο μητέρας μου)? Θα θελαμε να επιβεβαιώσετε εαν η διεύθυνση (διεύθυνση του ΠΑΛΙΟΥ σπιτιου της) ισχύει ακομα" 

Παλι καλα δε τους ειπε την καινούρια διεύθυνση, και την πρότεινα να παει κοσμοτε για αναγνώριση απορρήτου αριθμού. 

Ξέρει κανεις τι φαση?

Υ. Γ. Το να ειναι οντως απο efood αποκλειεται, δεν νομίζω καν να υπήρχε το efood οταν εμενε στο παλιο σπιτι😅

Δημοσ.

Τι εννοείς αναγνώριση απορρήτου αριθμού; Αν εννοείς να μάθεις σε ποιον ανήκει νομίζω μόνο με εισαγγελική παρέμβαση γίνεται. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Τι εννοείς αναγνώριση απορρήτου αριθμού; Αν εννοείς να μάθεις σε ποιον ανήκει νομίζω μόνο με εισαγγελική παρέμβαση γίνεται. 

Α όντως? Είχα την αίσθηση οτι γίνεται, γιατί το ακούω συχνα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chrysa_anagnostou είπε

Α όντως? Είχα την αίσθηση οτι γίνεται, γιατί το ακούω συχνα

Δεν κρατάνε λίστα εισερχομένων κλήσεων οι πάροχοι οπότε ούτε με εισαγγελέα γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, teot είπε

Δεν κρατάνε λίστα εισερχομένων κλήσεων οι πάροχοι οπότε ούτε με εισαγγελέα γίνεται.

Άρση απορρήτου νομίζω λέγεται αυτό που θες να διευκρινίσεις και ναι σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται μέσω εισαγγελικής παρέμβασης. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, chrysa_anagnostou said:

Κάποιος απο απόρρητο αριθμο τηλεφωνησε την μητερα μου και ειπε κατι σαν το εξης "Καλησπέρα, απο το efood ειμαστε, είστε η (ονοματεπώνυμο μητέρας μου)? Θα θελαμε να επιβεβαιώσετε εαν η διεύθυνση (διεύθυνση του ΠΑΛΙΟΥ σπιτιου της) ισχύει ακομα" 

Παλι καλα δε τους ειπε την καινούρια διεύθυνση, και την πρότεινα να παει κοσμοτε για αναγνώριση απορρήτου αριθμού. 

Ξέρει κανεις τι φαση?

Υ. Γ. Το να ειναι οντως απο efood αποκλειεται, δεν νομίζω καν να υπήρχε το efood οταν εμενε στο παλιο σπιτι😅

πλεον οταν υπαρχει απορρητο νουμερο βρωμαει η κατασταση.οι εταιρειες πλεον δεν καλουν απο αποκρυψη διοτι ειχε απαγορευτει οσο ξερω

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Άρση απορρήτου νομίζω λέγεται αυτό που θες να διευκρινίσεις και ναι σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται μέσω εισαγγελικής παρέμβασης. 

Η άρση του απορρήτου προϋποθέτει ότι έχεις τον αριθμό αλλά δεν μπορείς να βρεις στοιχεία του κατόχου και με εισαγγελική παρέμβαση (αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις) δίνονται τα στοιχεία. 
Επίσης ξαναγράφω ότι δεν τηρούνται από τους παρόχους  λίστες εισερχομένων κλήσεων .... μόνο οι εξερχόμενες καταγράφονται.

Για να καταγραφούν οι εισερχόμενες θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί η " Υπηρεσία Εντοπισμού Κακόβουλων Κλήσεων " και για όσο διάστημα είναι ενεργοποιημένη.

https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/#!portal/201600000002048/topic/201600000002331/201600000002530}201600000002321}201600000002331}00

Επεξ/σία από teot
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teot είπε

Τι εννοεις; Αν με καλέσει εμένα κάποιος έστω με απόκρυψη δεν καταγράφεται ο αριθμός του στον παροχο μου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Τι εννοεις; Αν με καλέσει εμένα κάποιος έστω με απόκρυψη δεν καταγράφεται ο αριθμός του στον παροχο μου; 

Ακριβώς... δεν καταγράφεται, αν καταγράφονταν δεν θα υπήρχε λόγος της υπηρεσίας Εντοπισμού Κακόβουλων Κλήσεων (το παλιο συλληπτικό)

"Αν δέχεσαι σοβαρή ενόχληση από κλήσεις με απόκρυψη αριθμού, τότε μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Εντοπισμού Κακόβουλων Κλήσεων, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι για τις εισερχόμενες κλήσεις (αριθμοί καλούντων) που θα δέχεσαι με απόκρυψη, για το διάστημα που θα είναι ενεργή η υπηρεσία."

Επεξ/σία από teot
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, teot είπε

Ακριβώς... δεν καταγράφεται, αν καταγράφονταν δεν θα υπήρχε λόγος της υπηρεσίας Εντοπισμού Κακόβουλων Κλήσεων (το παλιο συλληπτικό)

Αυτό πήγαινα να γράψω, αφού δεν καταγράφονται τότε πως εντοπίζεται ο αριθμός αυτού που καλεί; Μετά από αίτηση του συνδρομητή φυσικά προς τον παροχο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Αυτό πήγαινα να γράψω, αφού δεν καταγράφονται τότε πως εντοπίζεται ο αριθμός αυτού που καλεί; Μετά από αίτηση του συνδρομητή φυσικά προς τον παροχο. 

Ναι, μετά από αίτηση ξεκινά η καταγραφή και για όσο διάστημα είναι ενεργή η υπηρεσία. Παλία χρεώνονταν, τώρα απ ότι είδα στην Cosmote τουλάχιστον είναι δωρεάν

Δημοσ.

Πέρα από φάρσες και κακόβουλες πράξεις υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος ύπαρξης της Απόκρυψης Αριθμού σαν παγιωμένη δυνατότητα?

Αν από αύριο έβγαινε νόμος που απαγόρευε αυτό το πράγμα και οι εταιρείες τηλεφωνίας το μπλόκαραν τελείως, θα έχανε κάποιος κάτι? Θα ζημιωνόταν η κοινωνία στο παραμικρό? Αναρωτιέμαι πραγματικά

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, teot είπε

Τα πάντα κρατάνε οι πάροχοι, αυτό έλειπε 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Πέρα από φάρσες και κακόβουλες πράξεις υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος ύπαρξης της Απόκρυψης Αριθμού σαν παγιωμένη δυνατότητα?

Αν από αύριο έβγαινε νόμος που απαγόρευε αυτό το πράγμα και οι εταιρείες τηλεφωνίας το μπλόκαραν τελείως, θα έχανε κάποιος κάτι? Θα ζημιωνόταν η κοινωνία στο παραμικρό? Αναρωτιέμαι πραγματικά

To έχει κάνει συγγενής μας. Είναι τόσο κουραστική και ενοχλητική, που άρχισε κανένας απο το σοι να μην το σηκώνει όταν βλέπει τον αριθμό της, και πηγε και το εκανε απόρρητο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...