Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδιά!!επειδή άλλαξα pc θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με μια κάρτα ήχου.Αλλαξα πρόσφατα pc και το καινούργιο φοράει την μητρική Asus ROG Strix B550-E Gaming.Στο παλιο μου σύστημα είχα την καρτα ήχου Asus Xonar D1.να βάλω την κάρτα ήχου στο καινούργιο pc ή η έξοδος ήχου απο την καινούργια μητρική είναι καλύτερη και να μείνω με αυτή;;τα ηχεία μου είναι τα Creative gigaworks T40 Series ii.ευχαριστω!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και μεγειά . Προσωπικά νομίζω πως αν δεν ασχολείσαι επαγγελματικά με τον ήχο, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις κάποια κάρτα. Μια χαρά είναι οι onboard λύσεις.

Δημοσ.

Tην εχω ηδη την καρτα και εχει βγει απο το παλιο συστημα.η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει να την βαλω στο καινουργιο pc η αποδιδει καλυτερα η onboard της καινουργιας μητρικης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με την χωροθέτηση στην μητρική, για μένα βαλτην. Η οπτική έξοδος που έχει η κάρτα σου είναι πιο αντοχής από πολλές μητρικές με optical out.

Αν δεν χρησιμοποιείς το optical όμως, δεν νομίζω ότι αξίζει , να την βάλεις σε σχέση με την μητρική σου. 
Αν τα ηχεία σου είναι αυτά που βλέπω στο Internet , νομίζω τσάμπα θα μπει…

ΥΓ. Τώρα ειδα ότι η κάρτα ήχου σου είναι PCI. Νομίζω δεν υπάρχει PCI θύρα στην μητρική σου να την βάλεις…..

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, future81 είπε

Οχι δεν χρησιμοποιω optical ισχυει!!τα ηχεια συνδεονται με 3,5mm jack και ειναι αυτα

https://www.skroutz.gr/s/316325/Creative-GigaWorks-T40-Series-II-Ηχεία-Υπολογιστή-2-0-με-Ισχύ-32W-σε-Μαύρο-Χρώμα.html#description

οποτε να μεινω με της μητρικης 

Μεγειες αφού έχεις κάρτα θα σου έλεγα ναλε την αλλά πλέον δεν μπαίνει μιας και pci .υπάρχει νομίζω ανταπτορας αλλά δεν αξίζει.

μείνε με την on board έχεις ωραία ηχεια πισι οποτε κομπλέ θα είσαι και πες μας και πως βλέπεις μετά την αλλαγή από καλή κάρτα σε ον βοαρδ.

Αν αλλαξεις ακουστικα η ηχεια και θες κατι όντως καλό ναι πρόσθεσε μια

Δημοσ.

Θεώρησα οτι μπαίνει η pci σε pcie που εχει η μητρική αλλα μαλλον δεν ειναι συμβατες!!θα ενημερωσω για οποιαδηποτε αλλαγη καταλαβω!ευχαριστω για τις απαντησεις!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, future81 είπε

Θεώρησα οτι μπαίνει η pci σε pcie που εχει η μητρική αλλα μαλλον δεν ειναι συμβατες!!θα ενημερωσω για οποιαδηποτε αλλαγη καταλαβω!ευχαριστω για τις απαντησεις!

το αναποδο γινοταν νομιζω στιθς αρχες δεν ειμαι σιγουρος

Δημοσ.

γνωμη μου ειναι πως με τα ηχεια που εχεις δεν αξιζει να βαλεις καρτα ηχου

αν αλλαξεις ηχεια και πας σε studio monitor πχ, τοτε βαλε και ενα καλο usb dac και θα δεις πραγματικα αλλο ηχο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η διαφορά κάρτας ήχου με onboard είναι η μέρα με την νύχτα...ακόμα και με αυτήν που έχω από το 2008 (xfi titanium), αν βρεις τρόπο να την βάλεις μόνο καλό θα κάνεις,ακόμα και με τα logitech x540 που είχα ξεκινήσει η διαφορά ήταν τεράστια από της τότε onboard αλλά και τώρα με z-5500 και ακουστικά fidelio x2hr ούτε για πλάκα δεν θα τα είχα στην μητρική και δεν μιλάω για σοβαρά ηχεία αλλά δεν θα μπορούσα να διανοηθώ να μην έχω κάρτα ήχου εκτός και αν δεν ακούτε μουσική από τον υπολογιστή!

ΥΓ και εννοείτε χρησιμοποιείς τα jack και όχι οπτική ίνα

Επεξ/σία από sozz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...