Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Εάν μια φωτογραφική μηχανή δεν έχει δυνατότητα και επιλογή για να στείλει σήμα σε υπολογιστή, εν ολίγοις να λειτουργήσει ως webcam για livestream η άλλη δουλειά. Μπορεί να γίνει αυτό με την χρήση κάποιας capture card; Διάβασα πως μπορεί να γίνει σχεδόν με όλες τις κάμερες με την διαφορά ότι στην εικόνα προς τον υπολογιστή θα φαίνονται οι ενδείξεις από το interface της συσκευής, εμένα δεν με πειράζει αυτό. Ρωτάω και εδώ να ακούσω εμπειρίες αν έχει δοκιμάσει κανένας το παραπάνω.
Jiakometi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) …… Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από Jiakometi
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 ενεργειακα -> οικονομικά δεν έχει κανενα νόημα αυτό που περιγράφεις. να δοκιμάσεις κάτι που δεν έχει νόημα δεν ονομάζεται εμπειρία.
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Στις 14/1/2023 στις 11:09 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Εάν μια φωτογραφική μηχανή δεν έχει δυνατότητα και επιλογή για να στείλει σήμα σε υπολογιστή, εν ολίγοις να λειτουργήσει ως webcam για livestream η άλλη δουλειά. Μπορεί να γίνει αυτό με την χρήση κάποιας capture card; Διάβασα πως μπορεί να γίνει σχεδόν με όλες τις κάμερες με την διαφορά ότι στην εικόνα προς τον υπολογιστή θα φαίνονται οι ενδείξεις από το interface της συσκευής, εμένα δεν με πειράζει αυτό. Ρωτάω και εδώ να ακούσω εμπειρίες αν έχει δοκιμάσει κανένας το παραπάνω. εχω λειτουργησει sony a7 mark 4 ως Webcam και δεν εμφανιζοταναπο usb το interface απο hdmi νομιζω εχεις την επιλογη αν θες να φαινεται το interface 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, Ntinaras είπε εχω λειτουργησει sony a7 mark 4 ως Webcam και δεν εμφανιζοταναπο usb το interface απο hdmi νομιζω εχεις την επιλογη αν θες να φαινεται το interface https://support.d-imaging.sony.co.jp/app/webcam/en/download/
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, Ntinaras είπε εχω λειτουργησει sony a7 mark 4 ως Webcam και δεν εμφανιζοταναπο usb το interface απο hdmi νομιζω εχεις την επιλογη αν θες να φαινεται το interface Η κάμερα έχει και usb και hdmi, η capture card πρέπει να δω τι εισόδους και εξόδους θα έχει δεδομένου ότι το pc δεν έχει hdmi, μάλλον θα χρειαστώ adaptor. Η φωτογραφική που θέλω να δοκιμάσω είναι η lumix tz80.
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Η κάμερα έχει και usb και hdmi, η capture card πρέπει να δω τι εισόδους και εξόδους θα έχει δεδομένου ότι το pc δεν έχει hdmi, μάλλον θα χρειαστώ adaptor. Η φωτογραφική που θέλω να δοκιμάσω είναι η lumix tz80. οι capture card δεν εχουν hdmi in?
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, Ntinaras είπε οι capture card δεν εχουν hdmi in? Ακομα δεν έχω αγοράσει, ψάχνω να δω αν θα δουλέψει μην την πάρω τζάμπα. Από ότι βλέπω μια, δέχεται από hdmi in και δίνει από usb με την οποία συνδέεται στο pc.
akatel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Στις 15/1/2023 στις 12:09 ΠΜ, Basilhs23___ είπε Εάν μια φωτογραφική μηχανή δεν έχει δυνατότητα και επιλογή για να στείλει σήμα σε υπολογιστή, εν ολίγοις να λειτουργήσει ως webcam για livestream η άλλη δουλειά. Μπορεί να γίνει αυτό με την χρήση κάποιας capture card; Διάβασα πως μπορεί να γίνει σχεδόν με όλες τις κάμερες με την διαφορά ότι στην εικόνα προς τον υπολογιστή θα φαίνονται οι ενδείξεις από το interface της συσκευής, εμένα δεν με πειράζει αυτό. Ρωτάω και εδώ να ακούσω εμπειρίες αν έχει δοκιμάσει κανένας το παραπάνω. Μήπως ψάχνεις κατι τέτοιο; https://techsmart.gr/logitech-mevo-start-to-asyrmato-youtube-studio-video-review/?fbclid=IwAR3lL8a3Xtn7DzX-7LgweMSH5LzjSHG7e8qDs7Umi3oyUzZMCM2wakNATpM 1
Jiakometi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, akatel είπε Μήπως ψάχνεις κατι τέτοιο; https://techsmart.gr/logitech-mevo-start-to-asyrmato-youtube-studio-video-review/?fbclid=IwAR3lL8a3Xtn7DzX-7LgweMSH5LzjSHG7e8qDs7Umi3oyUzZMCM2wakNATpM +1 Μια εκτενέστερη παρουσίαση εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα