MrZammler Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Γεια χαρά! Γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα αγοράς στην Eλλάδα, macbook συγκεκριμένα, με US Αγγλικό ISO (όχι UK Αγγλικό) πληκτρολόγιο (αντί το κλασσικό Ελληνικό); Ευχαριστώ!
QuestionMark09 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Εκτός από την περίπτωση να το πάρεις από μαγαζιά τύπου στο Σκρουτζ, που δε μπορείς να ξέρεις αν θα κρατήσουν τα της εγγύησης και διάφορα μικρά θεματάκια, τα επίσημα δεν φέρνουν με US πληκτρολόγιο στην Ελλάδα. Μόνο το ΙΕ - international English με άλλη διάταξη.
jodact Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ το πήρα από Mg Manager US layout MacBook Pro 14" ακριβώς επειδή το ISO μου είναι άβολο. Το Mg Manager δεν το λες "σκρουτζομαγαζο". Είναι γνωστό μαγαζί γενικά. Eρχεται με αμερικάνικο βύσμα και σου δίνουν αυτοί βύσμα φορτιστή. (Aν και καλύτερα πάρε επέκταση shuko για να έχεις και γείωση) Aπό ότι βλέπω, έχουν ακόμη. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από jodact
MrZammler Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ξέρετε μήπως αν μπορώ απλά να παραγγείλω από το π.χ. Γαλλικό apple store online ?
Ronnie1985 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, MrZammler είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ξέρετε μήπως αν μπορώ απλά να παραγγείλω από το π.χ. Γαλλικό apple store online ? Έχω την εντύπωση πως το κάθε apple store στέλνει μόνο εντός της χώρας στην οποία βρίσκεται. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. 1
M A T R I X Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MrZammler είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ξέρετε μήπως αν μπορώ απλά να παραγγείλω από το π.χ. Γαλλικό apple store online ? Δεν μπορείς όχι. Δε στέλνουν εκτός χώρας. Γιατί δεν χρησιμοποιείς amazon ή κάποιο άλλο site; 1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε Έχω την εντύπωση πως το κάθε apple store στέλνει μόνο εντός της χώρας στην οποία βρίσκεται. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Σωστά τα λες. edit: αν ισχύει η αρχική σου ερώτηση για το US layout, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MG Manager. Έχουν αρκετά μοντέλα με US, το συζητούσαμε χθες σε άλλο thread. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από M A T R I X 1
MrZammler Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Thanks παίδες, ναι δεν γίνεται (από apple store άλλης χώρας). Θα δω το MG Manager (έχω ψωνίσει αρκετά) ή amazon απλά δεν ξέρω αν μπορώ να πετύχω τα specs που θέλω (air M2 24/1T)...
bill_viper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Στις 6/2/2023 στις 6:38 ΜΜ, MrZammler είπε Thanks παίδες, ναι δεν γίνεται (από apple store άλλης χώρας). Θα δω το MG Manager (έχω ψωνίσει αρκετά) ή amazon απλά δεν ξέρω αν μπορώ να πετύχω τα specs που θέλω (air M2 24/1T)... Προσοχή, το πιθανότερο είναι να έχεις άλλη διάταξη πληκτρολογίου από Amazon (της χώρας στην οποία πωλείται). Από Γερμανικό έχουν QWERTZ.
konsniper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Nai δυστυχως απο amazon.de εχουν γερμανικο.Στο μεταξυ το macbook 2023 16, 1tb , το δινει 500 ευρω φτηνοτερα απο Ελλάδα. Στην Ολλανδια το αμαζον εχει το αγγλικο αλλα δε στελνει Ελλαδα
clrslover Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Στις 14/1/2023 στις 10:26 ΜΜ, MrZammler είπε Γεια χαρά! Γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα αγοράς στην Eλλάδα, macbook συγκεκριμένα, με US Αγγλικό ISO (όχι UK Αγγλικό) πληκτρολόγιο (αντί το κλασσικό Ελληνικό); Ευχαριστώ! US English και ISO; Μήπως εννοείς ANSI; https://support.apple.com/en-us/HT201794 ANSI: ISO (δεν βρήκα καλύτερη φωτό για το ISO, και με παραξενεύει που έχει το "€" αντί για το "$" στο πλήκτρο "4", αλλά ναι...)
MrZammler Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Στις 16/4/2023 στις 8:44 ΜΜ, clrslover είπε US English και ISO; Μήπως εννοείς ANSI; https://support.apple.com/en-us/HT201794 Ναι! ANSI, έχεις δίκιο. Απλά η apple το ονομάζει US English νομίζω, δεν ξέρω όντως γιατί έγραψα ISO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα