Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα αγοράς στην Eλλάδα, macbook συγκεκριμένα, με US Αγγλικό ISO (όχι UK Αγγλικό) πληκτρολόγιο (αντί το κλασσικό Ελληνικό);

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εκτός από την περίπτωση να το πάρεις από μαγαζιά τύπου στο Σκρουτζ, που δε μπορείς να ξέρεις αν θα κρατήσουν τα της εγγύησης και διάφορα μικρά θεματάκια, τα επίσημα δεν φέρνουν με US πληκτρολόγιο στην Ελλάδα. Μόνο το ΙΕ - international English με άλλη διάταξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το πήρα από Mg Manager US layout MacBook Pro 14" ακριβώς επειδή το ISO μου είναι άβολο.  Το Mg Manager δεν το λες "σκρουτζομαγαζο". Είναι γνωστό μαγαζί γενικά.

Eρχεται με αμερικάνικο βύσμα και σου δίνουν αυτοί βύσμα φορτιστή.  (Aν και καλύτερα πάρε επέκταση shuko για να έχεις και γείωση) 

Aπό ότι βλέπω, έχουν ακόμη. 

Επεξ/σία από jodact
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrZammler είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Ξέρετε μήπως αν μπορώ απλά να παραγγείλω από το π.χ. Γαλλικό apple store online ?

Έχω την εντύπωση πως το κάθε apple store στέλνει μόνο εντός της χώρας στην οποία βρίσκεται. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MrZammler είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Ξέρετε μήπως αν μπορώ απλά να παραγγείλω από το π.χ. Γαλλικό apple store online ?

Δεν μπορείς όχι. Δε στέλνουν εκτός χώρας. Γιατί δεν χρησιμοποιείς amazon ή κάποιο άλλο site; 

1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Έχω την εντύπωση πως το κάθε apple store στέλνει μόνο εντός της χώρας στην οποία βρίσκεται. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Σωστά τα λες. 

edit: αν ισχύει η αρχική σου ερώτηση για το US layout, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MG Manager. Έχουν αρκετά μοντέλα με US, το συζητούσαμε χθες σε άλλο thread. 

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Like 1
Δημοσ.

Thanks παίδες, ναι δεν γίνεται (από apple store άλλης χώρας). Θα δω το MG Manager (έχω ψωνίσει αρκετά) ή amazon απλά δεν ξέρω αν μπορώ να πετύχω τα specs που θέλω (air M2 24/1T)...

Δημοσ.
Στις 6/2/2023 στις 6:38 ΜΜ, MrZammler είπε

Thanks παίδες, ναι δεν γίνεται (από apple store άλλης χώρας). Θα δω το MG Manager (έχω ψωνίσει αρκετά) ή amazon απλά δεν ξέρω αν μπορώ να πετύχω τα specs που θέλω (air M2 24/1T)...

Προσοχή, το πιθανότερο είναι να έχεις άλλη διάταξη πληκτρολογίου από Amazon (της χώρας στην οποία πωλείται). Από Γερμανικό έχουν QWERTZ.

Δημοσ.

Nai δυστυχως απο amazon.de εχουν γερμανικο.Στο μεταξυ το macbook 2023 16, 1tb , το δινει 500 ευρω φτηνοτερα απο Ελλάδα.
Στην Ολλανδια το αμαζον εχει το αγγλικο αλλα δε στελνει Ελλαδα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 14/1/2023 στις 10:26 ΜΜ, MrZammler είπε

Γεια χαρά!

Γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα αγοράς στην Eλλάδα, macbook συγκεκριμένα, με US Αγγλικό ISO (όχι UK Αγγλικό) πληκτρολόγιο (αντί το κλασσικό Ελληνικό);

Ευχαριστώ!

US English και ISO; Μήπως εννοείς ANSI; https://support.apple.com/en-us/HT201794

ANSI:
image.png.c41a99d8df4d0f69f7ee0dac1adb635e.png

ISO
image.png.de5d4916cc4ecb65123e1b7754edccff.png

(δεν βρήκα καλύτερη φωτό για το ISO, και με παραξενεύει που έχει το "€" αντί για το "$" στο πλήκτρο "4", αλλά ναι...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...