LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 48 λεπτά πριν, abalaeos είπε Για να μην ανοίγω ξεχωριστό θέμα. Έχω το εξής laptop Lenovo Ideapad 310-15ikb αγορασμένο εδώ και 4 χρόνια και θέλω να αυξήσω τη μνήμη. Έχει 4GB soldered και βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών μπορεί να αναβαθμιστεί έως 12GB, οπότε μπορώ να προσθέσω 8GB. https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-IdeaPad-1xx-3xx-5xx-7xx/Lenovo-Ideapad-310-15IKB-Ram-Upgrade/m-p/4595243 Memory 12GB max / 2133MHz DDR4, dual-channel capable, 4GB memory soldered to systemboard, one DDR4 SO-DIMM socket Ψάχνω λοιπόν για μνήμη SO DIM DDR4 8BG στα 2133MHz. Σωστά; Μεγαλύτερη συχνότητα δεν θα έχει κανένα όφελος. Ποια εταιρία να προτιμήσω; Αν η μνημη με μεγαλυτερη συχνοτητα ειναι ποιο φθηνη παρε αυτη απλα μεχρι 2666 γιατι τις 3200 ισως να μην στις βλεπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abalaeos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αν η μνημη με μεγαλυτερη συχνοτητα ειναι ποιο φθηνη παρε αυτη απλα μεχρι 2666 γιατι τις 3200 ισως να μην στις βλεπει. Λογικά οτιδήποτε πάνω από 2133 δεν μπορεί να αξιοποιηθεί. Από εταιρίες, ποια προτείνεις PATRIOT ή CORSAIR; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, abalaeos είπε Λογικά οτιδήποτε πάνω από 2133 δεν μπορεί να αξιοποιηθεί. Από εταιρίες, ποια προτείνεις PATRIOT ή CORSAIR; Crucial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abalaeos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Crucial Σε Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
passall Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα Εχω το IdeaPad 3 15ALC6 στις 15" και έχω ένα προβληματισμό σε ποια θέση να βάλω εναν νέο SSD. Οπως βλέπετε στις φωτο ο αντάπτορας που δίνει η Lenovo δείχνει να ταιριάζει στην θύρα δεξιά αλλά αυτή που είναι αριστερά γράφει HDD1 οπότε λογικά εκεί θα πρέπει να μπεί. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 6 hours ago, passall said: Εχω το IdeaPad 3 15ALC6 στις 15" και έχω ένα προβληματισμό σε ποια θέση να βάλω εναν νέο SSD. Οπως βλέπετε στις φωτο ο αντάπτορας που δίνει η Lenovo δείχνει να ταιριάζει στην θύρα δεξιά αλλά αυτή που είναι αριστερά γράφει HDD1 οπότε λογικά εκεί θα πρέπει να μπεί. Τι λέτε; Στο HDD1. Το αλλο παιζει να ειναι για κανα backlit keyboard. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
passall Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, mphxths είπε Στο HDD1. Το αλλο παιζει να ειναι για κανα backlit keyboard. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα