Katerina48 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα αναβάθμισα την σύνδεση μου στη vodafone από 24 mbps σε 100 mbps, επειδή στα 24 έπιανα από 2 έως 2,8 mbps (και όπως καταλαβαίνετε σερνότανε) και έκανα μέτρηση ταχύτητας για να δω πόσα έχω τώρα. Χρησιμοποίησα το speed test της ookla και μου δείχνει από 101 έως 103 download και 10,2 έως 10,7 upload. Εχω κάνει αρκετά τεστ τις τελευταίες μέρες - και με εξαίρεση ένα βράδυ που έδειξε γυρω στα 49-40 mbps download- έχω πάντα αυτές τις μετρήσεις. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι: πώς γίνεται σε ένα πρόγραμμα 100/10 εγώ να πιάνω παραπάνω? Είναι πλασματικό? Η ταχύτητα είναι σαφώς βελτιωμένη στην πράξη, αλλά πώς θα μάθω τις πραγματικές ταχύτητες που έχω? Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Κατέβασε ένα μεγάλο αρχείο και δες τι ταχύτητες πιάνεις.
jkoukos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Το πακέτο σύνδεσης είναι 100/10. Λογικά ο συγχρονισμός στον router θα είναι 110/11 (~10% παραπάνω), οπότε η πραγματική ταχύτητα μετά το overhead είναι αυτή που βλέπεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Και γω προχθες εφυγα απο την 24ρα γραμμη πηγα στην 100ρα στη vodafone και εχω σταθερα ταχυτητα 110 mbps χωρις αποσυνδεσεις και τετοια, ολα καλα
Katerina48 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! 🙂 23 ώρες πριν, random_dude είπε Κατέβασε ένα μεγάλο αρχείο και δες τι ταχύτητες πιάνεις. 🙂 Δεν είναι σταθερό σε αυτήν την περίπτωση, δείχνει τη μια 30 την άλλη 95+ αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κατεβαίνουν πολύ πιο γρήγορα. Δεν ξέρω αν γιαυτό φταίει που το λαμπακι του ίντερνετ στο ρουτερ αναβοσβήνει μονίμως. 21 ώρες πριν, jkoukos είπε Το πακέτο σύνδεσης είναι 100/10. Λογικά ο συγχρονισμός στον router θα είναι 110/11 (~10% παραπάνω), οπότε η πραγματική ταχύτητα μετά το overhead είναι αυτή που βλέπεις. Και είναι φυσιολογικό αυτό? Θα το έχω σταθερά έτσι? Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική απλά έχω πολύ βασικές γνώσεις. 1 ώρα πριν, giorgos221 είπε Και γω προχθες εφυγα απο την 24ρα γραμμη πηγα στην 100ρα στη vodafone και εχω σταθερα ταχυτητα 110 mbps χωρις αποσυνδεσεις και τετοια, ολα καλα Εσύ έχεις ακόμα καλύτερο συγχρονισμό 🤣 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από Katerina48
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Όταν λέω μεγάλο αρχείο εννοώ μερικά gigabytes ώστε να σταθεροποιηθεί η ταχύτητα του download. Μπορείς να βρεις εδώ δοκιμαστικά αρχεία για download: https://testfiledownload.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα