Προς το περιεχόμενο

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟ COSMOTE ΣΕ NOVA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, walex είπε

Από τι είδα υπάρχει και το FROG national combo με €8,90 και δίνει 10GB και 200 προς όλους, πολλή φθηνό μου ακούγεται, έχει κανείς εμπειρία?

Εγώ που έχω Frog είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος δεν έχει καμία διαφορά με την Cosmote είναι τα ίδια, τα ίντερνετ του είναι ίδια, όλα είναι ίδια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, walex είπε

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που μπορείς να βάλεις online ή μέσω app €12? Τα MB που δεν χαλάς μεταφέρονται στον επόμενη μήνα (rollover)?

Η ελάχιστη ανανέωση είναι 10€ και επίσης τα MB που δεν έχεις χρησιμοποιήσει από το προηγούμενο πακέτο μεταφέρονται αν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο πριν τη λήξη του

image.jpeg.2844c1fe88c9a1d5277e6351bfc4151e.jpeg

image.jpeg.fa8bfc7e0548eb8299f75e2225699612.jpeg

13 ώρες πριν, e1995kati είπε

15 ευρώ δεν πρέπει να βάλει για να πάρεις το unlimited sto f2g 1.50 ευρώ δεν είναι ο φόρος 10 τις 100 στα 15 ευρώ 

Η f2g χρεώνει και αυτό σε κάθε ανανέωση

-Ενιαίο τέλος διαχείρισης 0,30€

Βάλε κάτω τα νούμερα και δες ότι δεν φτάνουν 15 ευρω. Τι νομίζεις, ότι είναι τίποτα γατάκια και τυχαία έβαλαν 13,30 το κόστος?

14 ώρες πριν, oumtt είπε

Η ελάχιστη ανανέωση είναι 10€

Αυτη τη στιγμη ειναι οντως 10 ευρω αλλα ηδη εχει ανακοινωθει στις τελευταιες τιμολογιακες αλλαγες οτι θα γινει 12 ευρω (απο τον επομενο μηνα νομιζω).

15 ώρες πριν, oumtt είπε

Η ελάχιστη ανανέωση είναι 10€ και επίσης τα MB που δεν έχεις χρησιμοποιήσει από το προηγούμενο πακέτο μεταφέρονται αν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο πριν τη λήξη του

image.jpeg.2844c1fe88c9a1d5277e6351bfc4151e.jpeg

image.jpeg.fa8bfc7e0548eb8299f75e2225699612.jpeg

άμα βάλεις €10 πόσα μπαίνουν στον λογαριασμό μετά τους φόρους?

4 ώρες πριν, walex είπε

άμα βάλεις €10 πόσα μπαίνουν στον λογαριασμό μετά τους φόρους?

Δε θυμάμαι τώρα, εγώ έχω απαλλαγή από φόρους δλδ βάζω 10 μπαίνει 10. Θα κοιτάξω αν μπορώ να βρω θα κάνω ενημέρωση από εδώ

5 ώρες πριν, Giama είπε

Αυτη τη στιγμη ειναι οντως 10 ευρω αλλα ηδη εχει ανακοινωθει στις τελευταιες τιμολογιακες αλλαγες οτι θα γινει 12 ευρω (απο τον επομενο μηνα νομιζω).

Και εγώ το είδα και το διάβασα αλλά δεν το είδα κάτι που λέει για το Frog, λέει για το What’s Up και το Cosmokarta. Για το Frog δεν έγραφε κάτι για κάρτα ανανέωσης κτλ.. Πάντως για το Frog δεν είδα κάτι για κάρτα ανανέωσης, έτσι θυμάμαι

11 λεπτά πριν, oumtt είπε

Θα κοιτάξω αν μπορώ να βρω θα κάνω ενημέρωση από εδώ

Update: Το βρήκα από τα παλιά μηνύματα και στο Οκτώβριο του 2021 ήτανε 8,93€. Δε νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι, πρέπει να είναι το ίδιο

4 ώρες πριν, oumtt είπε

Και εγώ το είδα και το διάβασα αλλά δεν το είδα κάτι που λέει για το Frog, λέει για το What’s Up και το Cosmokarta. Για το Frog δεν έγραφε κάτι για κάρτα ανανέωσης κτλ.. Πάντως για το Frog δεν είδα κάτι για κάρτα ανανέωσης, έτσι θυμάμαι.

Εχεις δικιο, το ξανακοιταξα τωρα. Δεν το ειχα προσεξει οτι δεν αναφερει το frog σε αυτο το σημειο. Για να δουμε λοιπον απο 5/2 τι θα συμβει, πιθανον να μεινει 10 Ευρω στο frog.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...