Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουετ το καλυτερο όλων το tweetbot δεν παιζει και δεν μπορω ναμ πω πλεον, μην μου πειτε για το official app, ειναι τραγικο. διαφημισεις, ποιους να ακολουθησεις, αλλαζει την χρονολογικη σειρα ακομα και αν το εχεις επιλεξει σωστα στο menu.

και δυστηχως απο τι διαβαζω δεν βλεπω να αλλαζει αυτο. Ουσιαστικα θα καταστρεψει την πλατφορμα.

Δημοσ.

Μια λύση είναι και το tweetdeck το οποίο απ ότι διάβασα το έχει αγοράσει το Twitter. Δεν έχει εφαρμογή (αν και θυμάμαι παλιά είχε) αλλά είναι μέσω web σελίδας. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Να εμποδισει εφαρμογες απο τις οποιες δεν κερδιζει τιποτα το twitter, παρα μονο οι προγραμματιστες αυτων? Δεν το περιμενα

Shocked Season 4 GIF by The Office

Σκέψου πόσα λιγότερα views θα είχαν τα Tweets αν δεν γίνονταν π.χ. reposted σε ειδησεογραφικά site. Αν αυτές οι εφαρμογές έχουν σημαντικό όγκο ενεργών χρηστών, κερδίζει και παρακερδίζει. 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Αντε ντεεεεεε. Τόσες μέρες ούτε 1 αρθρο που ν' αναφέρεται το όνομα του Musk μέσα... Λεω και εγω... ανησύχησα....

Δε-Τε-Πα έχουμε Μασκ Τρ-Πε-Σα Αππλε, Κυριακή αργία. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 14/1/2023 στις 2:31 ΜΜ, gvourv είπε

Προχώρα Έλον.....παίζεις μπαλάρα είπαμε.....εχε το νου σου ομως γιατι τους καθεσαι στο λαιμό με τη σαπίλα που βγάζεις στο φώς.

ειδικά της ψυχή σου

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, gvourv είπε

Fully..??

"γιατι τους καθεσαι στο λαιμό με τη σαπίλα που βγάζεις στο φώς".."ειδικά της ψυχής σου"

μη ξαναρωτήσεις φούλη γιατί θα κάνω και κακά

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Mi_ka είπε

"γιατι τους καθεσαι στο λαιμό με τη σαπίλα που βγάζεις στο φώς".."ειδικά της ψυχής σου"

μη ξαναρωτήσεις φούλη γιατί θα κάνω και κακά

....κατάλαβα....Fully.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα οχι μονο ηταν σκοπιμο, οπως ειπα παραπανω, το παραδεχτηκανε κιολας προχτες λεγοντας πως οι devs των εφαρμογων αυτων παρεβησαν τους ορους χρησης του api!
https://arstechnica.com/tech-policy/2023/01/twitter-says-third-party-apps-broke-long-standing-api-rules-wont-name-rules/

Και χτες αλλαξανε τους ορους χρησης!
https://developer.twitter.com/en/developer-terms/agreement

Δεν εχω twitter, αλλα επειδη εχω εμπειρια με τετοιους κλοουν devs, θεωρω πως τα χαλια τους πρεπει να γινονται called out.

Επεξ/σία από jim_p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...