Username89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια εχω cosmote double play 24 XL Νομιζω λεγεται που ειναι στα 28.90 αλλα γιατι ληγει το συμβολαιο περιπου σε 2 βδομαδες σκεφτομαστε να το αλλαξουμε σε vodaphone γιατι εχει πιο οικονομικα πακετα . γιατι στην cosmote δεν υπαρχει κατι πιο οικονομικο και επειδη ειμαι χρονια πελατης 10 χρονια και... δεν κανουν καλυτερη προσφορα https://www.vodafone.gr/all-in-one-fixed/?c_source=google&c_medium=paid-search&c_term=sitelink&c_name=20210224-all-in-one-fixed&s_kwcid=AL!8229!3!644598465019!e!!g!!double play vodafone&gclid=EAIaIQobChMIjIifsqjF_AIVbZBoCR3LVQLlEAAYASABEgJNffD_BwE#c2c-get-the-offer https://www.vodafone.gr/eshop/adsl/c-120112/ στο 1 Link λεει 18,60 και στο 2 21,40 βεβαια στα 2 Link που εχω βαλει δειχνει στο adsl 24 το ιδιο πακετο με διαφορετικες τιμες δεν ξερω γιατι περιμενω τηλεφωνο να με καλεσουν να μου πουν ηθελα να ρωτησω το εξης: αμα παω σε vodaphone θα μπορω να βαλω αλλο ρουτερ απο αυτο που δινει η vodaphone? το συμβολαιο με cosmote Λειγει σε 2 εβδομαδες περιπου εγω ποτε πρεπει να ενημερωσω οτι σταματαω? καλη χρονια Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από Username89
thant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Username89 είπε ηθελα να ρωτησω το εξης: αμα παω σε vodaphone θα μπορω να βαλω αλλο ρουτερ απο αυτο που δινει η vodaphone? Σε adsl μπορείς να βάλεις δικό σου ρουτερ. Αν πας vdsl νομίζω πως δεν γίνεται να αλλάξεις.
jkoukos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Σε οποιονδήποτε πάροχο και οποιαδήποτε σύνδεση DSL, μπορούμε να βάλουμε δικό μας Router και να παίξει χωρίς πρόβλημα η σύνδεση του internet. Το θέμα είναι αν η τηλεφωνία είναι VoIP, όπου εκεί αναγκαστικά παίζει στον δικό τους εξοπλισμό. Εξαίρεση αποτελεί η Cosmote, που αν το ζητήσουμε μας δίνει τον κωδικό της τηλεφωνίας για να δουλέψει σε δικιά μας συσκευή. 1
HateMe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Για αρχή γράψτο σωστά και όχι vodaPhone γιατί κοπάνησα το κεφάλι μου στον τοίχο απ τα νεύρα τόσες φορές που το είδα έτσι. Επίσης πριν αγοράσεις ρούτερ, κάνε την νέα σύνδεση ώστε να μάθεις τι ακριβώς έχεις και να μας πεις ώστε να σου προτείνουμε, γιατί βλέπω να ανοίγεις νέο thread και να ρωτάς γιατί δεν παίζει το τηλέφωνο κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα