Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περα απο την εξωτερική εμφάνιση για χτυπήματα,σκόνες/βρωμιές στις θύρες δεν νομίζω ότι μπορείς να ελέγξεις κάτι άλλο! Αν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης σε τηλεόραση πριν την αγορά και μπορέσεις να τρέξεις κάποιο παιχνίδι τοτε ακόμα καλύτερα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ps4console είπε

Καλημερα. Παιδια σκοπευω να παρω ενα ps4 pro μεταχειρισμένο. Μπορειτε να μου πειτε τι να ελεγξω πριν δωσω τα λεφτα;

επισης δες αν κανει φασαρια το ανεμιστηρακι

αυτο σημαινει οτι θα θελει ανοιγμα και καθαρισμα απο σκονη, και πιθανοτατα και αλλαγη παστας, κατι που ειναι εξαιρετικα χρονοβορο και μεγαλη ταλαιπωρια αν δεν ξερεις. (θελει και συγκεκριμενα κατσαβιδια torx)

Δημοσ.

Σύνδεση με τηλεόραση, έλεγχος λειτουργικότητας κονσόλας και χειριστηρίων, σύνδεση στο δίκτυο για έλεγχο μην πέσεις σε κανά banαρισμένο

Δημοσ.

Θα γινει δοκιμη στο χωρο μου. Αρα να δω εξωτερικα πως ειναι, αν μπαινει στο διαδύκτιο και στo account μου, έλεγχος παιχνιδιου σε digital μορφη μιας και δεν εχω καποια κασετα να δω. Και αν κανει φασαρια. Κατι αλλο;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ps4console είπε

Θα γινει δοκιμη στο χωρο μου. Αρα να δω εξωτερικα πως ειναι, αν μπαινει στο διαδύκτιο και στo account μου, έλεγχος παιχνιδιου σε digital μορφη μιας και δεν εχω καποια κασετα να δω. Και αν κανει φασαρια. Κατι αλλο;

κασετα σιγουρα δεν παιρνει, δεν ειναι N64, καλο θα ηταν να δοκιμασεις και το Optical drive

αν δεν βρεις παιχνιδι, βαλε καμια ταινια σε bluray, dvd, ενα audio cd, κατι.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

κασετα σιγουρα δεν παιρνει, δεν ειναι N64, καλο θα ηταν να δοκιμασεις και το Optical drive

αν δεν βρεις παιχνιδι, βαλε καμια ταινια σε bluray, dvd, ενα audio cd, κατι.

Ναι αυτο εννοουσα, cd game Καλη ιδεα θα δοκιμασω καποια movie cd

Επεξ/σία από Ps4console
Δημοσ.

Δεν είναι καλή ιδέα καθώς μπορεί να μη διαβάζει τα bluray αλλ να διαβάζει κανονικά τα dvd και cd. Δες ότι δουλεύουν όλα τα πλήκτρα στην κονσόλα, δες αν έχει αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο εγγύησης, προσωπικά δεν θα αγόραζα αν έχει αφαιρεθεί καθώς μπορεί να το έχει φτιάξει προσωρινά αν είχε πρόβλημα και να σου χαλάει μετά από βδομάδα πχ.

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 14/1/2023 στις 7:52 ΠΜ, Ps4console είπε

Καλημερα. Παιδια σκοπευω να παρω ενα ps4 pro μεταχειρισμένο. Μπορειτε να μου πειτε τι να ελεγξω πριν δωσω τα λεφτα;

Πρωτα απο ολα,δοκιμαζεις με ενα "βαρυ" παιχνιδι,για να δεις μηπως υπαρχει προβλημα υπερθερμανσης.
Πρεπει να παιξεις κανα 10λεπτο.

Τα ανεμιστηρακια στα πρωτα μοντελα pro ακουγονται μετα απο λιγο,δε σημαινει κατι αυτο.

Φροντισε να βρεις ενα παιχνιδι,ή να ζητησεις απο τον πωλητη να φερει,αν εχει.

Μετα δοκιμαζεις αν μπορεις να κανεις login στο PSN,για να αποκλεισεις οτι εχει φαει ban.

Τα 3 πραματα που μπορεις να ελεγξεις οντας μη σχετικος,ειναι το αν διαβαζει τα δισκακια,αν μπαινει στο PSN  και εαν υπερθερμαινεται.
Εγω ελεγχω υγεια δισκου στον υπολογιστη  ( πρεπει να αφαιρεθει ο δισκος,σχετικα ευκολα ) .

Επισης,συνδεω και ελεγχω τα χειριστηρια με προγραμμα στον υπολογιστη,για πιθανο drift και αν δουλευουν σωστα τα κουμπα και οι σκανδαλες.

Στις 14/1/2023 στις 6:42 ΜΜ, gherudos είπε

δες αν έχει αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο εγγύησης, προσωπικά δεν θα αγόραζα αν έχει αφαιρεθεί καθώς μπορεί να το έχει φτιάξει προσωρινά αν είχε πρόβλημα και να σου χαλάει μετά από βδομάδα πχ.

Το ενδεχομενο να λυθηκε για καθαρισμο και αλλαγη παστας δεν παιζει;
Πρεπει απαραιτητα να εχει λυθει για κακο λογο;

Μου θυμιζεις κατι τυπαδες στις αγγελιες,που καμαρωνουν οτι η κονσολα "δεν εχει λυθει ποτε".
Με λιγα λογια,αν αγορασεις μεταχειρισμενο PS4 που εχει αυτοκολλητο εγγυησης,αυτοματως πρεπει να το λυσεις και να αλλαξεις παστα,100%.

Δημοσ.

Φυσικά και πρέπει να γίνεται συντήρηση όμως από άτομα που γνωρίζουν. Πως μπορείς να ξέρεις όμως ότι το μεταχειρισμένο που πρόκειται να αγοράσεις ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα εσωτερικά και απλά το έχει μπαλώσει προσωρινά αν δεν είσαι γνωστής και φυσικά δεν θες να μπεις στη διαδικασία να το κανεις βίδες; Το αυτοκόλλητο είναι η απάντηση. 

Δημοσ.
Στις 16/1/2023 στις 12:19 ΠΜ, StamTheMan είπε

Μετα δοκιμαζεις αν μπορεις να κανεις login στο PSN,για να αποκλεισεις οτι εχει φαει ban.

Ο λογαριασμός τρώει ban ή η κονσόλα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...