Otoulhs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Φίλοι μου καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το Facebook μου, έχω εδώ και 4 χρόνια το Facebook και όλα καλά, αλλά τελευταία 2-3 φορές μου έχει κλειδοθει το account, δεν ξέρω από τι και κάθε φορά απλά αλλάζω το password και όλα καλά, αλλά αυτήν την φορά όχι δεν με αφήνει να αλλάξω το password, λέει ότι πρέπει να βάλω μια φωτογραφία της ταυτότητας μου, την βάζω και μου λέει ότι δεν φαίνεται σωστά, το ξανά κάνω κάτω από φως και λέει τα ίδια πάλι σαν να εστειλα την ίδια φωτογραφία, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, προσπαθώ έστω να βρησω το προφίλ μου και να φτιάξω άλλο, ούτε αυτό με αφήνει, δεν έχω κανένα από τα άλλα έγραφα που μου ζητάει για ξεκληδωσω τον λογαριασμό μου, ξέρει κανείς τι να μπορώ να κάνω έστω και να για να τον σβήσω? Είναι το λιγότερο που θέλω να κάνω αλλά απο το να μείνει εκεί να φτιάξω άλλο το προτιμάω Παιδιά το έλυσα το πρόβλημα, μπήκα σε μια σελίδα που λεγόταν Facebook unlock account έγραψα στο google μου έβγαλε μια σελίδα και το πάτησα, εκεί έκανα ότι μου ζήτησε και πλέον έχω πίσω το προφίλ μου 1
thelos257 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Στις 14/1/2023 στις 2:20 ΠΜ, Otoulhs είπε Φίλοι μου καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το Facebook μου, έχω εδώ και 4 χρόνια το Facebook και όλα καλά, αλλά τελευταία 2-3 φορές μου έχει κλειδοθει το account, δεν ξέρω από τι και κάθε φορά απλά αλλάζω το password και όλα καλά, αλλά αυτήν την φορά όχι δεν με αφήνει να αλλάξω το password, λέει ότι πρέπει να βάλω μια φωτογραφία της ταυτότητας μου, την βάζω και μου λέει ότι δεν φαίνεται σωστά, το ξανά κάνω κάτω από φως και λέει τα ίδια πάλι σαν να εστειλα την ίδια φωτογραφία, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, προσπαθώ έστω να βρησω το προφίλ μου και να φτιάξω άλλο, ούτε αυτό με αφήνει, δεν έχω κανένα από τα άλλα έγραφα που μου ζητάει για ξεκληδωσω τον λογαριασμό μου, ξέρει κανείς τι να μπορώ να κάνω έστω και να για να τον σβήσω? Είναι το λιγότερο που θέλω να κάνω αλλά απο το να μείνει εκεί να φτιάξω άλλο το προτιμάω Παιδιά το έλυσα το πρόβλημα, μπήκα σε μια σελίδα που λεγόταν Facebook unlock account έγραψα στο google μου έβγαλε μια σελίδα και το πάτησα, εκεί έκανα ότι μου ζήτησε και πλέον έχω πίσω το προφίλ μου Καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα αδελφε μου πως μπορω να το λυσω ; σε παρακαλω βοηθησε με.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα