e1995kati Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Καλησπεριζω όλους πάλι.....η συνεχής αύξηση της τεχνολογίας.....η ψορά των οικιών προσώπων(που έβαλαν ftth) ακόμη και η ιδέα μόνο και μόνο ότι έμεινες στον παλιό πατροπαράδοτο χαλκό....σε κάνει να νιώθεις οπισθοδρομικός.....λοιπόν μένω σε περιοχή(Πυλαία θεσσ/νίκη) όπου στην οδό μου δεν έχει περαστεί ftth υπάρχει έστω κάποιος αστρονομικός τρόπος απ' το πουθενά να αιτηθω για να περαστεί στον δρόμο οπτική ίνα(τονίζω είναι πλακόστρωτο)......κάποιοι μπορεί να θεωρήσετε την ερώτηση χαζή.....και κάποιοι....να είστε ομοιοπαθης με το θέμα real ftth και όχι εν έτη 2023 vdsl....να υπενθυμίσω ότι το 100 Άρι χαλκού πιάνει 97..... Για 200 vdsl μου δίνει διαθεσιμότητα στο site αλλά από τα καταστήματα πλέον(nova) μου είπαν δεν είναι εφικτό........ Με ποια λογική γίνοντε τα έργα ftth....στις πόλεις......περιοχές με προϋπάρχον προβληματικό δίκτυο επί χρόνια???? Πυκνοκατοικηση?? Βιομηχανικές περιοχές???? Πυκνοκατηκοιμενες περιοχές με πολλά καταστήματα???.......ποια κριτήρια ελεγχει η ΕΕΤΤ προκειμένου να δοσει προτεραιότητες? Σε διπλανές οδούς στα 200 το πολύ υπάρχει ftth
Leoniums Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 υπάρχει κάποιο email που μπορείς να κάνεις αίτηση. δεν θυμάμαι πως το είχα βρει και μάλιστα το αναζητώ και εγώ. θα πρέπει στην περιοχή σου να αιτηθουν αρκετά άτομα, για να έχεις πιθανότητες. στο δικό μου τετράγωνο υπάρχει νέα καμπίνα, όλη η περιοχή παίζει στα 200, και μόνο η "δικιά μου" καμπίνα στα 50. απίστευτα πράγματα.....
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Leoniums είπε υπάρχει κάποιο email που μπορείς να κάνεις αίτηση. δεν θυμάμαι πως το είχα βρει και μάλιστα το αναζητώ και εγώ. θα πρέπει στην περιοχή σου να αιτηθουν αρκετά άτομα, για να έχεις πιθανότητες. στο δικό μου τετράγωνο υπάρχει νέα καμπίνα, όλη η περιοχή παίζει στα 200, και μόνο η "δικιά μου" καμπίνα στα 50. απίστευτα πράγματα..... Δεν έχει σχέση με αιτήσεις (αιτήσεις μετράνε μόνο στις μικρές εταιρίες hcn και inalan) Είναι θέμα κρατικών διαγωνισμών όταν έρθει η ώρα θα γίνει και στη περιοχή σου το σκάψιμο για ftth Επίσης μην μπερδεύεις τις καμπίνες vdsl - fttc (καφάο) με το ftth Μπορεί να έχεις καφαο νέο στο τετράγωνο σου αλλά εσύ να περνεις από αλλού (αστικό κέντρο ή άλλα καμπίνα γιατί όταν έγινε η οικοδομή σου στο σημείο που είναι η υπάρχουσα καμπίνα δεν υπήρχε τίποτα, όσο για την ταχύτητα είσαι σίγουρος ότι δεν είναι περιορισμός του παροχου το 50 είναι σε όλες της εταιρίες? Έχεις τσεκάρει? Στις 14/1/2023 στις 1:47 ΠΜ, e1995kati είπε Καλησπεριζω όλους πάλι.....η συνεχής αύξηση της τεχνολογίας.....η ψορά των οικιών προσώπων(που έβαλαν ftth) ακόμη και η ιδέα μόνο και μόνο ότι έμεινες στον παλιό πατροπαράδοτο χαλκό....σε κάνει να νιώθεις οπισθοδρομικός.....λοιπόν μένω σε περιοχή(Πυλαία θεσσ/νίκη) όπου στην οδό μου δεν έχει περαστεί ftth υπάρχει έστω κάποιος αστρονομικός τρόπος απ' το πουθενά να αιτηθω για να περαστεί στον δρόμο οπτική ίνα(τονίζω είναι πλακόστρωτο)......κάποιοι μπορεί να θεωρήσετε την ερώτηση χαζή.....και κάποιοι....να είστε ομοιοπαθης με το θέμα real ftth και όχι εν έτη 2023 vdsl....να υπενθυμίσω ότι το 100 Άρι χαλκού πιάνει 97..... Για 200 vdsl μου δίνει διαθεσιμότητα στο site αλλά από τα καταστήματα πλέον(nova) μου είπαν δεν είναι εφικτό........ Με ποια λογική γίνοντε τα έργα ftth....στις πόλεις......περιοχές με προϋπάρχον προβληματικό δίκτυο επί χρόνια???? Πυκνοκατοικηση?? Βιομηχανικές περιοχές???? Πυκνοκατηκοιμενες περιοχές με πολλά καταστήματα???.......ποια κριτήρια ελεγχει η ΕΕΤΤ προκειμένου να δοσει προτεραιότητες? Σε διπλανές οδούς στα 200 το πολύ υπάρχει ftth Εχεις τουλάχιστον vdsl έστω και αυτό το 97 άλλοι παίζουν ακόμα με adsl έως 24 με τραγικές ταχύτητες ακόμα και κάτω από το 1/4 της ονομαστικής, οπότε κάνε λίγο υπομονή Εχεις δοκιμάσει να μιλήσεις πχ με ΟΤΕ μήπως ναι μεν υπάρχει 200 αλλά για κάποιο λόγο δεν δίνει η nova?
e1995kati Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Έχω μιλήσει αλλά τίποτα σε ολλους μέχρι 100 πιάνω.....ποιο είναι το Μάιλ?
athkatla78 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μάλλον αυτό ψάχνεις: https://sfbb.gr/index.html ειναι κλειστο προς το παρων αλλα λογικα κάποια στιγμή θα ξαναρχίσει.
e1995kati Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Όχι για να έχω κουπόνι πρέπει να υπάρχει εγκατάσταση ftth στο σπίτι μου σε εμένα υπάρχει μόνο το καφαο που περνούν τα σπίτια του δρόμου που μενού......ενω κάποιοι οδοί παραδίπλα έχουν ftth είχαν σκάψει πέρυσι το καλοκαίρι.....και Ίδη είδα αρκετές εγκαταστάσεις σε οικιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα