Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/1/2023 στις 11:15 ΠΜ, manolis-K είπε Με το χρωμα δεν βγαζεις ακρη συνηθως. Οταν ζητησα διαγραφη λογω λαθους ασπρο αντι βυσινι η απαντηση ηταν οτι ο υπαλληλος μπορει να μην ειδε καλα ή να το εγραψε λαθος. Αρα μονο ο αριθμος μετρουσε γι αυτους Άσχετα με το χρώμα που έγραψε λαθος και σωστά για μένα έχει καταργηθεί πλέον αυτός ο ανόητος λόγος για διαγραφή κλήσης,αριθμός πινακίδας,φωτογραφία,άντε και η μάρκα αυτοκινήτου είναι υπεραρκετά, διαγραφη ζητήσες επειδή δεν είχες κάνει κάποια παράβαση και ηταν άδικη η κλήση ή έκανες παράβαση και έψαχνες τρόπο να μην πληρώσεις; Το ρωτάω επειδή συνήθως αυτοί που έψαχναν να μην πληρώσουν λόγω χρώματος,είχαν σχεδόν πάντα κάνει κάποια παράβαση,παράνομο παρκάρισμα δηλαδή,αλλά μετά σαν κότες έψαχναν τρόπο να μην αναλάβουν την ευθύνη. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, manolis-K είπε O ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ηταν. Φωναξα , εκανα ενσταση και δεν πληρωσα. Εχουν περασει παρα πολλα χρονια και δεν θυμαμαι το αποτελεσμα ..... Αν περιμενετε δικαιοσυνη ... Ουτε στα δικαστηρια δεν την βρισκεις. Εξαρταται παντα απο το ατομο που κρινει (υπαλληλος ή δικαστης) Πάντα δικαστής κρίνει. Δικαιοσύνη βρίσκεις αλλά έχοντας ξοδέψει χρήματα και χρόνο και αυτός είναι ο παράγοντας που απωθεί πολλούς να μην ασκήσουν το δικαίωμα τους να προσφύγουν και κράζουν το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, jmmys είπε Άσχετα με το χρώμα που έγραψε λαθος και σωστά για μένα έχει καταργηθεί πλέον αυτός ο ανόητος λόγος για διαγραφή κλήσης,αριθμός πινακίδας,φωτογραφία,άντε και η μάρκα αυτοκινήτου είναι υπεραρκετά, διαγραφη ζητήσες επειδή δεν είχες κάνει κάποια παράβαση και ηταν άδικη η κλήση ή έκανες παράβαση και έψαχνες τρόπο να μην πληρώσεις; Το ρωτάω επειδή συνήθως αυτοί που έψαχναν να μην πληρώσουν λόγω χρώματος,είχαν σχεδόν πάντα κάνει κάποια παράβαση,παράνομο παρκάρισμα δηλαδή,αλλά μετά σαν κότες έψαχναν τρόπο να μην αναλάβουν την ευθύνη. Εγώ πάλι λέω ότι δε γίνεται ο αστυνομικός να γράφει ό,τι να ναι και να θεωρείται έγκυρη η κλήση. Εμενα με είχαν γράψει με το μηχανάκι, αφού με είχαν σταματήσει, και ο τύπος δεν μπήκε καν στον κόπο να δει τη μάρκα από την άδεια κυκλοφορίας. Έγραψε απλώς “Κινέζικο”. Ο διοικητής, τον οποίο θα αποφύγω να χαρακτηρίσω αυτήν τη στιγμή, δε δέχθηκε να σβήσει την κλήση. Αν, για να αναγκασουμε τους αστυνομικούς να κανουν σωστά τη δουλειά τους πρέπει να αφήσουμε και καμπόσους παραβάτες να μην πληρώσουν τις κλήσεις, ας γίνει. Αλλιώς να γράφει ο καθένας μια πινακίδα με ό,τι να ναι στοιχεία και να θεωρείται έγκυρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GodzillaCover είπε Εμενα με είχαν γράψει με το μηχανάκι, αφού με είχαν σταματήσει, και ο τύπος δεν μπήκε καν στον κόπο να δει τη μάρκα από την άδεια κυκλοφορίας. Έγραψε απλώς “Κινέζικο”. Ο διοικητής, τον οποίο θα αποφύγω να χαρακτηρίσω αυτήν τη στιγμή, δε δέχθηκε να σβήσει την κλήση. Για ποιο λόγο σε έγραψε;Ήταν δικαιολογημένη η κλήση επειδή έκανες όντως παράβαση; Αν ναι για ποιο λόγο να σβήσει την κλήση;Επειδή δεν έγραψε την μάρκα του οχήματος;Πολύ καλά έκανε και δεν την έσβησε,αν όντως υπήρχε παράβαση. Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. 1 ώρα πριν, GodzillaCover είπε Εγώ πάλι λέω ότι δε γίνεται ο αστυνομικός να γράφει ό,τι να ναι και να θεωρείται έγκυρη η κλήση. Και εγώ λέω να σταματήσει ο Ελληναρας να κάνει ότι γουστάρει στο δρόμο,και όταν τρώει πρόστιμο να ζητάει και τα ρέστα.Να είναι άντρας να παραδέχεται τη βλακεία που έκανε,να πληρώνει και να προσπαθήσει να μην το ξανακάνει.Αν πάλι το ξανακάνει να έχει τα κακαλα να το παραδεχτεί. Αν νομίζει ότι δεν υπήρχε παράβαση να κάνει ένσταση να διαγραφεί η κλήση, οπως στην περίπτωση του TS αυτού του νηματος, αλλά όχι να κάνουμε τη παράβαση και να απαιτούμε να διαγραφεί η κλήση επειδή έγραψε Toiota και όχι Toyota,ένα παράδειγμα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jmmys είπε Για ποιο λόγο σε έγραψε;Ήταν δικαιολογημένη η κλήση επειδή έκανες όντως παράβαση; Αν ναι για ποιο λόγο να σβήσει την κλήση;Επειδή δεν έγραψε την μάρκα του οχήματος;Πολύ καλά έκανε και δεν την έσβησε,αν όντως υπήρχε παράβαση. Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Και εγώ λέω να σταματήσει ο Ελληναρας να κάνει ότι γουστάρει στο δρόμο,και όταν τρώει πρόστιμο να ζητάει και τα ρέστα.Να είναι άντρας να παραδέχεται τη βλακεία που έκανε,να πληρώνει και να προσπαθήσει να μην το ξανακάνει.Αν πάλι το ξανακάνει να έχει τα κακαλα να το παραδεχτεί. Αν νομίζει ότι δεν υπήρχε παράβαση να κάνει ένσταση να διαγραφεί η κλήση, οπως στην περίπτωση του TS αυτού του νηματος, αλλά όχι να κάνουμε τη παράβαση και να απαιτούμε να διαγραφεί η κλήση επειδή έγραψε Toiota και όχι Toyota,ένα παράδειγμα. Η κλήση (πριν κάμποσα χρόνια) δικαιολογημένη ήταν, αν και αυστηρή (ήμουν λίγες μέρες πριν περάσω την πρακτική εξέταση για το δίπλωμα). Θα μπορούσε να σβηστεί στη συνέχεια, καθώς ήταν ξεκάθαρο ότι η ποινή δεν είχε σωφρονιστικό χαρακτήρα (πώς θα ξαναοδηγουσα χωρίς δίπλωμα, αφού το είχα βγάλει όταν έκανα ένσταση;). Τέλος πάντων, έσφαλα, ο διοικητής θεώρησε ότι δεν πρέπει να δείξει επιείκεια, τα πλήρωσα τα 100€ πάει στον διάολο. Δεν είναι αυτό το θέμα. Στο θέμα μας, νομίζω ότι εσύ είσαι αυτός που βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Το να γράφει «κινεζικό» στη μάρκα είναι μια αυθαιρεσία. Μικρή, ναι, αλλά δεν παύει να είναι αυθαιρεσία. Δεν του στοίχιζε τίποτα απολύτως να κοιτάξει την άδεια, την οποία είχε μπροστά του. Απλώς βαριόταν. Αν επιτρέπουμε τέτοια περιστατικά, οι αυθαιρεσίες θα γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Στην τελική, αν θελουμε να υπάρχουν οι κατάλληλες ποινές και να μην κάνει ο Ελληνάρας ό,τι θέλει, θα πρέπει να διασφαλίσουμε πρώτα ότι αυτοί που τις επιβάλλουν είναι εντάξει. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από GodzillaCover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Η κλήση δικαιολογημένη ήταν, αν και αυστηρή (ήμουν λίγες μέρες πριν περάσω την πρακτική εξέταση για το δίπλωμα). Θα μπορούσε να σβηστεί στη συνέχεια, καθώς ήταν ξεκάθαρο ότι η ποινή δεν είχε σωφρονιστικό χαρακτήρα (πώς θα ξαναοδηγουσα χωρίς δίπλωμα, αφού το είχα βγάλει όταν πήγα;). Τέλος πάντων, έσφαλα, ο διοικητής θεώρησε ότι δεν πρέπει να δείξει επιείκεια, τα πλήρωσα τα 100€ πάει στον διάολο. Δεν είναι αυτό το θέμα. Στο θέμα μας, νομίζω ότι εσύ είσαι αυτός που βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Το να γράφει «κινεζικό» στη μάρκα είναι μια αυθαιρεσία. Μικρή, ναι, αλλά δεν παύει να είναι αυθαιρεσία. Δεν του στοίχιζε τίποτα απολύτως να κοιτάξει την άδεια, την οποία είχε μπροστά του. Απλώς βαριόταν. Αν επιτρέπουμε τέτοια περιστατικά, οι αυθαιρεσίες θα γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Στην τελική, αν θελουμε να υπάρχουν οι κατάλληλες ποινές και να μην κάνει ο Ελληνάρας ό,τι θέλει, θα πρέπει να διασφαλίσουμε πρώτα ότι αυτοί που τις επιβάλλουν είναι εντάξει. Το ότι έγραψε «κινεζικό»,ειναι μια μικρή αυθαιρεσία αλλά δεν είναι αιτία να διαγραφεί μια βεβαιωμένη παράβαση.Μπορούσε κάλλιστα να μην γράψει τίποτα. Μπορούσες εσυ να το έλεγες επιτόπου στον αστυνομικό,αφού ήσουν εκεί και σε ενδιαφέρει τόσο πολύ και να του έλεγες επίσης ότι είναι αυθαιρεσία να μην ειναι όλα σωστά γραμμένα.Αλλά δεν το έκανες,επειδή πολύ απλά δεν σε ένοιαζε καν.Μετά προφανώς το πρόσεξες και είπες μπας και γλιτώσεις το πρόστιμο να πας στον διοικητή.Μην γελιόμαστε τώρα. Όπως και το χρώμα δεν είναι αιτία να διαγραφεί μια βεβαιωμένη παράβαση,γιαυτο και σωστά καταργήθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Αν το λάθος χρώμα ή μάρκα δεν είναι λόγος να ακυρωθεί μια κλήση τότε να μην το απαιτούν όταν πρέπει να συμπληρωθεί η κλήση.Ας βγάζουν φωτό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisman1973 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως που μου ήρθε κλήση από το 2015 απο τον δήμο ήρθε συστημενο και το κυριότερο δεν είχε προσαυξήσεις. Ζήτησα και αντίγραφο και μου εδωσαν . Το γέλιο της υπόθεσης ήταν ότι η κλήση αφορούσε σε δρόμο μονου ζυγού μήνα που κάθε μέρα για δεκαετίες παρκάρουν όλοι από τη μια μεριά . Και σκέφτηκα να παρκάρω από την άλλη μεριά αλλά δεν θα άφηνα χώρο να περνούν τα αυτοκίνητα και το ακόμα πιο γελιο ήταν ότι κλήση είχε και ένας που είχε παρκάρει στη σωστή πλευρα Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από makisman1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, makisman1973 είπε Εμένα πάντως που μου ήρθε κλήση από το 2015 απο τον δήμο ήρθε συστημενο και το κυριότερο δεν είχε προσαυξήσεις. Και εγώ αυτό που ήξερα είναι πως έρχεται ειδοποίηση 1-2-3 χρόνια μετά ότι υπάρχει μια απλήρωτη κλήση χωρίς προσαυξήσεις και απο τη στιγμή που δεν πληρώσεις πάλι μέσα στο μήνα πχ μετράνε τόκους, πάει εφορία κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Στις 14/1/2023 στις 1:13 ΜΜ, StamTheMan είπε Επισης,να ξερετε οτι ο ταμιας εχει δικαιωμα να μη δεχθει πληρωμη πανω απο 50 κερματα,οτι κερματα και αν ειναι και οτι ποσο και αν ειναι. Αν είναι κατοχυρωμένος να μην δεχθεί τέτοια πληρωμή, να μου το δώσει γραπτώς τότε κ αν μου τα ξαναζητήσουν θα τους πω, ήρθα κ δεν τα δεχτήκατε τα ΝΟΜΙΜΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ δεν έχω ΚΑΜΙΑ υποχρέωση να πληρώσω με 2 κερματα, ελληνικά χρήματα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Kthulhou είπε Αν είναι κατοχυρωμένος να μην δεχθεί τέτοια πληρωμή, να μου το δώσει γραπτώς τότε κ αν μου τα ξαναζητήσουν θα τους πω, ήρθα κ δεν τα δεχτήκατε τα ΝΟΜΙΜΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ δεν έχω ΚΑΜΙΑ υποχρέωση να πληρώσω με 2 κερματα, ελληνικά χρήματα είναι Μεσος χρηστος insomnia. Το τι θες εσυ,τι σου αρεσει,τι νομιζεις οτι ισχυει,τι νομιζεις οτι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ισχυει ή τι νομιζεις οτι εισαι ή δεν εισαι υποχρεωμενος να κανεις,δε μας απασχολει. Και η οδηγια http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32005R2169:EL:HTML Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από StamTheMan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Και 50 κερματακια μια χαρα την κανουν την δουλεια τους .Και ξανα αυριο και μεθαύριο........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αθάνατο ελληνικό δημόσιο... Ου μπλέξεις.... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από 1comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, filipprin είπε Και 50 κερματακια μια χαρα την κανουν την δουλεια τους .Και ξανα αυριο και μεθαύριο........ Τι καταλαβαινετε ακριβως με αυτο; Ο ταμιας και εμεις οι υπολοιποι τι σας φταιμε; Αλλα τι λεω,ποτε νοιαστηκε ο ελληνας για τον διπλανο του. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από StamTheMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Στις 17/1/2023 στις 6:43 ΜΜ, mathimatikos196 είπε Ναι αυτός που το πήρε ήταν δημότης Ν.Φιλαδέλφειας. Προφανώς το λάθος είναι της Τροχαίας που βεβαίωσαν κλήση στον αρχικό ιδιοκτήτη και έστειλαν το χαρτάκι στον Δήμο Καθημερινές ιστορίες. Η υποψία μου εν τέλει, ήταν σωστή. Ευτυχώς που μπορείτε να ξεμπλέξετε έτσι εύκολα. Ζητήστε πάντως και τον αριθ. πρωτ. εισερχομένου (αιτήματος) όταν με το καλό, το υποβάλλετε. Ή απλώς βγάλτε μια φωτογραφία το αίτημα (με τον αριθ. πρωτ. σε αυτό). Ποτέ δεν ξέρεις αύριο - μεθαύριο τι θα σου ξημερώσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις