Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε υπόθεση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Καλαμαριάς για παραβίασης ΚΟΚ και κλήσεις είχε προχωρήσει σε κατασχετήριο στον τραπεζικό λογαριασμό όπως κάνει και η εφορία. Οπότε αν φτάσει ποτέ σε αξιόλογο ποσό με της προσαυξήσεις μπορεί να προχωρήσουν. 

• Like 1
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 13/1/2023 στις 11:04 ΜΜ, andreaspA είπε

ποτέ!

Μην ασχολεισαι με τους δημους. Ειναι εκκολαπτηρια απατεώνων και ως τετοια οταν εχουν σφιχτοκωλιες βγαζουν απο τα κοιταπια τους και στελνουν επιστολες. Οποιον μαλάκα πιάσουν!

εχουν κλεισει 20 χρονια που ο Δήμος Κηφισιας και ο Δημος Μεταμορφωσης στελνουν χαρτια κατα καιρους οτι τους χρωσταω απο κλησεις παρκαρισματος.

Ουτε ένσταση να κανεις, ουτε να δειξεις οτι ενημερωθηκες, ουτε τηλεφωνο να παρεις, ουτε σημειο ζωης μην δωσεις.

Το ποτέ, τουλάχιστον στο Δήμο Ζωγράφου δεν ισχυει, και η προσαύξηση ήταν κάτι σαν τόμος τοκογλύφου για <<παράνομο παρκαρισμα>> (λες και υπάρχει νόμιμο στο Δήμο με το λιγότερο πάρκινγκ μαζί με το παγκρατι). 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, MacGyverLarisa είπε

Από προσωπική εμπειρία.

Άφησα επίτηδες μια κλήση της τροχαίας που ο τροχονόμος έγραψε λάθος τα στοιχεία μου.

Πατέρας:Αναστασία

Μητέρα:Ιωάννης (κλπ)

από περιέργεια να δω τι θα γίνει.

Ακριβώς στον χρόνο έρχεται ειδοποίηση να πάω στον Δήμο να την πληρώσω και ότι αν δεν πάω θα πάει στην εφορία.

Πάω την πληρώνω. Όταν έβγαινε η απόδειξη επειδή χτύπησε το ΑΦΜ ο υπάλληλος του δήμου είδε παλιές κλήσεις μέσα στο σύστημα από δημοτική αστυνομία για παρκάρισμα.

Και μου είπε να μην ασχοληθώ καθόλου μαζί τους γτ έχουν περάσει τα 5 έτη που μπορεί να σε κυνηγήσει ο Δήμος ή κάτι τέτοιο. Από εκείνη την μέρα πέρασαν αλλά 8-9 χρόνια και δεν έχει μεταφερθεί τπτ στην εφορία.

Ο πεθερός μου έχει σβήσει 2 φορές κλήση από δημοτική αστυνομία λόγο χρώματος. Αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία ή αν του έκαναν χάρη τότε που πήγαμε δεν το ξέρω 

Έχει αλλάξει τα τελευταία 2  χρόνια.

Το λάθος χρώμα δεν είναι λόγος ακύρωσης πλέον .

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgebou21 είπε

Έχει αλλάξει τα τελευταία 2  χρόνια.

Το λάθος χρώμα δεν είναι λόγος ακύρωσης πλέον .

Να το έψαξα στο Google έχεις δίκιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έχω ένα παλιό μαθητή που είναι εργαζόμενος στον Δήμο και τον παρακάλεσα ανεπίσημα να δει τι γίνεται. Η κλήση είναι από τροχαία τον Δεκέμβριο του 2015 σε αυτοκίνητο το οποίο  είχα μεταβιβάσει το 2013.

Βγάλτε συμπεράσματα ........

Επεξ/σία από mathimatikos196
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mathimatikos196 είπε

Λοιπόν έχω ένα παλιό μαθητή που είναι εργαζόμενος στον Δήμο και τον παρακάλεσα ανεπίσημα να δει τι γίνεται. Η κλήση είναι από τροχαία τον Δεκέμβριο του 2015 σε αυτοκίνητο το οποίο  είχα μεταβιβάσει το 2013.

Οπότε, φαντάζομαι έχεις αποδεικτικό μεταβίβασης η κάποια βεβαίωση, την πας στην τροχαία/Δήμο και το σβήνουν. 

Δημοσ.
Στις 14/1/2023 στις 1:31 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας...

6 ώρες πριν, mathimatikos196 είπε

Η κλήση είναι από τροχαία τον Δεκέμβριο του 2015 σε αυτοκίνητο το οποίο  είχα μεταβιβάσει το 2013.

Ούτε ο Γιάννης ο Βουρος στο "Εσύ αποφασίζεις" τέτοια κατάληξη! 😂

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mathimatikos196 είπε

Η κλήση είναι από τροχαία τον Δεκέμβριο του 2015 σε αυτοκίνητο το οποίο  είχα μεταβιβάσει το 2013.

Οι νέος κάτοχος είναι δημότης πάλι, Ν.Φ.-Ν.Χ.; Θυμάστε; 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mathimatikos196 είπε

Αφού τα στοιχεία τα βρίσκουν με βάση τη πινακίδα πως γίνεται να έγινε η μεταβίβαση δύο χρόνια πριν και ακόμη να βλέπουν τα στοιχεία σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Αφού τα στοιχεία τα βρίσκουν με βάση τη πινακίδα πως γίνεται να έγινε η μεταβίβαση δύο χρόνια πριν και ακόμη να βλέπουν τα στοιχεία σου;

Ελληνικό δημόσιο,μια χαρά γίνεται.Και τρέχα εσυ να ασχοληθείς να βρεις το δίκαιο σου.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε

Αν γίνεται λέει...; Γινεται και παραγίνεται. Πόσες είναι οι φορές που μας έχει τύχει, υπηρεσίες μεταξύ τους, να μην "μιλάνε"; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου είπαν να προσκομίσω δύο αντίγραφα του Ε1 στο οποίο να φαίνεται οτι το αυτοκίνητο ήταν στην κατοχή μου και μία στο οποίο να μην φαίνεται. Συγκεκριμένα στην δήλωση πού έγινε το 2014 δεν φαίνεται.

Ναι αυτός που το πήρε ήταν δημότης Ν.Φιλαδέλφειας. 

Επίσης τον ρώτησα πότε στέλνονται στην εφορία και μου είπαν όταν φτάσει 300 ευρώ .

Τώρα αν σωστά δεν μου τα είπε σωστά δεν τα λέω και εγώ ..

1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε

Προφανώς το λάθος είναι της Τροχαίας που βεβαίωσαν κλήση στον αρχικό ιδιοκτήτη και έστειλαν το χαρτάκι στον Δήμο

Επεξ/σία από mathimatikos196
Δημοσ.
Στις 15/1/2023 στις 11:31 ΠΜ, lector είπε

Δεν ειναι λογικη αυτη, αμα το παμε ετσι μπορει να εκανε και λαθος στην πινακιδα η στη μαρκα, ή μπορει να εκανε και λαθος και ο πατερας του που δεν τραβηχτηκε εγκαιρως. Αμα καποιος μπερδευει το ασπρο με το βυσσινι επειδη δε βλεπει καλα, θα επρεπε να επιληφθει το εσωτερικων για το πως βρεθηκε σε αυτη τη θεση.

O ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ηταν. Φωναξα , εκανα ενσταση και δεν πληρωσα. Εχουν περασει παρα πολλα χρονια και δεν θυμαμαι το αποτελεσμα .....

Αν περιμενετε δικαιοσυνη ... Ουτε στα δικαστηρια δεν την βρισκεις. Εξαρταται παντα απο το ατομο που κρινει (υπαλληλος ή δικαστης)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...