Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Μου βγαζει ΔΗΜ** ΦΙΛ******** - ΧΑΛ*******

οποτε η ειναι καποιος δημοσθενης :P , η οντως ειναι ο δημος που "Εφαγες" την κληση

Φιλοθεη Χαλανδρι  λες να ειναι ;

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πας στον δήμο σου και ρωτάς τι είναι.Αν είναι ψεύτικο θα φανεί εκεί.

Μα έχει τηλέφωνο!

Δημοσ.

Επειδή γίνονται πολλές απατες  τελευταία,θα έλεγα να πάει από το δήμο να ρωτήσει.Τηλέφωνο να μην πάρει.

Δημοσ.

Σε αντίστοιχη περίπτωση, ζήτησα να βρουν το αντίγραφο της κλήσης, καθώς το αμάξι μου με πινακίδα ΑΒΓ 1234 είχε καταστραφεί πριν από την ημερομηνία της κλήσης. Όταν βρήκαν το αντίγραφο είδαν ότι έτσι όπως ήταν γραμμένο, διαβαζόταν και ως ΑΒΓ 1284, που τυχαία ήταν ίδια μάρκα αμάξι. Ψάχνουν στο σύστημα την πινακίδα ΑΒΓ 1234 και είδαν ότι όντως υπήρχε καταστροφή. Για να είναι καλυμμένο το κωλαράκι μου, ζήτησα email να αναφέρω την τηλεφωνική επικοινωνία και να μου απαντήσουν ότι το θέμα λήγει, έστειλα, μετά από 1 μήνα πήρα απάντηση, την οποία φύλαξα φυσικά.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, mathimatikos196 είπε

Για την παράβαση δεν αναφέρει είδος. Απλώς στην περιγραφή αναφέρει : Κλήσεις ΚΟΚ 2015 . Επίσης αναφέρει οτι η πληρωμή γίνεται στα ταμεία του δημου με pos

Τώρα το είδος της παράβασης δεν το γράφει

Κάθε Επίσημο έγγραφο Δημόσιας Υπηρεσίας πρέπει να έχει στρόγγυλη σφραγίδα με τα στοιχεία της εκάστοτε υπηρεσίας έκδοσης του , τουλάχιστον αυτό ξέρω όσα χρόνια ζω 

Αφού λοιπόν είναι ταχυδρομικώς απεσταλμένη κι όχι ηλεκτρονικά κάτι μου βρωμάει... ο φάκελος αλληλογραφίας είχε κάποια στρόγγυλη σφραγίδα ;

• Like 1
Δημοσ.

Μπαγαποντιες των δημων για να κονομησουν προφανως... θα στειλουν σε 1000-2000-10000 ατομα, και οποιο κοροϊδο τσιμπησει. Σα scam mail σε εντυπη μορφη δηλαδη.

Εμενα ο δημος Νεας Σμυρνης μου εχει στειλει 2 φορες ειδοποιηση οτι χρωσταω κληση που ειχα πληρωσει 1 βδομαδα αφου κοπηκε... την πρωτη φορα πηγα και τους εδειξα την αποδειξη και ειπαν "θα το τακτοποιησουν", μετα απο 5 χρονια μου ξαναστειλαν ειδοποιηση, οποτε πηγα στο δημαρχειο, βρηκα την τυπισσα που υπεγραψε την ειδοποιηση, της εδειξα την αποδειξη και την υποχρεωσα να μου γραψει χειρογραφα και να μου υπογραψει και ολογραφως οτι δε θα ξαναενοχληθω για το συγκεκριμενο ζητημα... 

TS πηγαινε στο δημο σου και ζητα να σου δωσουν αντιγραφο της υποτιθεμενης κλησης ή να σου αποδειξουν οτι χρωστας με τροπο που θα βρουν εκεινοι. Αν σου πουνε μα μου, απαντας απλα οτι "δε γινεται ο καθε μαλ...ας να μου στελνει στα καλα καθουμενα ενα κ...χαρτο οτι χρωσταω λεφτα και εγω να τα πληρωνω" (πες το ισως με πιο κομψο τροπο βεβαια αλλα η ουσια ειναι αυτη).

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kthulhou είπε

και τους τα πήγα σε μικρά χάλκινα κέρματα...

Αυτες οι εξυπναδες δεν βγαζουν κατι,το μονο που κανετε ειναι να ταλαιπωρειτε τον υπαλληλο και τους υπολοιπους.

Επισης,να ξερετε οτι ο ταμιας εχει δικαιωμα να μη δεχθει πληρωμη πανω απο 50 κερματα,οτι  κερματα και αν ειναι και οτι ποσο και αν ειναι.

• Like 5
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας...

👍

1 ώρα πριν, terry308 είπε

Κάθε Επίσημο έγγραφο Δημόσιας Υπηρεσίας πρέπει να έχει στρόγγυλη σφραγίδα με τα στοιχεία της εκάστοτε υπηρεσίας έκδοσης του , τουλάχιστον αυτό ξέρω όσα χρόνια ζω 

Αφού λοιπόν είναι ταχυδρομικώς απεσταλμένη κι όχι ηλεκτρονικά κάτι μου βρωμάει... ο φάκελος αλληλογραφίας είχε κάποια στρόγγυλη σφραγίδα ;

όχι ... , έγραφε όμως το όνομα του Δήμου

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Μπαγαποντιες των δημων για να κονομησουν προφανως... θα στειλουν σε 1000-2000-10000 ατομα, και οποιο κοροϊδο τσιμπησει. Σα scam mail σε εντυπη μορφη δηλαδη.

Εμενα ο δημος Νεας Σμυρνης μου εχει στειλει 2 φορες ειδοποιηση οτι χρωσταω κληση που ειχα πληρωσει 1 βδομαδα αφου κοπηκε... την πρωτη φορα πηγα και τους εδειξα την αποδειξη και ειπαν "θα το τακτοποιησουν", μετα απο 5 χρονια μου ξαναστειλαν ειδοποιηση, οποτε πηγα στο δημαρχειο, βρηκα την τυπισσα που υπεγραψε την ειδοποιηση, της εδειξα την αποδειξη και την υποχρεωσα να μου γραψει χειρογραφα και να μου υπογραψει και ολογραφως οτι δε θα ξαναενοχληθω για το συγκεκριμενο ζητημα... 

TS πηγαινε στο δημο σου και ζητα να σου δωσουν αντιγραφο της υποτιθεμενης κλησης ή να σου αποδειξουν οτι χρωστας με τροπο που θα βρουν εκεινοι. Αν σου πουνε μα μου, απαντας απλα οτι "δε γινεται ο καθε μαλ...ας να μου στελνει στα καλα καθουμενα ενα κ...χαρτο οτι χρωσταω λεφτα και εγω να τα πληρωνω" (πες το ισως με πιο κομψο τροπο βεβαια αλλα η ουσια ειναι αυτη).

Πάνω κάτω όπως τα λέει ο φίλος..

Μαζεύουν στους δήμους ένα τεράστιο όγκο από εισπρακτέα, είτε δημτικές κλήσεις ή ότι άλλο. Οι κηφήνες δεν ασχολούνται για πάρα πολύ καιρό διότι "έχουν δουλειά" και αν μια στα τόσα χρόνια έχουν κανα δυο παραπάνω ανθρώπους τα διεκπεραιώνουν μαζικά και τα στέλνουν.

Παρόλα αυτά.... Επειδή καλώς κακώς σου ήρθε και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις να πάει στο taxis και να προσαυξάνεται, πήγαινε και ζήτα αντίγραφο της παράβασης. Να βεβαιωθείς ότι, τουλάχιστον, σε αφορά. Και μετά το χειρίζεσαι κατά το δοκούν (ενστάσεις, αντιρήσεις, έξόφληση ή όχι κλπ).

Μη το αφήσεις, όπως πολύ επικίνδυνα και ανεύθυνα σου λένε κάποιοι.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ας πάρει τηλέφωνο.

Δοκίμασα παιδιά εχθές Παρασκευή , πήρα τουλάχιστον 10 φορές στο διάστημα 12:00 με 13:30  , αλλά δεν σήκωσε κανένας το τηλ

1 λεπτό πριν, eMike είπε

Πάνω κάτω όπως τα λέει ο φίλος..

Μαζεύουν στους δήμους ένα τεράστιο όγκο από εισπρακτέα, είτε δημτικές κλήσεις ή ότι άλλο. Οι κηφήνες δεν ασχολούνται για πάρα πολύ καιρό διότι "έχουν δουλειά" και αν μια στα τόσα χρόνια έχουν κανα δυο παραπάνω ανθρώπους τα διεκπεραιώνουν μαζικά και τα στέλνουν.

Παρόλα αυτά.... Επειδή καλώς κακώς σου ήρθε και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις να πάει στο taxis και να προσαυξάνεται, πήγαινε και ζήτα αντίγραφο της παράβασης. Να βεβαιωθείς ότι, τουλάχιστον, σε αφορά. Και μετά το χειρίζεσαι κατά το δοκούν (ενστάσεις, αντιρήσεις, έξόφληση ή όχι κλπ).

Μη το αφήσεις, όπως πολύ επικίνδυνα και ανεύθυνα σου λένε κάποιοι.

και και πάλι είχε προσαύξηση  50 τοις εκατό  χωρίς να έχει πάει στο taxis

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mathimatikos196 είπε

Ακομα και να βρεθει η κληση, θα απαιτησεις να σου πουν και με ποιο τροπο προκυπτει η προσαυξηση, διοτι στο χαρτι το μονο που φαινεται ειναι ενα τυχαιο αυθαιρετο νουμερο. Με αλλα λογια ταλαιπωρα τους και πρηξε τους οσο μπορεις, μεχρι που λεει ο λογος να βγαλει ο αλλος τα λεφτα και να την πληρωσει για να σε ξεφορτωθει. 

Δημοσ.

Δοκίμασα παιδιά εχθές Παρασκευή , πήρα τουλάχιστον 10 φορές στο διάστημα 12:00 με 13:30  , αλλά δεν σήκωσε κανένας το τηλ

Ε, πήρες στο σχόλασμα γι' αυτό δεν βρήκες κανέναν 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου ειπα κατι και δεν ακους. Δεν πειραζει. θα πληρωσεις τα λεφτα και θα μαθεις. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
Ουτε στην εφορια θα παει ποτε, ουτε προσαυξηση μπορει να υπάρξει σε διοικητικο προστιμο που αφεθηκε στο παμπριζ. Ουτε φυσικα εχουν καμια αποδειξη οτι ειδοποιηθηκες ποτε, ακομα και αν ειναι αληθινη κληση για παρκάρισμα. Την κληση δεν την βρήκες ποτέ στο παμπριζ , και ποτε δεν ελαβες καμια επιστολή.

Ειναι ξεκαθαρα επισημο και νομοτυπο (υπο συζήτηση) scam mail απο τον Δημο. Οποιον μαλάκα πιάσουν!

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...