mathimatikos196 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Εχθές ταχυδρομικά από τον δήμο της περιοχής μου επιστολή με ταχυδρομείο -όχι συστημένο- στο οποίο αναφέρει πρόστιμο 40 ευρώ +21 ευρώ προσαύξηση για τροχαία παράβαση το 2015 στην οποία δεν αναφέρει τόπο , ημερομηνία , πινακίδα , μάρκα αυτοκινήτου .Το αστείο είναι ότι δεν πήρα ποτέ κλήση το 2015 .Αν είχα πάρει πραγματικά θα την είχα πληρώσει . Έχω κάποιες απορίες και αν ξέρει κάποιος κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. 1. Μπορώ να ζητήσω αντίγραφο κλήσης από τον Δήμο ? Αν είναι όντως παράβαση και για κάποιους λόγους δεν την βρήκα στο αυτοκίνητο απλά να την πληρώσω . 2 . Δεν θα έπρεπε μέσα σε αυτά τα χρόνια να μου έχει σταλεί έστω μία ειδοποίηση ? 3. Πως διασφαλίζεται ότι παρέλαβα την επιστολή με απλό ταχυδρομείο ? 4.Αν τελικά υπάρχει αντίγραφο κλήσης ποια στοιχεία πρέπει να αναγράφει ? 5. Αν τελικά όντως υπάρχει παράβαση πως μπορώ να κάνω ένσταση στο ότι όταν κατέστη ληξιπρόθεσμη δεν ενημερώθηκα πράγμα ειλικρινά που είναι έτσι . 6. Σε περίπτωση άρνησης πληρωμής από την μεριά μου πότε θα πάει στην εφορία ? 7. Υπάρχει κάποιο ταβάνι στην προσαύξηση ? ....Συγνώμη αν κούρασα και αν τα παραπάνω έχουν απαντηθεί σε άλλα πόστ. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε Εχθές ταχυδρομικά από τον δήμο της περιοχής μου επιστολή με ταχυδρομείο -όχι συστημένο- στο οποίο αναφέρει πρόστιμο 40 ευρώ +21 ευρώ προσαύξηση για τροχαία παράβαση το 2015 στην οποία δεν αναφέρει τόπο , ημερομηνία , πινακίδα , μάρκα αυτοκινήτου .Το αστείο είναι ότι δεν πήρα ποτέ κλήση το 2015 .Αν είχα πάρει πραγματικά θα την είχα πληρώσει . Έχω κάποιες απορίες και αν ξέρει κάποιος κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. 1. Μπορώ να ζητήσω αντίγραφο κλήσης από τον Δήμο ? Αν είναι όντως παράβαση και για κάποιους λόγους δεν την βρήκα στο αυτοκίνητο απλά να την πληρώσω . 2 . Δεν θα έπρεπε μέσα σε αυτά τα χρόνια να μου έχει σταλεί έστω μία ειδοποίηση ? 3. Πως διασφαλίζεται ότι παρέλαβα την επιστολή με απλό ταχυδρομείο ? 4.Αν τελικά υπάρχει αντίγραφο κλήσης ποια στοιχεία πρέπει να αναγράφει ? 5. Αν τελικά όντως υπάρχει παράβαση πως μπορώ να κάνω ένσταση στο ότι όταν κατέστη ληξιπρόθεσμη δεν ενημερώθηκα πράγμα ειλικρινά που είναι έτσι . 6. Σε περίπτωση άρνησης πληρωμής από την μεριά μου πότε θα πάει στην εφορία ? 7. Υπάρχει κάποιο ταβάνι στην προσαύξηση ? ....Συγνώμη αν κούρασα και αν τα παραπάνω έχουν απαντηθεί σε άλλα πόστ. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Φίλε πλήρωσε την, δεν θα βρεις άκρη, θα ακούσεις απιστευτες ασυναρτησίες και το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να εκνευρίστεις. Πλήρωσε τα και φύλαξε την απόδειξη πληρωμής καμιά δεκαετία, ειναι ικανοί να σου ξαναστείλουν ειδοποίηση για την ίδια υποθεση.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Κάνε ένσταση με αιτιολογία ότι είναι λάθος η μάρκα και το χρώμα του αυτοκινήτου και όταν σε ρωτήσουν που τα είδες, θα πεις "ακριβώς" Κλήση χωρίς όλα αυτά τα στοιχεία δεν παίζει να στέκει αλλού εκτός από την μπανανία που ζούμε ειδικά μετά από χρόνια. Πείτε μου έναν μόνο λόγο οι κλήσεις να μην πηγαίνουν για είσπραξη την ίδια εβδομάδα που βεβαιώθηκαν και να περνάνε μήνες/χρόνια. Κλαυσίγελος 17 3
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Σου έχουν περάσει την οφειλή στο taxisnet; Ρώτα δικηγόρο μήπως υπάρχει παραγραφή. Έχω ακούσει ότι αποστέλλουν κλήσεις ακόμα και για το 1999.
mathimatikos196 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Όχι δεν έχει πάει εφορία και για παραγραφή από όσο ξέρω είναι 20ετία .
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε Όχι δεν έχει πάει εφορία και για παραγραφή από όσο ξέρω είναι 20ετία . Πολύ γενικο. Φόροι είδη φόρων, τέλη η πρόστιμα, έχουν διαφορετική ημερομηνία και τρόπο υπολογισμού της παραγραφής. Οσο περνάνε τα χρόνια ο κανόνας είναι να αγγίζουν την πενταετία αλλά ακόμα δεν έχει γενικευτει αυτό.
andreaspA Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mathimatikos196 είπε 6. Σε περίπτωση άρνησης πληρωμής από την μεριά μου πότε θα πάει στην εφορία ? ποτέ! Μην ασχολεισαι με τους δημους. Ειναι εκκολαπτηρια απατεώνων και ως τετοια οταν εχουν σφιχτοκωλιες βγαζουν απο τα κοιταπια τους και στελνουν επιστολες. Οποιον μαλάκα πιάσουν! εχουν κλεισει 20 χρονια που ο Δήμος Κηφισιας και ο Δημος Μεταμορφωσης στελνουν χαρτια κατα καιρους οτι τους χρωσταω απο κλησεις παρκαρισματος. Ουτε ένσταση να κανεις, ουτε να δειξεις οτι ενημερωθηκες, ουτε τηλεφωνο να παρεις, ουτε σημειο ζωης μην δωσεις. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από andreaspA 11 4
mathimatikos196 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μάλλον φίλε Αντρέα αυτό θα κάνω.
SilentVoice Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mathimatikos196 είπε 2015 στην οποία δεν αναφέρει τόπο , ημερομηνία , πινακίδα , μάρκα αυτοκινήτου . Τότε δεν είναι κλήση. 1 ώρα πριν, mathimatikos196 είπε για τροχαία παράβαση Τι παράβαση συγκεκριμένα; Παρκάρισμα σε ΑΜΕΑ, παρκάρισμα σε γωνία, παρκάρισμα σε ελεγχόμενη στάθμευση, παρκάρισμα σε θέση μονίμων κατοίκων; Μήπως δεν είναι παρκάρισμα και είναι κάτι άλλο; Αν θέλεις ανέβασε φωτογραφία εδώ και σβήσε-κρυψε τα στοιχεία σου. Ίσως είναι και απάτη.
mathimatikos196 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Για την παράβαση δεν αναφέρει είδος. Απλώς στην περιγραφή αναφέρει : Κλήσεις ΚΟΚ 2015 . Επίσης αναφέρει οτι η πληρωμή γίνεται στα ταμεία του δημου με pos Τώρα το είδος της παράβασης δεν το γράφει
basilis_k6 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 αυτο ειναι ειδοποίηση οφειλής. απλα στην δικη σου περιπτωση ειναι για κληση. η κλήση -ειτε την εχεις ειτε οχι- υπάρχει λογικα και σαν αντιγραφο στον δημο. 1
HateMe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mathimatikos196 είπε Για την παράβαση δεν αναφέρει είδος. Απλώς στην περιγραφή αναφέρει : Κλήσεις ΚΟΚ 2015 . Επίσης αναφέρει οτι η πληρωμή γίνεται στα ταμεία του δημου με pos Τώρα το είδος της παράβασης δεν το γράφει Αν πας να γράψεις το IBAN ΚΑΙ ΚΑΛΑ για να πληρώσεις, τι όνομα σου βγάζει; Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από HateMe 3
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε Δεν το δοκίμασα . Λές ? Κάνε μια δοκιμή να δεις. 1
HateMe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mathimatikos196 είπε Δεν το δοκίμασα . Λές ? Τέσταρε το και ανέβασε ένα screenshot Απλά μου φαίνεται λίγο ό,τι να ναι το χαρτί αυτό. Δεν έχω εμπειρία με πρόστιμο από δήμο κλπ, ωστόσο δεν βλάπτει να δούμε που οδηγεί το IBAN Συγκεκριμένα με χάλασε λίγο εκεί που λέει "μετά την παραλαβή αυτής της ειδοποίησης" Είπες πως δεν ηταν και συστημένο, άρα κάτι δεν μου κάθεται καλά. Επίσης πες ότι είναι αληθινό, αν σου πουν κάτι στο μέλλον, θα πεις ότι δεν παρέλαβες ποτέ κάποιο χαρτί και χέστηκες κιόλας αν το πάμε έτσι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις