Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την επόμενη εβδομάδα συνέντευξη με την Deloitte, διαδικτυακή. Πόσο επίσημο πρέπει να είναι το ντύσιμο; Γενικά, φοράω πάντα πουκάμισο και παντελόνι υφασμάτινο στις συνεντεύξεις. Αλλά εδώ θέλει και σακάκι, παρόλο που είναι διαδικτυακή;

Έχει κανένας, πρόσφατη εμπειρία; Όποια συμβουλή ή χρήσιμη πληροφορία έχετε, εννοείται ότι είναι καλοδεχούμενη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από εμπειρία που έχω μέχρι τώρα σε συνεντεύξεις για φαρμακευτικές εταιρείες (όλες για θέση γραφείου, online αλλά και διαδικτυακές), παντελόνι chino (υφασμάτινο), πουκάμισο και γραβάτα είναι οκ. Δεν έχω βάλει/χρειαστεί ποτέ σακάκι.

Επεξ/σία από PharmChem
Rephrasing
Δημοσ.

EY δεν εχει παντως. Το 20 που ειχα περασει, το ειχαν αλλαξει ηδη 1-2 χρονια και μαλιστα το διαφημιζαν πολυ οτι δεν εχουν πλεον σκληρο dress code.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γραβατες και παπαριες για να καθεσε μπροστα στο pc 8 ωρες... ελεος

μονο πολιτικοι και δικηγοροι πρεπει να φορανε αυτο το αισχος (για τιμωρια)

Επεξ/σία από Allan-Wake
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 13/1/2023 στις 9:43 ΜΜ, Αλανι είπε

Έχω την επόμενη εβδομάδα συνέντευξη με την Deloitte, διαδικτυακή. Πόσο επίσημο πρέπει να είναι το ντύσιμο; Γενικά, φοράω πάντα πουκάμισο και παντελόνι υφασμάτινο στις συνεντεύξεις. Αλλά εδώ θέλει και σακάκι, παρόλο που είναι διαδικτυακή;

Έχει κανένας, πρόσφατη εμπειρία; Όποια συμβουλή ή χρήσιμη πληροφορία έχετε, εννοείται ότι είναι καλοδεχούμενη!

Ένα πουκάμισο "επίσημο", δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Ούτε καν παντελόνι αφού δεν πρόκειται να σηκωθείς.

Δημοσ.

Ναι θα φορέσεις σακάκι και θα σκάσει ο recruiter με το φούτερ. 😅

Όπως ειπαν και απο κάτω, ενα πουκάμισο αρκεί. Και στα γραφεία το dress code σε ολες αυτες τις εταιρίες είναι business casual, δηλαδή chino και πουκάμισο. Πιο επίσημα ρούχα (κουστούμι) θα βάζεις μόνο σε περίπτωση που πας στα γραφεία του πελάτη (κι αυτό μέχρι να δεις κι εκεί λιγο τι παίζει)

Δημοσ.

Απλα να μην εισαι λετσος με αμανικο αρκει πιστευω.

Δημοσ.

Γενικά πρώτη συνέντευξη καλύτερα να σκας με πουκάμισο κι ας ειναι η recruiter με πυτζάμες. Είναι περίπου αντίστοιχο με το να πας σε πελάτη, αμα πας καλοκαίρι σε τράπεζα στα γραφεία είναι με βερμούδα, εσύ θα πας όμως σένιος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...