giannakis95 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα πήγα και πέρασα ένα τζαμάκι στο iPhone 14 pro max και από μέσα μου φαίνεται ότι έχει κάτι σαν τρίχα δεν φαίνεται καθόλου μόνο σε άσπρο φόντο και πάλι δύσκολα φαίνεται… εάν το αφήσω στο κινητό έτσι υπάρχει περίπτωση να πάθει κάποια ζημιά;
koutsis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, giannakis95 είπε Καλησπέρα στην ομάδα πήγα και πέρασα ένα τζαμάκι στο iPhone 14 pro max και από μέσα μου φαίνεται ότι έχει κάτι σαν τρίχα δεν φαίνεται καθόλου μόνο σε άσπρο φόντο και πάλι δύσκολα φαίνεται… εάν το αφήσω στο κινητό έτσι υπάρχει περίπτωση να πάθει κάποια ζημιά; Το ζημιά να πάθει; 🤔
giannakis95 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δεν έχω ιδέα για αυτό ρώτησα… υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι εκτός από το οπτικό που φαίνεται αλλά φαίνεται πολύ λίγο
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, giannakis95 είπε Δεν έχω ιδέα για αυτό ρώτησα… υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι εκτός από το οπτικό που φαίνεται αλλά φαίνεται πολύ λίγο Όχι, τίποτα δεν θα πάθει. Μόνο τα νεύρα σου θα πάθουν, που θα βλέπεις την τρίχα.
giannakis95 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς δεν φαίνεται πολύ 😂 Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από giannakis95
Fotia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μπορεις να αλλαξεις πάλι τζαμακι ξέρεις ,αλλα αυτη τη φορα να μπει σωστα και καθαρα ...
giannakis95 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Είναι το 3 που έβαλα και όχι μόνος σε κατάστημα. Είναι το πιο καλό σε τοποθέτηση το πρώτο είχε πολλές τρίχες μέσα το δεύτερο το έβγαλε η θήκη έχω spigen armor και αυτό εδώ τώρα έκατσε τέλεια εκτός από μια πολύ μικρή τρίχουλα
HateMe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, giannakis95 είπε Είναι το 3 που έβαλα και όχι μόνος σε κατάστημα. Είναι το πιο καλό σε τοποθέτηση το πρώτο είχε πολλές τρίχες μέσα το δεύτερο το έβγαλε η θήκη έχω spigen armor και αυτό εδώ τώρα έκατσε τέλεια εκτός από μια πολύ μικρή τρίχουλα Τι έγινε με τα τζαμάκια και τις τρίχες κάθε φορά; Τόσο πολύ μαδάς;
giannakis95 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτή που τα περνάνε ρε είναι ότι να ναι… στο 11 είχα πάει στο irepair και ήταν μια χαρά απλά δεν έχουνε διαθέσιμο τώρα και έχω τρελαθεί να βρω κατάστημα καλό Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από giannakis95
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, giannakis95 είπε Είναι το 3 που έβαλα και όχι μόνος σε κατάστημα. Είναι το πιο καλό σε τοποθέτηση το πρώτο είχε πολλές τρίχες μέσα το δεύτερο το έβγαλε η θήκη έχω spigen armor και αυτό εδώ τώρα έκατσε τέλεια εκτός από μια πολύ μικρή τρίχουλα Κρίμα τα χρήματά σου... Χίλιες φορές να κάτσεις να το κάνεις μόνος σου, αν είναι έτσι. Δεν είναι δύσκολο. Άμα βρεθείς Λάρισα, σου το περνάω τζάμπα και δεν θα έχει ούτε κόκκο σκόνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα