Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα πήγα και πέρασα ένα τζαμάκι στο iPhone 14 pro max και από μέσα μου φαίνεται ότι έχει κάτι σαν τρίχα δεν φαίνεται καθόλου μόνο σε άσπρο φόντο και πάλι δύσκολα φαίνεται… εάν το αφήσω στο κινητό έτσι υπάρχει περίπτωση να πάθει κάποια ζημιά; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannakis95 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα πήγα και πέρασα ένα τζαμάκι στο iPhone 14 pro max και από μέσα μου φαίνεται ότι έχει κάτι σαν τρίχα δεν φαίνεται καθόλου μόνο σε άσπρο φόντο και πάλι δύσκολα φαίνεται… εάν το αφήσω στο κινητό έτσι υπάρχει περίπτωση να πάθει κάποια ζημιά; 

Το ζημιά να πάθει; 🤔 

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα για αυτό ρώτησα… υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι εκτός από το οπτικό που φαίνεται αλλά φαίνεται πολύ λίγο 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Δεν έχω ιδέα για αυτό ρώτησα… υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι εκτός από το οπτικό που φαίνεται αλλά φαίνεται πολύ λίγο 

Όχι, τίποτα δεν θα πάθει. Μόνο τα νεύρα σου θα πάθουν, που θα βλέπεις την τρίχα. :P

Δημοσ.

Είναι το 3 που έβαλα και όχι μόνος σε κατάστημα. Είναι το πιο καλό σε τοποθέτηση το πρώτο είχε πολλές τρίχες μέσα το δεύτερο το έβγαλε η θήκη έχω spigen armor και αυτό εδώ τώρα έκατσε τέλεια εκτός από μια πολύ μικρή τρίχουλα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Είναι το 3 που έβαλα και όχι μόνος σε κατάστημα. Είναι το πιο καλό σε τοποθέτηση το πρώτο είχε πολλές τρίχες μέσα το δεύτερο το έβγαλε η θήκη έχω spigen armor και αυτό εδώ τώρα έκατσε τέλεια εκτός από μια πολύ μικρή τρίχουλα

Τι έγινε με τα τζαμάκια και τις τρίχες κάθε φορά; Τόσο πολύ μαδάς; :P  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή που τα περνάνε ρε είναι ότι να ναι… στο 11 είχα πάει στο irepair και ήταν μια χαρά απλά δεν έχουνε διαθέσιμο τώρα και έχω τρελαθεί να βρω κατάστημα καλό 

Επεξ/σία από giannakis95
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Κρίμα τα χρήματά σου... Χίλιες φορές να κάτσεις να το κάνεις μόνος σου, αν είναι έτσι. Δεν είναι δύσκολο. 

Άμα βρεθείς Λάρισα, σου το περνάω τζάμπα και δεν θα έχει ούτε κόκκο σκόνης. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...