The_Judas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Εχω παραπεμπτικο εοπυυ για φυσικοθεραπεια και γραφει συμμετοχη 10%. Ξερει κανεις τι θα πληρωσω στην πραξη; Ειναι αναλογα με τον φυσικοθεραπευτη ή υπαρχει καποια στανταρ τιμη;
rodosf1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 επί ενός ποσού μαξ είναι το 10%. Και καλύπτει μόνο κάποιες συγκεκριμένες εξ όσων είχα την εμπειρία προ λίγων ετών (νομίζω ΤENS). Θα σου προτείνουν οι ΦΘ κ εξτρα πράγματα με επιπλέον αντίτιμο, ανάλογα την περίπτωση σου. 1
Georgram Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Εξαρτάται καθαρά από το εκάστοτε φυσικοθεραπευτήριο! Για παράδειγμα περισυ που πήγα εγώ έδινα 10 ευρώ την συνέδρια! Όποτε είχα πληρώσει 100 ευρώ στο τέλος! Φέτος που έκλεισα σε άλλο πιο εξειδικευμένο φυσικοθεραπευτήριο με ενημέρωσαν εξαρχής ότι το παραπεμπτικό καλύπτει μονο ένα μισάωρο συνεδρίας κάθε φορά με κόστος 1,5 ευρώ! Τους είπα ότι εγώ ενδιαφέρομαι για κανονικές μονοωρες συνεδριες και με απάντησαν πως τοτε θα πρέπει να πληρώσω 15ευρω έξτρα για κάθε συνεδρια όποτε το τελικό ποσό θα είναι 165 ευρώ! (Αν και η τιμή μου φάνηκε λίγο τσιμπημένη δέχτηκα γιατί είδα έχουν πιο καινούργια και εξειδικευμένα μηχανήματα και είπα να το δοκιμάσω) Γενικα αυτό που έχεις να κανείς είναι να πάρεις τηλ στα φυσικοθεραπευτήρια που σε ενδιαφέρουν και να ρωτήσεις τις χρεώσεις τους γιατί το καθένα κοπανάει ότι θέλει! Υπολόγισε τα 10 με μαξ 15 ευρώ είναι τα φυσιολογικά κάθε συνεδρίας και αν ακούς παραπάνω απλά απέφυγε τα! 2
The_Judas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Απ οτι διαβαζω τωρα: "Η αποζημίωση της φυσικοθεραπείας ανά συνεδρία ορίζεται στα 15 ευρώ. Δικαιολογούνται έως δέκα (10) συνεδρίες φυσικοθεραπειών ανά ασθενή, και για δύο φορές τον χρόνο. " Οποτε ετσι εξηγειται το 1.5 ευρω (10%) που εδωσε ο φιλος πιο πανω. Απο εκει και επειτα καποιοι χρεωνουν εξτρα. 1
ekrepali Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Έξτρα θεωρείται καλή τιμή τα 3-5 ευρώ ανά συνεδρία... οι περισσότεροι πάντως ζητάνε 10άρικα.
p_under Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Για τις 10 θεραπείες που μου είχαν γράψει πλήρωσα 15€ για μισή ώρα, και είχα την επιλογή για +50€ στο σύνολο των 10 θεραπειών για μονοωρες συνεδρίες αντί μισάωρου και για έξτρα παροχές. Δηλαδή στο σύνολο πλήρωσα +65€ για 10 θεραπείες.
diofar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Υπάρχει ένα φυσιοθεραπευτήριο στην Θέρμη Θεσσαλονίκης που μου είπε πως αντί 50 ευρώ τη φορά που χρεώνουν, θα με χρεώσουν 40 ευρώ τη φορά επειδή έχω παραπεμπτικό με συμμετοχή 10%!!! Τερζής λέγεται. Έφυγα τρέχοντας!!! 1
The_Judas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Τελικά όλοι σχεδόν χρεώνουν. Από 10 και πάνω. Συνήθως στα 10-20 ευρώ κυμαίνονται οι τιμές αλλά υπάρχουν και πιο ακριβοί. Υπάρχουν και ορισμένοι που δεν χρεώνουν αλλά αυτοί απλά σε βάζουν ένα μηχάνημα tens για μισή ώρα και τίποτα άλλο. 2
ekrepali Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 50 ευρώ για 10 επισκέψεις, 45 λεπτά η κάθε μία (25 λεπτά ηλεκτροθεραπεία, 10 λεπτά laser, 10 λεπτά μασάζ)
The_Judas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Απλα συνηθως η καλυτερη θεραπεια ειναι οι χειρομαλαξεις-μασαζ παρα τα υπολοιπα.10 λεπτα ειναι λιγα... αλλα για αυτα τα χρηματα ειναι καλα.
kriti119 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Στις 14/6/2024 στις 10:51 ΠΜ, diofar είπε Υπάρχει ένα φυσιοθεραπευτήριο στην Θέρμη Θεσσαλονίκης που μου είπε πως αντί 50 ευρώ τη φορά που χρεώνουν, θα με χρεώσουν 40 ευρώ τη φορά επειδή έχω παραπεμπτικό με συμμετοχή 10%!!! Τερζής λέγεται. Έφυγα τρέχοντας!!! Ρε παιδιά συγγνώμη τι νομίζετε ότι είναι η φυσικοθεραπεια;φυστικια πασατεμπος,παστέλι;Έλεος δηλαδή σας φαίνονται ακριβά τα 40€. τι θέλετε να πληρώνετε 4€ την θεραπεία; δηλαδή πιο ακριβός είναι ο καφές στήν παραλία παρά η φυσικοθεραπεια;Κάπου τα έχετε μπλέξει και έχετε χάσει την μπάλα!
christakos07 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 1 minute ago, kriti119 said: Ρε παιδιά συγγνώμη τι νομίζετε ότι είναι η φυσικοθεραπεια;φυστικια πασατεμπος,παστέλι;Έλεος δηλαδή σας φαίνονται ακριβά τα 40€. τι θέλετε να πληρώνετε 4€ την θεραπεία; δηλαδή πιο ακριβός είναι ο καφές στήν παραλία παρά η φυσικοθεραπεια;Κάπου τα έχετε μπλέξει και έχετε χάσει την μπάλα! Ναι δεν ξέραμε να πληρώνουμε 50 ευρώ την ώρα φυσιοθεραπείας, όταν ο βασικός μισθός είναι κάτω από 5 ευρώ την ώρα. Οι υπηρεσίες υγείας οφείλουν να έχουν ταβάνι. Αν θέλουν να χτίσουν πολυκατοικίες, ας βρουν άλλο επάγγελμα.
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 αν ειναι τοσο καλος ας κοψει την συμβαση με τον εοπυυ, ορισμενοι αυτο κανουν. εχουν και αυτοι τα δικια τους βεβαια... ο Εοπυυ εδω και δεκαετιες τα ιδια δινει.
AntiCambeR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2024 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα