Προς το περιεχόμενο

Nike air Zoom Pegasus 37 Red - 52,49€ @McArthur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sintalkas είπε

Πόσο το χε το μαυρο

84€ 

1 ώρα πριν, kwstas321 είπε

Θυμάσαι τιμή για το Zoom Fly 4?

Τα πήρα γύρω στα 65€. Απλά είχε μονο από ένα ζευγάρι σε 40 - 40,5 - 41 και 42. 
πριν τις εκπτώσεις (μια βδομάδα πριν) τα είχε 99€ (ευτυχώς που δεν τα είχα πάρει τότε)

1 ώρα πριν, vikman είπε

Την ίδια μέρα το είχε προσφορά και στο Μοσχάτο και στα Σπατα

Πολυ καλό deal και καλό παπούτσι.

Μοσχάτο εννοείς πάνω στην Πειραιώς που είναι το outlet? 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε

Τα πήρα γύρω στα 65€. Απλά είχε μονο από ένα ζευγάρι σε 40 - 40,5 - 41 και 42. 

πριν τις εκπτώσεις (μια βδομάδα πριν) τα είχε 99€ (ευτυχώς που δεν τα είχα πάρει τότε)

Τα είχε βρει κι εγώ στην Πειραιώς στη Nike στα 92 και δεν τα πήρα !

Πιστεύεις αξίζει τον κόπο να πάω αύριο στα Σπάτα ; φοράω 40 αλλα λίγο ρίσκο να πάω μέχρι εκεί αν μου λες οτι είχε μονο ενα 40αρι! Ίσως μια βόλτα στην Πειραιώς που είμαι και πιο κοντά να αξίζει ,ίσως έχουν χαμηλώσει την τιμή κι εκεί !

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kwstas321 είπε

Τα είχε βρει κι εγώ στην Πειραιώς στη Nike στα 92 και δεν τα πήρα !

Πιστεύεις αξίζει τον κόπο να πάω αύριο στα Σπάτα ; φοράω 40 αλλα λίγο ρίσκο να πάω μέχρι εκεί αν μου λες οτι είχε μονο ενα 40αρι! Ίσως μια βόλτα στην Πειραιώς που είμαι και πιο κοντά να αξίζει ,ίσως έχουν χαμηλώσει την τιμή κι εκεί !

Αξιζει αν εχεις παρει μαζι σου ταπερ με φαγητο και καφε για την ουρα που συνηθως εχει μεχρι να μπεις στο μαγαζι....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaga1um3 είπε

Πολυ καλό deal και καλό παπούτσι.

Μοσχάτο εννοείς πάνω στην Πειραιώς που είναι το outlet? 

Ναι στην οδό Πειραιώς , η περιοχή εκεί είναι Δήμος Μοσχατου 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonidas1269 είπε

Αξιζει αν εχεις παρει μαζι σου ταπερ με φαγητο και καφε για την ουρα που συνηθως εχει μεχρι να μπεις στο μαγαζι....

Αυτό δεν με πειράζει. Το θέμα είναι μην πάω και δεν βρω 40αρι νούμερο! Τσάμπα ταξίδι γιατί είμαι και λίγο μακριά !

Δημοσ.

Καθημερινες δεν εχει ουρα κ ειναι χαλαρά.. αν πας κ πρωί ακόμα καλύτερα.. εγω πηγα Παρασκευή μεσημέρι κ ήταν φυσιολογική φαση, ακομα κ στο ταμείο… ειχε 6-7 ατομα ουρά.. 

ΣΚ ναι θελει υπομονή κ αντοχή να περιμενεις ουρααα απεξω να μπεις.. 

δε ξερω τι να σου προτείνω, γιατί δεν εχω εικόνα τί παιζει στο μαγαζί στην Πειραιώς!!! Έχω να παω πάνω απο 5 χρόνια. 

Αν ειναι κοντα ομως, πηγαινε Πειραιώς, δες αν τα έχει .. κ αν όχι ρίσκαρε να πας Σπάτα. 
δες το σαν εκδρομούλα.. συνδυασε το κ με αλλα ψωνια.. πχ σουπερ η φαγητό / καφέ .. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, vaga1um3 είπε

Καθημερινες δεν εχει ουρα κ ειναι χαλαρά.. αν πας κ πρωί ακόμα καλύτερα.. εγω πηγα Παρασκευή μεσημέρι κ ήταν φυσιολογική φαση, ακομα κ στο ταμείο… ειχε 6-7 ατομα ουρά.. 

ΣΚ ναι θελει υπομονή κ αντοχή να περιμενεις ουρααα απεξω να μπεις.. 

δε ξερω τι να σου προτείνω, γιατί δεν εχω εικόνα τί παιζει στο μαγαζί στην Πειραιώς!!! Έχω να παω πάνω απο 5 χρόνια. 

Αν ειναι κοντα ομως, πηγαινε Πειραιώς, δες αν τα έχει .. κ αν όχι ρίσκαρε να πας Σπάτα. 
δες το σαν εκδρομούλα.. συνδυασε το κ με αλλα ψωνια.. πχ σουπερ η φαγητό / καφέ .. 

Δεν πήγα τελικά. Αν δεν είχα πάρει πρόσφατα τα pegasus ίσως να είχα πάει αλλα τώρα δεν ήταν ανάγκη ,και ας ήταν σούπερ τα 65€ των fly 4

Δημοσ.
Στις 17/1/2023 στις 9:05 ΜΜ, Dcmpaira είπε

Device one Θεσσαλονίκη κοιτάξτε για τα ultraboost 90 ευρώ αρκετά μοντέλα.

Καλό μαγαζί τύπου phatsoles Αθήνα.

Τσίμπησα τα ultra boost 60 ευρώ από about you

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα μοντέλα shield της Nike ειναι ολα αδιαβροχα. 
εχουν και το χαρακτηριστικό εικονίδιο με τη σταγόνα πίσω στη φτέρνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις πηρα τηλεφωνο. δεν εμεινε κολυμπηθροξυλο :(

αν κάποιος πρόλαβε μαύρο 40.5-41 και δε του κάνει είμαι εδώ να τον απαλλάξω πληρώνοντας το ποσό της προσφοράς 

Επεξ/σία από greekfragma

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...