jobous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Εδώ θα σε γελάσω. Μπορεί να σου πει το παιδί που έγραψε πρώτος. Δεν έχω πάρει ποτέ , τις κάψουλες κοιτάω , ιδιαίτερα τους Crema di Sicilia , που μάλλον απο τις περιγραφές και τα reviews, μου ταιριάζει καλύτερα. Σε κόκκους ή αλεσμένο δεν πρέπει να το βγάζει. 1
aligato1000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, phoenix67 είπε Μπηκα τωρα στο site που παρεθεσες,και επελεξα 4 κιλα καφε(κοστος 52 ευρω),αλλα μου βγαζει 15 ευρω μεταφορικα,αρα προς το παρον δεν ισχυουν τα δωρεαν μεταφορικα.Αν εχεις καποιο κωδικο και θελεις να το μοιραστεις,καλοδεχουμενος. Με skroutz plus που σημαίνει 17 τον χρόνο...και όχι μόνο καφέ ....αλλά και οτιδήποτε για τα παιδιά εδώ από την αρχή που το έχω κάνει έχω γλιτώσει κανα 140 ευρώ μεταφορά και στο σπίτι μου παραδομένα...σε συμφέρει και πάλι όταν μετά από πχ 4 μήνες ξανα επιλεξεις να αγοράσεις αλλά δεν χρειάζεται 52 ευρώ αγορά αλλά το ελάχιστο είναι 20 ευρώ από το ίδιο μαγαζί.. 2 λεπτά πριν, aligato1000 είπε Με skroutz plus που σημαίνει 17 τον χρόνο...και όχι μόνο καφέ ....αλλά και οτιδήποτε για τα παιδιά εδώ από την αρχή που το έχω κάνει έχω γλιτώσει κανα 140 ευρώ μεταφορά και στο σπίτι μου παραδομένα...σε συμφέρει και πάλι όταν μετά από πχ 4 μήνες ξανα επιλεξεις να αγοράσεις αλλά δεν χρειάζεται 52 ευρώ αγορά αλλά το ελάχιστο είναι 20 ευρώ από το ίδιο μαγαζί..
Ashaman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Για καλούτσικες τιμές ειδικά όταν έχει προσφορά κοιτάτε και στο coffees.gr. Ψωνίζω από εκεί τα τελευταία 5-6 χρόνια. Έχει μεγαλη ποικιλία και καλές σχετικά τιμές. Θα μπορούσε καλύτερες; ναι οκ όπως όλα στην Ελλάδα. Πάντως είναι άμεση η αποστολή. Προχθές παρήγγειλα, σήμερα παρέλαβα. ΥΓ. Για να μη γίνει καμιά παρεξήγηση δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα, πέραν του αγοραστή. 1
avacan23 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Mε κίνδυνο να κατηγορηθώ εκτός θέματος από τους καλοθελητές καλός εσπρέσσο είναι ο φρεσκοκαβουρδισμένος...δλδ από το καβούρδισμα -roast να μην έχει περάσει εβδομάδα... Για αυτό πρέπει να βρείτε μαγαζί με φρέσκοκαβουρδισμένο καφέ. εγώ πρότεινα KUDU kai roosters, αλλά υπάρχουν πολλά όπως TAF e.x. H οξείδωση είναι μεγάλο θέμα στον καφέ για αυτο πρεπει να φυλασεται ιδανικά σε κενό αερος και σε σκοτεινο-σκιερό μέρος. ΟΧι στην καταψυξη. Φανταστειτε τωρα στις καψουλες τι καφέ πινει ο κοσμος.... Το μαγαζι που πρότεινεις εχει κατα καιρούς καλές τιμές σε KIMBO, NEW YORK αλλά οι φθηνοίτου καφέδες 10-13 ευρώ δεν πινονται...θυμάμαι ενα aMIGOS..Πολύ χάλια..εχει και δωρεαν μεταφορικά πανω απο κάποιο ποσό νομίζω. Για να είμαι εντος θέματος αν δοκιμάσεται φρεσκο καφέ στην καφετιέρα του θέματος θα εντυπωσιαστείτε οπως λέει ο James Hofman https://www.youtube.com/watch?v=iZEM1cC86t8 https://www.masterclass.com/articles/how-to-store-coffee-beans-explained
Ashaman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, avacan23 είπε Mε κίνδυνο να κατηγορηθώ εκτός θέματος από τους καλοθελητές καλός εσπρέσσο είναι ο φρεσκοκαβουρδισμένος...δλδ από το καβούρδισμα -roast να μην έχει περάσει εβδομάδα... Για αυτό πρέπει να βρείτε μαγαζί με φρέσκοκαβουρδισμένο καφέ. εγώ πρότεινα KUDU kai roosters, αλλά υπάρχουν πολλά όπως TAF e.x. H οξείδωση είναι μεγάλο θέμα στον καφέ για αυτο πρεπει να φυλασεται ιδανικά σε κενό αερος και σε σκοτεινο-σκιερό μέρος. ΟΧι στην καταψυξη. Φανταστειτε τωρα στις καψουλες τι καφέ πινει ο κοσμος.... Το μαγαζι που πρότεινεις εχει κατα καιρούς καλές τιμές σε KIMBO, NEW YORK αλλά οι φθηνοίτου καφέδες 10-13 ευρώ δεν πινονται...θυμάμαι ενα aMIGOS..Πολύ χάλια..εχει και δωρεαν μεταφορικά πανω απο κάποιο ποσό νομίζω. Ειναι θέμα επιλογής και οικονομικών δυνατοτήτων το τι καφέ θα πάρεις αν θα πας δλδ για καφέ των 15 το κιλο ή των 30+. Όπως είπα και νωρίτερα έχω πάρει 2 δοχεία της delonghi του μισού κιλού το καθένα, στα οποία αφαιρείς τον αέρα οπότε ειναι σε κενό αέρος. Δεν μπορούσα να βρω άλλο τρόπο να προστατεύεις τον καφέ για να διατηρήσει αρώματα και ποιότητα 1
antgen Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Για κενό χρησιμοποιώ μικρές σακούλες για vacuum. Tην συσκευή για vacuum την έχω και για sous vide. Βάζω περίπου 100γρ σε κάθε σακουλάκι και όταν το ανοίξω καταναλώνεται σε λίγες ήμερες. Το ίδιο κάνω και σε άλλα προϊόντα που δεν θέλω να μείνουν εκτεθειμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα πχ τα σπόρια του παπαγάλου που είναι συσκευασία κιλού. Το κόστος είναι πολύ μικρό και η σακούλα ξαναχρησιμοποιείται. Το αρνητικό είναι ότι μου παίρνει κανένα δεκάλεπτο για να συσκευάσω 1 κιλό σε σακουλάκια. Για εμένα δεν είναι πρόβλημα, αλλά για κάποιος και το δεκάλεπτο μετράει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις