Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα μια βοήθεια από τους κατόχους των μηχανών brerra 

ειμαι υποψήφιος αγοραστής της συγκεκριμένης μηχανής και θα ηθελα μια βοήθεια σε κάποιες απορίες που έχω 

1) έχω σπίτι και κάθε πρωί κάνω καφέ από τη nespresso με  L'Or Κάψουλες Espresso Ristretto αξίζει να πάρω τη brerra θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα καφέ ; 

2) διαβάζω στα σχόλια στο Σκρουτζ ότι μπορείς να αλλάξεις τα δευτερόλεπτα της εκχύλισης του καφέ ;

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Όταν προτείνω κάτι σημαίνει ότι είναι 100% σίγουρος για αυτό. Τα τσουβάλιασματα και να λέμε σαν μπακάληδες όλες καλές είναι και τον ίδιο καφέ κάνουν δεν εκφράζουν εμένα. Ο άλλος θα πάει να δώσει λεφτά που πιθανόν τα στερείται για να πίνει ένα καλό καφέ όποτε οφείλουμε να προτείνουμε κάτι που το χουμε ψάξει και θα τον βοηθήσουμε να αξίζει η επιλογή του. Αλλιώς δεν λέμε άποψη ούτε δίνουμε συμβουλές λέμε δεν ξέρω. 

εξηγουμαι λοιπόν.η dinamica είναι καλύτερη επιλογή γιατί είναι στη μεσαία σειρά της delonghi ενώ η μανιφικα στην πρώτη εισαγωγική. Είναι ανώτερη σε ενεργειακή κλάση A+ έχει μεγαλύτερο κάδο για καφέ 300γραμ καλύτερο ακροφύσια και σύστημα για καπουτσίνο και γενικά μπείτε στο σάιτ της εταιρείας να δείτε τις διάφορες. Άρα όταν το ανώτερο μοντέλο της εταιρείας είναι ίδια τιμή με το εισαγωγικό παρε το πρώτο . 
https://www.delonghi.com/el-gr/αυτόματη-καφετιέρα-dinamica-ecam350-15-b/p/ECAM350.15.B

δεν με πειράζει η διαφορετική άποψη με πειράζει το τσουβάλιασμα όλες ίδιες είναι όλες ίδιο καφέ κάνουν… 

τώρα για τον καπουτσίνο δυστυχώς εδώ θέλει και τεχνική και δύναμη ατμού στο ακροφύσιο..η αλήθεια είναι ότι καλό αφρόγαλο δύσκολο θα κανείς με αυτές τις αυτόματες σαν αρχάριος… όποτε συμβιβάζεσαι με ειδική συσκευή.. πχ nespresso η αυξάνεις το μπατζετ και πας σε dinamica plus η άλλες αυτόματες με ειδικό σύστημα για καπουτσίνο - αφρόγαλο 

η διαφορά όμως από 365 ευρώ στα 700 της plus δεν αξίζει..

https://www.skroutz.gr/s/19274847/Delonghi-Dinamica-Plus-ECAM370-85-SB-Αυτόματη-Μηχανή-Espresso-1450W-Πίεσης-19bar-με-Μύλο-Άλεσης-Ασημί.html

Τέλος για όσους λένε για χειροκίνητη και θαβει τις αυτόματες η απάντηση είναι απλη… ευκολία χρήσης και ταχύτητα.. πατάς ένα κουμπί πίνεις καφέ.. στη χειροκίνητη..ζυγίζεις αλέθεις γεμίζεις πατάς καθαρίζεις υπολείμματα κουμπώνεις πατάς και μετράς χρόνο και μετά πετάς κατακαθι και καθαρίζεις καλαθάκι … οποίος μπορεί ας πάρει χειροκίνητη εννοείται δεν συγκρίνεται ο καφές αλλά δεν είναι για όλους..

όπως ακριβώς τα λέει ο φίλος. 

πέρασα με την εξής σειρά από μηχανές.

Gusto με καψουλες.....delonghi  dedica...Delonghi Magnifica S ECAM 22.110.B.....Sage barista express.....Sage barista pro.

Η σειρά με την οποία μεταπήδησαν στις παραπάνω μηχανές μου έδειξε το εξής.

1. οικονομικά ανοδική πορεία εξόδων αποκτισης της κάθε μιας.

2. ποιότητα καφέ με ανοδική πορεία σε αυτό που έπινα.

3. ανοδική πορεία στην απαίτηση κατασκευής τόσο σε χρόνο όσο και σε ενέργειες. 

οι αυτόματες θεωρώ είναι για να πιεις έναν αξιοπρέπεια έως πολύ καλό καφέ χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου. πριν της πρώτης  φοράς που θα τις ρυθμίσεις στο να πετύχεις τελιο κόψιμο και την εκχύλιση που μπορεί να κάνει στη μέγιστη δυνατότητα.

εάν θέλει να πιει κάποιος λοιπόν τίμιο καφέ χωρίς επιστήμη καθάρισμα απλά πατώντας ένα κουμπί πάει σε αυτόματη. 

το αφρογαλα είναι άλλη ιστορία. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Ο άλλος θα πάει να δώσει λεφτά που πιθανόν τα στερείται για να πίνει ένα καλό καφέ

έκλαψα....γιαυτό πάμε έτσι όπως πάμε σαν χώρα 😂

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχώς η εν τελη "καλυτερη" επιλογη της dinamica , ειναι μονιμα στην ιδια τιμη στη γνωστη μηχανη αναζητησης..

δεν προκειται για προσφορα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ολες που μιλάμε τόσο κοστίζουν εδώ και καιρό. πάνω κατω εκεί κάνουν μόνιμα στις μηχανές αναζητηση. Πιθανόν να μην υπάρχει λόγος ύπαρξης του thread 

Το οποίο μάλλον έφυγε εκτός θέματος με ευθύνη όλων και μετατράπηκε σε γενική συζήτηση 

Επεξ/σία από kva21
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, geopap13 είπε

Θα ηθελα μια βοήθεια από τους κατόχους των μηχανών brerra 

ειμαι υποψήφιος αγοραστής της συγκεκριμένης μηχανής και θα ηθελα μια βοήθεια σε κάποιες απορίες που έχω 

1) έχω σπίτι και κάθε πρωί κάνω καφέ από τη nespresso με  L'Or Κάψουλες Espresso Ristretto αξίζει να πάρω τη brerra θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα καφέ ; 

2) διαβάζω στα σχόλια στο Σκρουτζ ότι μπορείς να αλλάξεις τα δευτερόλεπτα της εκχύλισης του καφέ ;

Lor κάψουλες ποσό έχουν τιμή κιλού? αποτι θυμάμαι έχουν 80 με 90 ευρώ το κιλό...μήπως θα σου βγει φτηνότερα και καλύτερος της καφετέριας... Γιατί στο skroutz έχει και καφέδες από 20 ευρώ το κιλό...

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kostakiss είπε

δυστυχώς η εν τελη "καλυτερη" επιλογη της dinamica , ειναι μονιμα στην ιδια τιμη στη γνωστη μηχανη αναζητησης..

δεν προκειται για προσφορα..

Νομίζω δεν είπε κανείς πως είναι προσφορά, αλλά η καλύτερη επιλογή. 

46 λεπτά πριν, kva21 είπε

Για ολες που μιλάμε τόσο κοστίζουν εδώ και καιρό. πάνω κατω εκεί κάνουν μόνιμα στις μηχανές αναζητηση. Πιθανόν να μην υπάρχει λόγος ύπαρξης του thread 

Το οποίο μάλλον έφυγε εκτός θέματος με ευθύνη όλων και μετατράπηκε σε γενική συζήτηση 

Έχεις δίκιο, υπάρχει σχετικό θέμα στο μπλα μπλα, αλλά η κατηγορία των "προσφορών" είναι πολύ πιο δημοφιλής και η κίνηση είναι ελάχιστη ή καθόλου. 

• Like 1
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=iZEM1cC86t8

James hofman εκθειάζει Delonghi Dinamica.

Οταν σε ενα θέμα προσφορας σχολιάζεις γενικά κι

έρχεσαι  μετά και λες να κλείσει το θέμα επειδή ξέφυγε...

ασχολιαστο..

Επειδή βλέπω ότι η καφετιέρα εξαντληθηκε σε public-mediamarkt

ας κλείσει το θέμα συμφωνώ οτι ήταν να ειπωθεί για την προσφορά τελείωσε.

Μακάρι  κάποιος με αφορμή την προσφορά

να ξέφυγε από την κάψουλα και να πήγε σε κόκο, bean to cup..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, avacan23 είπε

Οταν σε ενα θέμα προσφορας σχολιάζεις γενικά κι

έρχεσαι  μετά και λες να κλείσει το θέμα επειδή ξέφυγε...

ασχολιαστο..

Διάβασες πουθενά κάτι τέτοιο;
Όχι, επειδή θα τρελαθούμε στο τέλος 😂

καλη συνέχεια.

Επεξ/σία από kva21
Δημοσ.
Στις 13/1/2023 στις 11:05 ΜΜ, paramedic είπε

Ξεφευγω λίγο απο το θέμα αλλά αν θέλετε καλό καφέ για κάθε μέρα σε σπυρί και σε κάψουλα σε πολύ καλές τιμές κοιτάχτε απο Ιταλία σε καφεκοπτεία κυρίως. Εγω παίρνω απο La Caspuleria σπυρί με 12 και 14 € το κιλό αναλογα την ποικιλία που θές και είναι εφάμιλλος και λίγο καλύτερος των κλασσικών βραζιλιάνικων του Mokka ή Dudu ή άλλων καφεκοπτείων Ελλάδα και 100άδα nespesso συμβατές με 20-23€ οι 100 κάψουλες για την γυναίκα μου που δεν θέλει να μπλέξει με κοψιμο καφέ κλπ και με δωρεάν έξοδα αποστολής απο 35€ και πάνω αν θυμαμαι καλά και σε μια εβδομάδα στο σπίτι σας. Για πιο ψαγμένους κάφεδες επιλεγω απο Ελλάδα αλλά βγαίνει διπλάσια λεφτά και βάλε πια και το έχω παρατήσει λίγο.

https://lacapsuleria.com/en/coffee-in-grains-coffee-machine-quality-29

Μπηκα τωρα στο site που παρεθεσες,και επελεξα 4 κιλα καφε(κοστος 52 ευρω),αλλα μου βγαζει 15 ευρω μεταφορικα,αρα προς το παρον δεν ισχυουν τα δωρεαν μεταφορικα.Αν εχεις καποιο κωδικο και θελεις να το μοιραστεις,καλοδεχουμενος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phoenix67 είπε

κοστος 52 ευρω

For shipments to: Croatia, Denmark, Estonia, Finland, Greece, Sweden, Ireland, Lithuania
- Shipping cost for orders up to € 89.90: € 14.90
- Shipping cost for orders over € 89.90: Free

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jobous είπε

Αν βάλεις COFFEE2 για πάνω απο 34,90 € στα VOUCHERS , σου αφαιρεί τα μεταφορικά. Τώρα το κοίταγα και εγώ, για κάψουλες.

https://lacapsuleria.com/en/pagina/coffee-sales-19

Εισαι αρχηγος.Λεω να παρω 3 κιλα espresso.Απο ποιον προτεινεις να παρω 2 κιλα,τον arabica η τον allegri?Σε ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...