garyniou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος το συγκεκριμένο ρούτερ; technicolor TG589vn είναι fortnet Nova αρκετά παλιό αλλά θα με εξυπηρετούσε. ευχαριστώ. δεν πωλείται καινούριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, garyniou said: Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος το συγκεκριμένο ρούτερ; technicolor TG589vn είναι fortnet Nova αρκετά παλιό αλλά θα με εξυπηρετούσε. ευχαριστώ. δεν πωλείται καινούριο γιατι ψαχνεις το συγκεκριμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garyniou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Γιατί μόνο με αυτό δούλεψε σωστά η γραμμή μου! Δοκιμάστηκαν πολλά ρούτερ απο πολλές μάρκες και (3 διαφορετικοί τεχνικοί της nova είχαν αυτό) δούλεψε σωστά μόνο με το συγκεκριμένο. Οι τεχνικοί μου είπαν οτι τους έχει ξανά τύχει. Αυτοί τα έχουν κρατημένα απο παλιούς πελάτες που κάναν αντικατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 δες αν δινει καποιος technicolor 788. ειναι το ιδιο με το 788 2 hours ago, garyniou said: Γιατί μόνο με αυτό δούλεψε σωστά η γραμμή μου! Δοκιμάστηκαν πολλά ρούτερ απο πολλές μάρκες και (3 διαφορετικοί τεχνικοί της nova είχαν αυτό) δούλεψε σωστά μόνο με το συγκεκριμένο. Οι τεχνικοί μου είπαν οτι τους έχει ξανά τύχει. Αυτοί τα έχουν κρατημένα απο παλιούς πελάτες που κάναν αντικατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garyniou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστώ. Θα το ψάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 11 hours ago, garyniou said: Ευχαριστώ. Θα το ψάξω απλα το ενα εχει voip και το αλλο οχι.θα κοιταξω να δω και εγω μηπως εχω κανενα ξεχασμενο. κατα τα αλλα ναι ειναι πολυ σταθερα σε χαλια γραμμες. αν εχεις vdsl τοτε πρεπει να φτιαξεις και την καλωδιωση σου https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα