Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πριν σχεδόν 2 χρόνια είχα αγοράσει από amazon Ισπανίας μια κάρτα γραφικών rx6800xt.

Σήμερα ξαφνικά δεν εμφανίζει καθόλου σήμα (no signal)και δοκιμάζοντας με άλλη κάρτα ο υπολογιστής δουλεύει άψογα.

Μίλησα με amazon και μου στείλανε ότι έχει εγκριθεί η επιστροφή του προϊόντος και θα πρέπει μέχρι 20 του μήνα να το έχουν παραλάβει.

Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο παρόμοιο θέμα με επιστροφή αλλά θα θα ήθελα να μου πειτε με πια εταιρεία μεταφορών είναι καλύτερα να την στείλω πίσω Ισπανία?

Δημοσ.
Στις 13/1/2023 στις 4:31 ΜΜ, davarisx είπε

Καλησπέρα.

Πριν σχεδόν 2 χρόνια είχα αγοράσει από amazon Ισπανίας μια κάρτα γραφικών rx6800xt.

Σήμερα ξαφνικά δεν εμφανίζει καθόλου σήμα (no signal)και δοκιμάζοντας με άλλη κάρτα ο υπολογιστής δουλεύει άψογα.

Μίλησα με amazon και μου στείλανε ότι έχει εγκριθεί η επιστροφή του προϊόντος και θα πρέπει μέχρι 20 του μήνα να το έχουν παραλάβει.

Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο παρόμοιο θέμα με επιστροφή αλλά θα θα ήθελα να μου πειτε με πια εταιρεία μεταφορών είναι καλύτερα να την στείλω πίσω Ισπανία?

Λογικά αν βρεις την παραγγελία σου στο ιστορικό, θα έχουν ανοίξει την επιλογή να ξεκινήσεις την επιστροφή. Μέρος της επιστροφής θα είναι να σου δώσουν ένα label να τυπώσεις. Από το ισπανικό δεν έχω κάνει επιστροφή αλλά το γερμανικό σου δίνει για DHL.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgerov είπε

Λογικά αν βρεις την παραγγελία σου στο ιστορικό, θα έχουν ανοίξει την επιλογή να ξεκινήσεις την επιστροφή. Μέρος της επιστροφής θα είναι να σου δώσουν ένα label να τυπώσεις. Από το ισπανικό δεν έχω κάνει επιστροφή αλλά το γερμανικό σου δίνει για DHL.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Το ισπανικό όντως στέλνει label να τυπώσεις αλλά πρέπει μου είπαν να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά και να στείλω σε ένα email την απόδειξη για να μου τα επιστρέψουν.

Την έστειλα σήμερα με ΕΛΤΑ επιστολικό συστημένο με κόστος 26 ευρώ για 1870gr βάρος,που ήταν πολύ καλά για εμένα.

Περιμένω να παραλάβουν και αμέσως μετά μου επιστρέφουν τα χρήματα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, davarisx είπε

Σε ευχαριστώ πολύ.

Το ισπανικό όντως στέλνει label να τυπώσεις αλλά πρέπει μου είπαν να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά και να στείλω σε ένα email την απόδειξη για να μου τα επιστρέψουν.

Την έστειλα σήμερα με ΕΛΤΑ επιστολικό συστημένο με κόστος 26 ευρώ για 1870gr βάρος,που ήταν πολύ καλά για εμένα.

Περιμένω να παραλάβουν και αμέσως μετά μου επιστρέφουν τα χρήματα.

Ναι θα τα πάρεις πίσω τα χρήματα 100%, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Μπορεί να πάρει κάνα 2 εβδομάδες βέβαια. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgerov είπε

Ναι θα τα πάρεις πίσω τα χρήματα 100%, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Μπορεί να πάρει κάνα 2 εβδομάδες βέβαια. 

Δεν έχω κάνει ποτέ επιστροφή στο αμαζον και έχω πάρει αρκετές χιλιάδες ευρώ πράγματα.βασικα έτυχε να χαλάσει η gpu και θα περιμένω την επιστροφή χρημάτων να πάρω καινούργια πάλι από αμαζον εννοείται.

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Εχω κάνει επιστροφές στο Ισπανικό με ACS, πλήρωσα γύρω στα 18 ευρώ μεταφορικά και όταν παρέλαβαν σε ένα μήνα πήρα refund για το αντικείμενο, τους έστειλα την απόδειξη τις ACS και πήρα και αυτά πίσω. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δουλεύει και το Ιταλικό, μόνο Γερμανικό και Γαλλικό έχουν DHL. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...