Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,Καλή χρόνια με υγεία! 
Εχω την εξής απορία σήμερα ήμουν στο ταμπλέτ μου με wi-fi μέσω του κινητού μ από τα δεδομένα καθώς πήγα να μπω σε μια ιστοσελίδα μου έβγαλε ένα κείμενο ‘’δεν είμαι ρομπότ’’ και κάτι γράμματα κάτω που έλεγαν διαφορα τύπου την διεύθυνση ip γιατί το κάνει αυτό; Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Kostas19988888
Δημοσ.

Δηλαδή είναι η πρώτη φορά που βλέπεις το "Δεν είμαι ρομπότ"; Είναι ένα κλασσικό ενδιάμεσο σύστημα προστασίας κάποιον σελίδων (σαν το captcha) για να σιγουρευτούν ότι αυτός που θέλει να συνδεθεί δεν είναι κάποιο μποτάκι που συνδέεται αυτόματα με σκοπό (συνήθως) να σπαμάρει ή να συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες από το site ή του χρήστες.

Ανέβασε όμως ένα screenshot από αυτό που σου έβγαλε να το δούμε κι εμείς και να σου απαντήσουμε ποιο σωστά.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Kostas19988888 είπε

Εχω την εξής απορία σήμερα ήμουν στο ταμπλέτ μου με wi-fi μέσω του κινητού μ από τα δεδομένα καθώς πήγα να μπω σε μια ιστοσελίδα μου έβγαλε ένα κείμενο ‘’δεν είμαι ρομπότ’’ και κάτι γράμματα κάτω που έλεγαν διαφορα τύπου την διεύθυνση ip γιατί το κάνει αυτό; Ευχαριστώ 

Πρώτη φορά στο ιντερνετ;

Δημοσ.
Στις 13/1/2023 στις 4:16 ΜΜ, Kostas19988888 είπε

Ο μόνος λόγος να αγχώνεσαι είναι αν είσαι όντως ρομπότ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...