Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, triplex1 είπε

Στη φάση που είναι, είναι τέρμα αδιάφορο το PCIE4. Πρώτα πρέπει να πάρει καλύτερη οθόνη και την κάρτα γραφικών που του πρότεινες πολύ σωστά (6700).

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Στη φάση που είναι, είναι τέρμα αδιάφορο το PCIE4. Πρώτα πρέπει να πάρει καλύτερη οθόνη και την κάρτα γραφικών που του πρότεινες πολύ σωστά (6700).

γιατι ειναι αδιαφορο πες μου

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, triplex1 είπε

γιατι ειναι αδιαφορο πες μου

Πες μου εσυ γιατί ΔΕΝ είναι. Τι θα του βελτιώσει την εμπειρία χρήσης το PCIE4 ή ένα 1440ρ μόνιτορ (όπως αυτό που έβαλες) και η 6700;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Πες μου εσυ γιατί ΔΕΝ είναι. Τι θα του βελτιώσει την εμπειρία χρήσης το PCIE4 ή ένα 1440ρ μόνιτορ (όπως αυτό που έβαλες) και η 6700;

Θα παιξουμε με το ναι η οχι ?

Οπως ειπα τις πρωτες λεξεις στην αρχη ''εγω δεν θ'αλλαζα τιποτα'' .......απο κει και περα οποιος ξυνεται και τον τρωει η τσεπη πεταει λεφτα και 2κ παιζει η 590 που εχει αν το δεις αλλιως και μια χαρα καρτα ειναι αν την προσεχεις και αλλαζεις παστα και κανα pad  αν χρειαστει και τροφοδοτικο καλο εχει που να την κανει τα γουστα της ολα.

Αν η καθε βρωμιαρα εταιρεια βγαζει καθε μηνα και καινουριο παιχνιδι και πεφτουν ολοι σαν τις μυγες μες 'το γαλα αλλο κεφαλαιο  αλλα με τιποτα αυτες τις μερες δεν λεει για αγορες , ενα μονιτορ μονο να πω οκ αλλα με το υπαρχον hardware  τιποτα παραπανω και οταν το μπατζετ περιοριζεται στα 600 ευρω ταβανι  τοτε σκας τα 400-500 και παιρνεις κατι καλο και δυνατο και οχι cpu kai gpu

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Θα παιξουμε με το ναι η οχι ?

Οπως ειπα τις πρωτες λεξεις στην αρχη ''εγω δεν θ'αλλαζα τιποτα'' .......απο κει και περα οποιος ξυνεται και τον τρωει η τσεπη πεταει λεφτα και 2κ παιζει η 590 που εχει αν το δεις αλλιως και μια χαρα καρτα ειναι αν την προσεχεις και αλλαζεις παστα και κανα pad  αν χρειαστει και τροφοδοτικο καλο εχει που να την κανει τα γουστα της ολα.

Αν η καθε βρωμιαρα εταιρεια βγαζει καθε μηνα και καινουριο παιχνιδι και πεφτουν ολοι σαν τις μυγες μες 'το γαλα αλλο κεφαλαιο  αλλα με τιποτα αυτες τις μερες δεν λεει για αγορες , ενα μονιτορ μονο να πω οκ αλλα με το υπαρχον hardware  τιποτα παραπανω και οταν το μπατζετ περιοριζεται στα 600 ευρω ταβανι  τοτε σκας τα 400-500 και παιρνεις κατι καλο και δυνατο και οχι cpu kai gpu

Άμα γράψεις μεγαλύτερο κείμενο μιλώντας περί ανέμων και υδάτων θα κάνεις τον συνομιλητή σου να νομίζει ότι έδωσες απάντηση ή στο μυαλό σου δίνεις επιχειρήματα; Δεν απάντησες στην ερώτηση "Τι θα του προσφέρει το PCIe 4.0" ώστε να δώσει 150 ευρώ σε καινούργια μητρική. Και δε το απάντησες, γιατί δεν έχεις τι να πεις. 

Ακριβώς επειδή το μπάτζετ του ανθρώπου είναι 600 ευρώ χωράει η RX 6700 που δίνει 51% παραπάνω επιδόσεις από την RX 590 που ήταν μια καλή καρτά στην εποχή της και έχει και μεταπωλητική αξία ακόμη και τώρα. Και μαζί με την 6700 που είναι τέρας στο 1080p, παίρνει μια οθόνη 1440p και αναβαθμίζει ουσιαστικά την εμπειρία χρήσης του και το όποιο gaming κάνει. Και οι 2 προτάσεις που του έδωσες είναι μια χαρά (κάρτα + οθόνη).

Το παιδί μίλησε ξεκάθαρα. Θέλω να αλλάξω το σύστημά μου, διαθέτω 600 ευρώ, πείτε μου τι να κάνω. 

Άμα εσένα σου αρέσει να παίζεις σε 2Κ με την 590 στα 30 καρέ, κάντο. Ο TS για να ανοίγει θέμα και να ψάχνεται, μάλλον κάπου δεν τον καλύπτει πλέον το σύστημά του. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Άμα γράψεις μεγαλύτερο κείμενο μιλώντας περί ανέμων και υδάτων θα κάνεις τον συνομιλητή σου να νομίζει ότι έδωσες απάντηση ή στο μυαλό σου δίνεις επιχειρήματα; Δεν απάντησες στην ερώτηση "Τι θα του προσφέρει το PCIe 4.0" ώστε να δώσει 150 ευρώ σε καινούργια μητρική. Και δε το απάντησες, γιατί δεν έχεις τι να πεις. 

Ακριβώς επειδή το μπάτζετ του ανθρώπου είναι 600 ευρώ χωράει η RX 6700 που δίνει 51% παραπάνω επιδόσεις από την RX 590 που ήταν μια καλή καρτά στην εποχή της και έχει και μεταπωλητική αξία ακόμη και τώρα. Και μαζί με την 6700 που είναι τέρας στο 1080p, παίρνει μια οθόνη 1440p και αναβαθμίζει ουσιαστικά την εμπειρία χρήσης του και το όποιο gaming κάνει. Και οι 2 προτάσεις που του έδωσες είναι μια χαρά (κάρτα + οθόνη).

Το παιδί μίλησε ξεκάθαρα. Θέλω να αλλάξω το σύστημά μου, διαθέτω 600 ευρώ, πείτε μου τι να κάνω. 

Άμα εσένα σου αρέσει να παίζεις σε 2Κ με την 590 στα 30 καρέ, κάντο. Ο TS για να ανοίγει θέμα και να ψάχνεται, μάλλον κάπου δεν τον καλύπτει πλέον το σύστημά του. 

τι να σε πω ρε συ πρωι πρωι δηλαδη εσυ δεν ξερεις τι θα προσφερει και ρωτας εμενα , με δουλευεις?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ουσιαστικό όφελος πηγαίνοντας σε pcie4με κάρτες γραφικών x16 ούτε οι δίσκοι από pcie3 σε 4 έχουν ουσιαστική διαφορά πέραν πολύ συγκεκριμένων σεναρίων

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δεν υπάρχει ουσιαστικό όφελος πηγαίνοντας σε pcie4με κάρτες γραφικών x16 ούτε οι δίσκοι από pcie3 σε 4 έχουν ουσιαστική διαφορά πέραν πολύ συγκεκριμένων σεναρίων

Το ξέρει απλά η γη ειναι επιπεδη στο μυαλο του συμφορουμιτη για το συγκεκριμένο θέμα πάντα. Τελος πάντων, η καλύτερη λύση στα χρήματα που διαθέτει ο TS ειναι 2Κ μονιτορ και κάρτα γραφικών απο τη δικη μου οπτική. Αν ο @triplex1 θεωρει οτι μπορει να παιξει 2Κ με την 590, ας του δώσει τη 6700 ΧΤ και να πάρει την 590 γιατί ειναι επαρκής για 2Κ "και ορμάνε όλοι πάνω στις κάρτες λόγω μαρκετινγκ". 

Άμα παραδεχτεί ότι είναι αδιάφορη η αλλαγή της μητρικής και ότι η πρότασή του δεν ήταν σωστή πιστεύει ότι θα τον κράξει κάποιος μάλλον για αυτό επιμένει με αερολογίες σε αυτά που λέει. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
17 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Πάρε ένα μόνιτορ 1440p και μια 6700 και θα είσαι μια χαρά. Το επόμενο βήμα που μπορείς να κάνεις (αφού κάνεις πρώτα αυτά) για να εξαντλήσεις το υπάρχον σόκετ θα είναι ένας 5800Χ3D.

Ουσιαστική αλλαγή θα δεις με το να πας σε 1440p και την 6700 Pulse η οποία είναι εξαιρετική κάρτα (την έχω στο PC μου και είναι δροσερή, αθόρυβη, δυνατή σε καρέ). 

Τι είδους παιχνίδια παίζεις; 

https://www.skroutz.gr/s/30299155/Dell-S2722DGM-VA-Curved-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-2ms-GTG.html

https://www.bestprice.gr/item/2157773175/sapphire-radeon-rx-6700-10gb-pulse.html

από παιχνίδια κυρίως Anno 1800, Red Dead Redemption 2,Days Gone...και κάποια στιγμή μετα την αγορά κάρτας σκέφτομαι να παίξω Far Cry,Dying Light.

όμορφο το monitor αλλά ποτέ δε μπόρεσα να συνηθίσω την τηλεόραση curved που είχα, άρα θα πάω σε  flat

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, theseus είπε

από παιχνίδια κυρίως Anno 1800, Red Dead Redemption 2,Days Gone...και κάποια στιγμή μετα την αγορά κάρτας σκέφτομαι να παίξω Far Cry,Dying Light.

όμορφο το monitor αλλά ποτέ δε μπόρεσα να συνηθίσω την τηλεόραση curved που είχα, άρα θα πάω σε  flat

Ναι εννοείται, ο,τι βολεύει εσένα. Και η Χιαομι του φίλου είναι κομπλέ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Έχω κι εγώ τον 3600 ,όχι με την 590 του φίλου αλλά με 2060 και το σύστημα με full hd monitor 144 Hz σπέρνει. Στα πιο βαριά παιχνίδια δεν τελικιάζει την οθόνη με τα fps αλλά στα πιο ελαφριά το κάνει. Με την 6700 που είναι σαφώς ανώτερη της 2060 θα παίζει και σε 2Κ με τις σωστές ρυθμίσεις. 

2 ώρες πριν, nickol-us είπε

E ναι.Άντε να κερδίσει και 1-2 fps ή ένα κλάσμα του sec από τον δίσκο δηλαδή ουσιαστικά τίποτα.  Πεταμένα λεφτά το να αλλάξει μητρική αφού αυτή που έχει λειτουργεί σωστά.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Σωστό αυτό που λες. Έχει λογική. Πάει σε monitor 1440p μαζί με RX 6700 και έτσι περιορίζει και το ''μπουκάλι'' που θα έχει ο επεξεργαστής(3600). Αν έμενε σε 1080p σίγουρα με την 6700 & R5 3600 θα έχανε κάποια έξτρα fps.  

• Like 2
Δημοσ.

Αν θες να αλλάξεις κάτι και να έχει νόημα, τότε οθόνη και κάρτα:

https://www.bestprice.gr/item/2157148698/hp-x27q.html

https://www.bestprice.gr/item/2157235944/xiaomi-mi-2k-gaming-monitor-27.html

Για κάρτα έχουν αναφερθεί πολλές απο τους συμφορουμίτες 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aetos1988 είπε

Σωστό αυτό που λες. Έχει λογική. Πάει σε monitor 1440p μαζί με RX 6700 και έτσι περιορίζει και το ''μπουκάλι'' που θα έχει ο επεξεργαστής(3600). Αν έμενε σε 1080p σίγουρα με την 6700 & R5 3600 θα έχανε κάποια έξτρα fps.  

Θα του τα έδινε η μητρική αφού ρε :P 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Αν θες να αλλάξεις κάτι και να έχει νόημα, τότε οθόνη και κάρτα:

https://www.bestprice.gr/item/2157148698/hp-x27q.html

https://www.bestprice.gr/item/2157235944/xiaomi-mi-2k-gaming-monitor-27.html

Για κάρτα έχουν αναφερθεί πολλές απο τους συμφορουμίτες 

Η mi 2k έχει freesync; Γιατί στην περιγραφή αναφέρουν πως έχει adaptive sync. Δεν είχα οθόνη με αυτό το χαρακτηριστικό και δεν ξέρω πως λειτουργεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...