Dono Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης Gaming προσανατολισμου( 27'' ips panel) αλλά να είναι και για γενική χρήση. Αυτή την στιγμή είμαι ανάμεσα στην Xiaomi mi 2k(249€) & HP x27q(276€) Ποια είναι καλύτερη επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 HP x27q 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε HP x27q Διαβάζω για ξεκωθαριασμενα χρώματα στην hp. Που υστερεί η Xiaomi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz9 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Θέλει λίγο προσοχή με τη HP x27q γιατί από τι φενεται έρχεται με 2 διαφορετικά πανελ. Ένα από την LG (το καλό) και ένα Boe (χειρότερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Στις 13/1/2023 στις 9:49 ΜΜ, Gerara_ είπε Διαβάζω για ξεκωθαριασμενα χρώματα στην hp. Που υστερεί η Xiaomi; Είδα κάτι θεματακια που παρουσίασε σε κάποιους στο reddit. Γενικότερα σε αυτά τα χρήματα έως 300€ μη περιμένεις και κάτι απίστευτα wow Πρέπει να πέσουν ακόμη λίγο οι τιμές στις 27 1440 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Στις 14/1/2023 στις 11:54 ΜΜ, 7nisiotis είπε Είδα κάτι θεματακια που παρουσίασε σε κάποιους στο reddit. Γενικότερα σε αυτά τα χρήματα έως 300€ μη περιμένεις και κάτι απίστευτα wow Πρέπει να πέσουν ακόμη λίγο οι τιμές στις 27 1440 Επειδή δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με να το αντικείμενο έχω την εξής απορία: Για να παίξει ικανοποιητικά 2K σε μια οθόνη , τι κάρτα γραφικών θα πρέπει να πάρω μελλοντικά . Θα πρέπει π.χ. να διαθέσω πάνω από 500€ μόνο για κάρτα με τα σημερινά δεδομένα ; Αν είναι έτσι ,τότε δεν αξίζει να πάρω 2K οθόνη όπως η Xiaomi mi Monitor 27 για να παίζει σε 1920*1080. Είναι λάθος η σκέψη μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όχι αναγκαστικά πάνω από 500 ευρω. Αλλά όχι και πολύ κατω. Μίνιμουμ θα έλεγα μια 6700 στα 380 ευρω, και καλύτερα μια 6750xt που την είχ α δει κάπου στα 480, η μια 3070 που είναι ακόμα πάνω από 500 αλλά θα μπορείς πιθανότατα να μιλάς και για ray tracing με όχι αστείες επιδόσεις πλεον. Δες benchmarks με τις παραπάνω κάρτες, αλλά και την 3060 ti για να καταλάβεις τι fps παίρνεις σε τι τιμή με αυτήν την αναλυση. Παρόλα αυτα, ιδανικά και για να σου παίξει άριστα και την επόμενη γενιά games μια κατηγορια καρτών πάνω από τα 500 ευρω, όπως οι 6800, 6800xt, 3070ti είναι προτιμητεες. Αλλά αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά θα έλεγα περιμένεις λίγο. Ήδη οι 4070 ti οι καινουριες πεφτουνε σε τιμη. Στους επόμενους μηνες επικεινται releases και από τις δύο εταιρείες σε αυτή την κατηγορία τιμών με νέες καρτες. Εγώ θα έλεγα να περιμένεις και για την αγορά οθόνης αν έχεις ηδη 1080p. Εγώ μόλις πήρα την Xiaomi, αλλά δεν είναι και καμία ουάου προσφορά. Και η αγορά οθόνης δεν είναι αναγκαστικά καλύτερη από τις gpu. Μας πουλάνε τεχνολογία δεκαετίας με ελάχιστα μικρότερες τιμές, πιστεύω πως όταν μπουν με το καλό οι oled στην αγορα, πολλά ακριβά tft lcd monitir της καλής κατηγοριας θα πέσουν αισθητα. Αλλά αυτό έχει πολύ δρόμο ακομα. Επισης, σωστά σκέφτεσαι ότι όχι μονο δεν θα κερδίσεις με το να βάλεις 1080p σε 27 ιντσες, μάλλον θα χασεις σε οπτική εμπειρία(πιξελιασμα). Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από tzavardin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nokpos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα φιλε ημουν και εγω στο ιδιο σημειο ! αγορασα τελικα την dell s2722dgm Μπορω να πω οτι ειναι φοβερη ! την βρηκα μαλιστα σε τρελη προσφορα απο τα 320 που κανει στο σκρουτζ με εξοδα αποστολης στα 279!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα