konstantina_dn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα σε όλους! Μου φέρανε ένα xiaomi note 11 με δύο καρτες sim, μία wind μία three απο την Ιρλανδία. Βρίσκεται τώρα στην Ελλάδα και ενω η χρήση της wind γίνεται κανονικά, στην ιρλανδική δεν μπορεί να πραγμοτοποιησει ή να δεχθεί κλησεις. Οταν προσπαθω να πραγματοποιησω μια κληση αναφέρει ότι δεν έχω προσβαση στον αριθμό που καλώ. Δοκίμασα κάποια πράγματα, ειδα οτι εχει φραγή στις κλήσεις. Προσπαθώντας να τη βγάλω μου ζητά κωδικό που δεν τον ξέρω αλλά και με όλες τις κλασσικές επιλογές δεν εγινε τπτ. Δώστε μου καμία ιδέα μπας και βρω λύση. Ευχαριστώ πολύ!
koutsis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, konstantina_dn είπε Καλημέρα σε όλους! Μου φέρανε ένα xiaomi note 11 με δύο καρτες sim, μία wind μία three απο την Ιρλανδία. Βρίσκεται τώρα στην Ελλάδα και ενω η χρήση της wind γίνεται κανονικά, στην ιρλανδική δεν μπορεί να πραγμοτοποιησει ή να δεχθεί κλησεις. Οταν προσπαθω να πραγματοποιησω μια κληση αναφέρει ότι δεν έχω προσβαση στον αριθμό που καλώ. Δοκίμασα κάποια πράγματα, ειδα οτι εχει φραγή στις κλήσεις. Προσπαθώντας να τη βγάλω μου ζητά κωδικό που δεν τον ξέρω αλλά και με όλες τις κλασσικές επιλογές δεν εγινε τπτ. Δώστε μου καμία ιδέα μπας και βρω λύση. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από koutsis
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Εχει ενεργό το roaming?Βάλε χειροκίνητα το δίκτυο,καλύτερα wind ή vodafone. Αν δεν ξέρεις πιν κλπ πως να σε βοηθήσει κάποιος; Εχω 3 και όταν είμαι Ελλάδα συνδέεται πάντα μονο του. Βλέπω ότι έχει ρύθμιση απο την σελίδα της International settings. Check whether you can use your phone abroad in your roaming settings below. You can also change these settings if you’d like to. 3. "" Making calls abroad. You've got international roaming turned on. This means you can make calls and send texts while youre abroad. Find out what you'll be charged to use your phone abroad. 3. Using the internet abroad. Using the internet abroad. You can currently only use the internet in the UK and abroad. You can’t use your Add-on allowances while roaming, unless you’re in a Go Roam destination. To use data abroad, you’ll need to top-up your account credit. Find out what you'll be charged to use data abroad. Choose where you want to be able to use data: UK and abroad UK only I don't want to be able to use internet anywhere. https://www.three.co.uk/New_My3/International_settings?intid=my3homeheaderinternationalsettings
Λύση konstantina_dn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Εχει ενεργό το roaming?Βάλε χειροκίνητα το δίκτυο,καλύτερα wind ή vodafone. Αν δεν ξέρεις πιν κλπ πως να σε βοηθήσει κάποιος; Εχω 3 και όταν είμαι Ελλάδα συνδέεται πάντα μονο του. Βλέπω ότι έχει ρύθμιση απο την σελίδα της International settings. Check whether you can use your phone abroad in your roaming settings below. You can also change these settings if you’d like to. 3. "" Making calls abroad. You've got international roaming turned on. This means you can make calls and send texts while youre abroad. Find out what you'll be charged to use your phone abroad. 3. Using the internet abroad. Using the internet abroad. You can currently only use the internet in the UK and abroad. You can’t use your Add-on allowances while roaming, unless you’re in a Go Roam destination. To use data abroad, you’ll need to top-up your account credit. Find out what you'll be charged to use data abroad. Choose where you want to be able to use data: UK and abroad UK only I don't want to be able to use internet anywhere. https://www.three.co.uk/New_My3/International_settings?intid=my3homeheaderinternationalsettings Καλησπέρα! Έψαξα δίκτυο manually και δούλεψε! Ευχαριστώ πολύ!! Με έσωσες! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα