vaggospro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα, έχω κολλήσει με Kia Rio του 17 και μετά (βενζίνη κυρίως), το θέμα ειναι ότι βρίσκω πολύ λίγα γύρω στην περιοχή μου και τα περισσότερα σε τιμή σοκ. Άλλη σκέψη ήταν να το πάρω καινούργιο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την χρηματοδότηση τους. Στην χειρότερη σκέφτηκα και να δω κάτι από Βουλγαρία, έχει πάρει κανείς πρόσφατα από εκεί;
Sakiz105 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, vaggospro είπε Καλημέρα, έχω κολλήσει με Kia Rio του 17 και μετά (βενζίνη κυρίως), το θέμα ειναι ότι βρίσκω πολύ λίγα γύρω στην περιοχή μου και τα περισσότερα σε τιμή σοκ. Άλλη σκέψη ήταν να το πάρω καινούργιο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την χρηματοδότηση τους. Στην χειρότερη σκέφτηκα και να δω κάτι από Βουλγαρία, έχει πάρει κανείς πρόσφατα από εκεί; Γιατί δεν κάνεις μια επίσκεψη σε αντιπροσωπεία
vaggospro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε Γιατί δεν κάνεις μια επίσκεψη σε αντιπροσωπεία Εννοείται πως θα κάνω, απλα θα προτιμούσα μεταχειρισμένο να γλιτώσω χρήματα.
Sakiz105 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Συνήθως σε 5ετιας ελάχιστα γλιτώνεις τελευταία
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, vaggospro είπε Καλημέρα, έχω κολλήσει με Kia Rio του 17 και μετά (βενζίνη κυρίως), το θέμα ειναι ότι βρίσκω πολύ λίγα γύρω στην περιοχή μου και τα περισσότερα σε τιμή σοκ. Άλλη σκέψη ήταν να το πάρω καινούργιο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την χρηματοδότηση τους. Στην χειρότερη σκέφτηκα και να δω κάτι από Βουλγαρία, έχει πάρει κανείς πρόσφατα από εκεί; Ξεχνα την Βουλγαρία.Το φτηνό θα είναι σάπιο . 1
vaggospro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Κατάλαβα παιδιά, μάλλον η καλύτερη επιλογή είναι καινούργιο, ας μην το συζητάμε λοιπόν, ας κλείσει το θέμα, ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα