Προς το περιεχόμενο

Vodafone ανανέωση συμβολαίου σταθερής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες η έκπτωση -50% εκτός από πλασματική, είναι και ελάχιστη.

Το περιθώριο που έχουν είναι να τραβήξουν την «έκπτωση» μέχρι -70% .

.

TS επειδή και εγώ ήμουν στη θέση σου και πλήρωνα πολλά
κάνε κάτι άλλο και ζήτα τη δωρεάν αναβάθμιση που είχαν υποσχεθεί

πάλι αυτό που θα κάνεις θα είναι ανανέωση και θα κερδίσεις στο πακέτο των παροχών σου με την ίδια τιμή που δίνεις τωρα

Επεξ/σία από stratos362
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

22 λεπτά πριν, stratos362 είπε

Παίδες η έκπτωση -50% εκτός από πλασματική, είναι και ελάχιστη.

Το περιθώριο που έχουν είναι να τραβήξουν την «έκπτωση» μέχρι -70% .

.

TS επειδή και εγώ ήμουν στη θέση σου και πλήρωνα πολλά
κάνε κάτι άλλο και ζήτα τη δωρεάν αναβάθμιση που είχαν υποσχεθεί

πάλι αυτό που θα κάνεις θα είναι ανανέωση και θα κερδίσεις στο πακέτο των παροχών σου με την ίδια τιμή που δίνεις τωρα

Όπως εγραψα, δεν πολυκαιγομαι για παραπανω ταχυτητες. Το γαμωτο είναι, οτι σαν "πιστός" (για εκείνους "δεδομένος") πελατης πληρωνω ακριβοτερα απο τον καθενα που πηγαινοέρχεται κάθε χρόνο για να παίρνει καλύτερες τιμές. 

Κοιταζω λοιπόν να φύγω με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ή να παραμεινω με το μέγιστο οφελος. 

• Like 1

6 ώρες πριν, bikey77 είπε

Πως προχώρησες τελικά;

Δεν προχώρησα ακόμα, το συμβόλαιο λήγει σε 2-3 μέρες, αλλά θα πάω σε άλλο πάροχο τελικά.
Η γραμμή αυτή είναι στη Vodafone, τότε HOL, επίσης εδώ και πάνω από 15 χρόνια. 'Εχει κι αλλού πορτοκαλιές όμως.

• Like 2

Εν τέλει, το τμημα διακοπων με πηρε τηλεφωνο και μου εκανε προσφορα. Δεν ειναι στη φιλοσοφία μου ο εκβιασμος αλλα τελικά πετυχα αυτο που αρχικα ηθελα.

• Like 1

23 minutes ago, bikey77 said:

Εν τέλει, το τμημα διακοπων με πηρε τηλεφωνο και μου εκανε προσφορα. Δεν ειναι στη φιλοσοφία μου ο εκβιασμος αλλα τελικά πετυχα αυτο που αρχικα ηθελα.

Ενημέρωσέ μας όμως και για την προσφορά που σου έκαναν. Την ίδια τιμή  ή κάτι καλύτερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, bikey77 είπε

👍

Πώς το έκανες τελικά; Σε κάλεσαν αφότου έλαβαν αίτηση φορητότητας;

Βλέπω είσαι 50άρι, τι προσφορά σου έδωσαν; Η προσφορά που μου κάνουν για 50άρι είναι πολύ καλή, αλλά θέλω είτε να μείνω στο 24άρι λόγω PSTN τηλεφωνίας είτε να κάνω voip την τηλεφωνία σε πάροχο που να δίνει όμως τα credentials για να τα βάλω σε δικό μου εξοπλισμό. Στο χώρο λειτουργεί ήδη Inalan οπότε δεν με νοιάζει καθόλου η ταχύτητα μέσω Vodafone, διατηρούσα τη γραμμή λόγω PSTN τηλεφωνίας. Τώρα για να μείνω στο 24άρι ζητάνε στη διάρκεια του συμβολαίου γύρω στα 80 Ευρώ επιπλέον.

Η προσφορά τους σε εμένα είναι: 50Mbps, απεριόριστα σταθερά, 360+240=600 λεπτά προς κινητά, 1600' προς διεθνείς προορισμούς με τελική τιμή με φόρους και έκπτωση ebill στα 15,22 Ευρώ. Το τρέχον πακέτο μου είναι ένα αρχαίο της HOL με 24Mbps, απεριόριστα σταθερά, 60+240=300 κινητά και απεριόριστα διεθνή στα 16,01 Ευρώ. Παλεύουν εδώ και 6 χρόνια να με βγάλουν από το πακέτο αυτό λόγω των απεριόριστων διεθνών κλήσεων, λέγοντάς μου σε κάθε ανανέωση κατ'αρχήν ότι δεν παρέχεται πλέον οπότε δεν μπορώ να το ανανεώσω κλπ., αλλά μετά από αίτημα διακοπής το έπαιρνα πάντα ξανά στην ίδια τιμή (μέχρι τώρα).

(Η παραπάνω προσφορά που μου κάνουν και τηλεφωνικά είναι η στάνταρ προσφορά διπλασιασμού που έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό στην εφαρμογή της Vodafone για την γραμμή μου. Δεν μου έχουν δώσει μέχρι τώρα καμιά διαφορετική προσφορά μέσω τηλεφώνου.)

Επεξ/σία από Giama

Με εβαλαν στο ιδιο προγραμμα αλλά με 100 αντι 50, δλδ πηρα τον διπλασιασμό ταχυτητας που ουτως η αλλως θα παιρναμε, στα 21.60

Δεν εχω τσεκαρει ακομα την ταχυτητα να δω αν όντως συγχρονιζω πλεον στα 100 αλλα οκ, δε με πολυκαιει κιολας ...

• Thanks 1

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά.

Ανασύρω και πάλι αυτό το θέμα μιας και το δούλεμα έχει και τα οριά του.
Η μητέρα μου έχει VDSL100 + σύνδεση Vofafone. Τιμή για το σταθερό 35€. Την ζάλισαν για να ανανεώσει στην "προνομιακή τιμή" των 35€ (δλδ να την δεσμεύσουν πάλι για 2 χρόνια με την ίδια τιμή) και όταν τους είπα πως οι τιμοκατάλογοι (για νέους πελάτες) είναι πιο χαμηλοί, μου είπαν πως είναι κρίμα να μην ανανεώσει μιάς και από τον άλλο μήνα θα χάσει την τρομερή έκπτωση (πλασματική) των 35% και το πάγιο θα πάει στα 50€+.
Καταλάβατε;
Τσιμπάμε με την τελική τιμή της προσφοράς που μας δείχνουν, και στα ψιλά γράμματα θέτουν το κανονικό πάγιο στο Θεό. Όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης σου λένε:
"Η σε δεσμεύουμε για άλλα 2 χρόνια με το ίδιο πάγιο (που είναι πιο ακριβό από αυτό των νέων πελατών, ή σου πάμε το πάγιο στο Θεό και μέχρι να αλλάξεις πάροχο ή να αποδεχτείς τη "προσφορά" μας, στα έχουμε πάρει ήδη χοντρά.
Τέσπα, έχει κάποιος καμία πρόσφατη (2024) εμπειρία από το τμήμα διακοπών 2104276862; Μπορώ να το καλέσω κατευθείαν, χωρίς να πάω σε κατάστημα να δηλώσω διακοπή;
Σας ευχαριστώ.

Στις 9/5/2024 στις 12:26 ΠΜ, qqqqqaa είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Ανασύρω και πάλι αυτό το θέμα μιας και το δούλεμα έχει και τα οριά του.
Η μητέρα μου έχει VDSL100 + σύνδεση Vofafone. Τιμή για το σταθερό 35€. Την ζάλισαν για να ανανεώσει στην "προνομιακή τιμή" των 35€ (δλδ να την δεσμεύσουν πάλι για 2 χρόνια με την ίδια τιμή) και όταν τους είπα πως οι τιμοκατάλογοι (για νέους πελάτες) είναι πιο χαμηλοί, μου είπαν πως είναι κρίμα να μην ανανεώσει μιάς και από τον άλλο μήνα θα χάσει την τρομερή έκπτωση (πλασματική) των 35% και το πάγιο θα πάει στα 50€+.
Καταλάβατε;
Τσιμπάμε με την τελική τιμή της προσφοράς που μας δείχνουν, και στα ψιλά γράμματα θέτουν το κανονικό πάγιο στο Θεό. Όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης σου λένε:
"Η σε δεσμεύουμε για άλλα 2 χρόνια με το ίδιο πάγιο (που είναι πιο ακριβό από αυτό των νέων πελατών, ή σου πάμε το πάγιο στο Θεό και μέχρι να αλλάξεις πάροχο ή να αποδεχτείς τη "προσφορά" μας, στα έχουμε πάρει ήδη χοντρά.
Τέσπα, έχει κάποιος καμία πρόσφατη (2024) εμπειρία από το τμήμα διακοπών 2104276862; Μπορώ να το καλέσω κατευθείαν, χωρίς να πάω σε κατάστημα να δηλώσω διακοπή;
Σας ευχαριστώ.

Αν δεν χρειάζεται την σύνδεση κανείς διακοπή και άντε γεια.Δεν το συζητάμε καν.

Αν την χρειάζεται δεν κάνεις απολυτως τίποτα και κυρίως δεν μιλάς με Vodafone.Περιμενεις η απευθύνεσαι σε νόβα.Αυξηση δεν πρόκειται να σου κάνουν ποτέ απλά θα μείνεις σε αορίστου.

καλησπερα και απο μενα. 

Ηρθε η στιγμη να καλεσουν και μενα (εξωτερικος συνεργατης ηταν) , πολλους μηνες μαλιστα πριν ληξει το συμβολαιο μου (10/08/2024).

Και ενω ειχα συμβολαιο VDSL 50Mbps στα 16,50€ , η προσφορα τους ειναι να πληρωσω 20€ . Λογω πληθωρισμου λεει... 😏

Απ' την αλλη βεβαια, μπηκα να δω τις τιμες για νεους πελατες σε NOVA, VF και Cosmote και ειδα 26€ και 28€ ! Μου κοπηκε το γελιο... Φυσικα τους ειπα οτι δεν δεχομαι τωρα ανανεωση , θα το ψαξω με αλλη εταιρεια και θα ασχοληθω περαιτερω λιγο πριν ληξει το συμβολαιο. Μου ειπε οτι 3 μηνες πριν την ληξη του συμβολαιου πρεπει να γινει η ανανεωση ωστε να "κλειδωσω" αυτην την τιμη αλλιως θα παει αοριστου μετα την ληξη και θα πληρωνω υπερογκο ποσο. 

Αναρωτιεμαι τωρα αν πρεπει να κανω αιτηση σε αλλο παροχο με ακριβοτερη τιμη , ωστε να τους αναγκασω να με καλεσουν για αντιπροσφορα (που λογικα θα ειναι στην τωρινη μου τιμη) ή δεν παιζει να εχω ξανα αυτην την χαμηλη τιμη , γιατι οι τιμες οντως εχουν αυξηθει; 

Στις 16/5/2024 στις 6:21 ΜΜ, petrost8 είπε

καλησπερα και απο μενα. 

Ηρθε η στιγμη να καλεσουν και μενα (εξωτερικος συνεργατης ηταν) , πολλους μηνες μαλιστα πριν ληξει το συμβολαιο μου (10/08/2024).

Και ενω ειχα συμβολαιο VDSL 50Mbps στα 16,50€ , η προσφορα τους ειναι να πληρωσω 20€ . Λογω πληθωρισμου λεει... 😏

Απ' την αλλη βεβαια, μπηκα να δω τις τιμες για νεους πελατες σε NOVA, VF και Cosmote και ειδα 26€ και 28€ ! Μου κοπηκε το γελιο... Φυσικα τους ειπα οτι δεν δεχομαι τωρα ανανεωση , θα το ψαξω με αλλη εταιρεια και θα ασχοληθω περαιτερω λιγο πριν ληξει το συμβολαιο. Μου ειπε οτι 3 μηνες πριν την ληξη του συμβολαιου πρεπει να γινει η ανανεωση ωστε να "κλειδωσω" αυτην την τιμη αλλιως θα παει αοριστου μετα την ληξη και θα πληρωνω υπερογκο ποσο. 

Αναρωτιεμαι τωρα αν πρεπει να κανω αιτηση σε αλλο παροχο με ακριβοτερη τιμη , ωστε να τους αναγκασω να με καλεσουν για αντιπροσφορα (που λογικα θα ειναι στην τωρινη μου τιμη) ή δεν παιζει να εχω ξανα αυτην την χαμηλη τιμη , γιατι οι τιμες οντως εχουν αυξηθει; 

Στην τελευταια ανανεωση το 2021, εκανα αιτημα να «σβηστει» τελειως η γραμμη μου και να χασω τον αριθμο μου, γιατί μου λεγανε τρελά ποσά για ανανέωση.. Μέσα σε 2 μερες με πηραν τηλεφωνο και μου κανανε «τελεια για τοτε» προσφορα στα 22€ για 100αρα απεριοριστα σταθερα, κινητα-εξωτερικο 360 λεπτα.

φέτος το ιδιο θα κανω και θα ζητησω 200αρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα, μόλις ήρθα από εξωτερικό και δεν έχω ιδέα τι παίζει. 

Πήρα τηλέφωνο τις εταιρείες και η Vodafone μου έδωσε συνδιαστικο 

24αρα για σπίτι και απεριόριστα σε κινητό στα €44.

2 χρόνια

Είναι καλά? Ξέρετε κάτι καλύτερο? 

(σταθερό €20, κινητό €24)

• Like 1

14 ώρες πριν, apostolos2 είπε

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα, μόλις ήρθα από εξωτερικό και δεν έχω ιδέα τι παίζει. 

Πήρα τηλέφωνο τις εταιρείες και η Vodafone μου έδωσε συνδιαστικο 

24αρα για σπίτι και απεριόριστα σε κινητό στα €44.

2 χρόνια

Είναι καλά? Ξέρετε κάτι καλύτερο? 

(σταθερό €20, κινητό €24)

Μια χαρά είναι, τόσο πλήρωνα και εγώ περίπου. 

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
Στις 11/5/2024 στις 10:27 ΜΜ, thanos206 είπε

Αυξηση δεν πρόκειται να σου κάνουν ποτέ απλά θα μείνεις σε αορίστου.

καλημέρα, 

έχω Vodafone FTTH 100, δίνω 29 ευρώ το μήνα - αν δεν ανανεώσω δλδ 1/8 που λήγει θα πληρώνω το ίδιο μέχρι να κάνω νέο συμβόλαιο; 

7 ώρες πριν, Elven_King είπε

καλημέρα, 

έχω Vodafone FTTH 100, δίνω 29 ευρώ το μήνα - αν δεν ανανεώσω δλδ 1/8 που λήγει θα πληρώνω το ίδιο μέχρι να κάνω νέο συμβόλαιο; 

Τι να σου πω;Εγώ πριν την 50αρα είχα 24αρα και ήμουν πάνω άπο 1,5 χρόνο σε αορίστου.Εννοειται με έπαιρναν πολλά τηλέφωνα αλλά τους έβαζα στην φραγή.Αυτον τον ενάμιση χρόνο άντε να αυξήθηκε κάνα ευρώ.Μετα έσκασε προσφορά διπλασιασμού ταχύτητας στην ίδια τιμή και έτσι ανανέωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...