c00kieR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Αυτήν τη στιγμή βλέπω πως υπάρχουν καλές τιμές στην 6700XT σε 2 υλοποιήσεις της asrock. 1) Asrock Radeon RX 6700 XT 12GB Challenger D OC 2)Asrock Radeon RX 6700 XT 12GB Challenger Pro OC Ποια από τις 2 είναι καλύτερη; Ή να μην προτιμήσω αυτήν την υλοποίηση. Να πω πως έχω τροφοδοτικό corsair rm650x 2021 και βλέπω πως στην 1η κάρτα ζητάει τουλάχιστον 650watt, ενώ η 2η κάρτα ζητάει τουλάχιστον 700watt. Θα έχω πρόβλημα; Θα παίξει με asus prime b550 plus και ryzen 5700x.
>>Morpheus>> Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Λογικα σαν triple fan η Pro δειχνει καλυτερη. Σχετικα με το cpu/mobo combo, θα εισαι μια χαρα. Σχετικα με τον επεξεργαστη & μητρικη θα εισαι μια χαρα, αν αναφερεσαι σε τυχον bottleneck. Μη σε απασχολει καθολου. Οσο για το τροφοδοτικο, πιστεω θα εισαι ενταξει. H δικη μου sapphire 6700xt με παρομοια clocks, δεν εχω δει να τσιμπαει πανω απο 200watt σε στοκ ρυθμισεις. Δεν ξερω για τα spikes βεβαια, αλλα δες και εδω. ASRock RX 6700 XT Challenger Pro OC Specs | TechPowerUp GPU Database Αναφερονται σε 550w psu... απεχει πολυ απο τα 700 που ειδες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα