Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω ένα πρόγραμμα για την ασφάλεια του  υπολογιστή μου ξέρω κανένα δεν θα κάνει θαύματα όμως ψάχνω ένα που είναι στα τοπ στην κατηγορία και δοκιμασμένο για ψάχνω για γνώμες.

Είχα το AVAST όχι αγορασμένο το ένιωθα κάπως βαρύ για τον υπολογιστή και χτυπούσε συναγερμός σε πολλά άκυρα πράγματα.

Είμαι ανάμεσα σε bitdefender ή kaspersky τα οποία από το ίντερνετ τα γνώρισα .

πιο οι διαφορές και πιο θεωρήτε πιο έμπιστο?

Δημοσ.

Τα 2 αυτά που αναφέρεις μαζί με το eset νομίζω ότι είναι και τα 3 κορυφαία της αγοράς. Όποιο και να επιλέξεις θα είσαι εντάξει. Βρες κάποιο σε προσφορά.

Για το Avast... προτιμώ να μην σχολιάσω.

• Like 3
Δημοσ.

Είναι τα κορυφαία, αν και προσωπικά προτιμώ το Eset γιατί είναι πολύ ελαφρύ.

Το κακό με το Kaspersky είναι ότι όταν θέλεις να κάνεις απεγκατάσταση δεν φεύγει, μένουν αρχεία ακόμα και με το δικό τους εργαλείο και αυτό δεν μου αρέσει, οπότε αν είναι ένα από τα δύο, προσωπικά θα πήγαινα στο Bitdefender

• Like 1
Δημοσ.

+1 Bitdefender ελαφρύ & δοκιμασμένο

εναλλακτικά το eset.

Το avast καποτε ητανε καλο, αποτελεσματικό & ελαφρύ πλέον όχι

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ για το Eset...Πλέον τα αντιβιοτικά ενσωματώνουν αρκετά ''επιπλέον'' στοιχεία όπως καθαρισμό registry και δίσκου τα οποία δεν είναι για όλους απαραίτητα.

Έγώ θα πρότεινα F - Secure ( μηχανή ανίχνευσης Avira + F -Secure)

ή Emsisoft  (μηχανή ανίχνευσης BitDefender + Emsisoft)

Δημοσ.

Το Kaspersky πολύ πρόσφατα μου προκάλεσε προβλήματα στα Windows με αποτέλεσμα την εμφάνιση BSOD.

Το πρόβλημα υπήρχε στο αρχείο του Kaspersky klif.exe το οποίο βρίσκεται μέσα στο system32.

Μόνο το format έδωσε λύση. Από ότι έψαξα δεν εμφανιζεται σε πολλούς αυτό το πρόβλημα οπότε και δεν είναι σωστό να γενικευσω. Αλλά για εμένα προσωπικά το ξεγραφω τo Kaspersky. 

Bitdefender και ESET πολύ καλά και τα δύο. Το ESET είχε την φήμη του "ελαφριού" λογισμικού και των πολύ καλών δυνατοτήτων στα heuristics και στον εντοπισμό αγνώστων απειλών. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...