Talaipas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Πρώτο μου post όσον αφορά τις προσφορές. Η P&G σου επιστρέφει 5€ στον λογαριασμό σου με την αγορά 15€ προϊόντων απλά ανεβάζοντας την αποδειξή σου! Περισσότερες πληροφορίες στο link: https://www.epithimies.gr/οικογένεια/δραστηριότητες/επιστροφή-χρημάτων-προϊόντων-pg 11
ultimamage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Καλο θα ηταν να μην στηριζουμε τετοιες εταιρειες οσο μπορουμε πχ p&g unilever οσο και δελεαστικες και ας ειναι οι τιμες τους(αν και ειναι δυσκολοι καιροι). Υπαρχουν πιο ηθικες εταιρειες εκει εξω. 5 2
ison Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, ultimamage είπε Καλο θα ηταν να μην στηριζουμε τετοιες εταιρειες οσο μπορουμε πχ p&g unilever οσο και δελεαστικες και ας ειναι οι τιμες τους(αν και ειναι δυσκολοι καιροι). Υπαρχουν πιο ηθικες εταιρειες εκει εξω. Που να διαβασεις για την Nestle.... 3
vaggelis dogas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, ultimamage είπε Καλο θα ηταν να μην στηριζουμε τετοιες εταιρειες οσο μπορουμε πχ p&g unilever οσο και δελεαστικες και ας ειναι οι τιμες τους(αν και ειναι δυσκολοι καιροι). Υπαρχουν πιο ηθικες εταιρειες εκει εξω. Αρα να μην παρουμε τιποτα?😅 5
james01gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, vaggelis dogas είπε Αρα να μην παρουμε τιποτα?😅 Ειδικά για την mondelez η πίτα έχει εκτός καμία εκατοστή εταιρείες. Φαντάσου στην Ελλάδα έχει τον Παυλίδη... Η χειρότερη από αυτούς μαλλον ειναξ η nestle ειδικά με τις απόψεις που έχει για το νερό... 1
ultimamage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, vaggelis dogas είπε Αρα να μην παρουμε τιποτα?😅 Αδερφε εψαξες απορρυπαντικο η σοκολατα η δεν ξερω τι και δεν βρηκες να αγορασεις απο εταιρεια που δεν ανηκει στις παραπανω πολυεθνικες? Έψαξες όμως φωτώ να βαλεις να πεις να μου δήξεις τις πολυεθνικές που σε πιο πάνω ποστ ειπα να μην προτημαμε αν θελετε.Κανεις δεν σε αναγκασε μα μη τις προτιμήσεις. Αντι να μου κανεις copy paste μια φωτο μπορουσες να δεις για πιο λογο ειπα αυτο που ειπα και οχι να μου επισημανεις κατι που ειδη ξερω και που ηταν εξαρχης ο λογος που ποσταρα. Το ποσο εγινε για καποιον που ισως δεν γνωριζει για αυτες τις εταιρεις... Τι googlares για να βρεις αυτη την πιτα? Να η απαντηση σου. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από ultimamage 3
tsoupas7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Η προσφορα τρεχει απο αρχες Δεκεμβρη. Το εκανα τοτε, απλη διαδικασια, απλα τα 5 ευρω δεν μπηκαν ποτε, εστειλα email και περιμενω απαντηση εδω και 3 βδομαδες... 2
Narayan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Έχει ενδιαφέρον η προσφορά επειδή αναφέρει πως δέχεται αποδείξεις από όλα τα σούπερ μάρκετ, άρα και το Lidl στο οποίο δεν δέχονται τα άλλα κουπόνια από epithimies.gr. Ανέβασα την δική μου απόδειξη που περιείχε ένα Mega Pack Ariel Pods και αναμένω αν θα γίνει η επιστροφή. 2
chrisnaruto Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, tsoupas7 είπε Η προσφορα τρεχει απο αρχες Δεκεμβρη. Το εκανα τοτε, απλη διαδικασια, απλα τα 5 ευρω δεν μπηκαν ποτε, εστειλα email και περιμενω απαντηση εδω και 3 βδομαδες... Μια από τα ίδια. Παρακάτω η απάντηση τους στο mail μου που ρωτούσα γιατί δεν τα έχω λάβει ακόμα Αγαπητέ καταναλωτή, Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια P&G Cashback. Λόγω τεχνικού προβλήματος, έχει προκύψει καθυστέρηση στην πραγματοποίηση των πληρωμών. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται τα χρήματα να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Ζητώ συγγνώμη για την ενδεχόμενη αναστάτωση. Με εκτίμηση, Konstantinos M Ομάδα υποστήριξης P&G Cashback 1
Narayan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, tsoupas7 είπε Η προσφορα τρεχει απο αρχες Δεκεμβρη. Το εκανα τοτε, απλη διαδικασια, απλα τα 5 ευρω δεν μπηκαν ποτε, εστειλα email και περιμενω απαντηση εδω και 3 βδομαδες... Έλεγξες το email σου μήπως σου έστειλαν πως υπάρχει πρόβλημα με την απόδειξη; 1
tsoupas7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Narayan είπε Έλεγξες το email σου μήπως σου έστειλαν πως υπάρχει πρόβλημα με την απόδειξη; Η απαντηση που ελαβα πριν 10 μερες ηταν αυτη: Για την επίλυση της υπόθεσής σου ίσως χρειαστεί το αίτημά σου να εξεταστεί πρόσθετα από κάποιον άλλο υπεύθυνο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών. Σου ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε πιθανή καθυστέρηση και σ'ευχαριστώ για την κατανόηση εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις