Rq4R8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Χάλασε η θύρα φόρτισης στο iPhone X μου και θέλω να την αλλάξω. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια καλωδιοταινια να αγοράσω; Στο Σκρουτζ βλέπω και με 5 και με 15 ευρώ. Έχουν κάποια διαφορα; Αν είναι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο θα τα δώσω τα παραπάνω χρήματα αλλά επειδή έχει πολλές επιλογές ψαχνω κάποιον να προτείνει ποια να αγοράσω.
kormos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Rq4R8 είπε Χάλασε η θύρα φόρτισης στο iPhone X μου και θέλω να την αλλάξω. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια καλωδιοταινια να αγοράσω; Στο Σκρουτζ βλέπω και με 5 και με 15 ευρώ. Έχουν κάποια διαφορα; Αν είναι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο θα τα δώσω τα παραπάνω χρήματα αλλά επειδή έχει πολλές επιλογές ψαχνω κάποιον να προτείνει ποια να αγοράσω. Σε βλέπω να μένεις χωρίς συσκευή οριστικά... Να το πας σε επισκευαστικό κέντρο να στο διορθώσει κάποιος έμπειρος. Αν φτάνει να έχεις ενδοιασμούς για το ανταλλακτικό, σκέψου όταν πας να το ανοίξεις πόσα ακόμα ανταλλακτικά ενδέχεται να χρειαστείς... Μφχ
Rq4R8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, kormos είπε Σε βλέπω να μένεις χωρίς συσκευή οριστικά... Να το πας σε επισκευαστικό κέντρο να στο διορθώσει κάποιος έμπειρος. Αν φτάνει να έχεις ενδοιασμούς για το ανταλλακτικό, σκέψου όταν πας να το ανοίξεις πόσα ακόμα ανταλλακτικά ενδέχεται να χρειαστείς... Μφχ Δεν θα την έκανα μόνος μου την επισκευή (είναι και από τις πιο δύσκολες κιόλας αφού θέλει να αφαιρέσεις σχεδόν όλο το εσωτερικό) και θα την πάω σε μαγαζί να το επισκευάσω. Επειδή είμαι επαρχία δεν έχει εξαρτήματα σε απόθεμα για κάθε κινητό και θα τα αγοράσω εγώ να τους τα δώσω να τα βάλουν. Το ίδιο είχε κάνει και γνωστός μου με οθόνη. Αν τους πω να τα πάρουν αυτοί και παραπάνω θα πληρώσω και δεν ξέρω πότε θα τα έχουν οπότε είναι προτιμότερο να τα πάρω και σε 1-2 ώρες να μου το φτιάξουν μόλις πάω εκεί. Οπότε εαν γίνεται να λείπει η ειρωνία και ευχαριστώ όποιον απαντήσει στην ερώτηση που έκανα.
Λύση SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Τι 5 τι 15 τα ιδια ειναι φιλε Καλυτερα βρες ενα μεταχειρισμενο γνησιο ανταλλαγκτικο αν μπορεσεις ,πολλες φορες [ειδικα στα 11 ]αν βαλεις καλωδιοταινια μη αυθεντικη μετα απο 3 λεπτα λειτουργιας το κινητο κανει επανεκιννηση[το βλεπει σαν ερρορ] Να ξερεις οτι προβλημα προκληθει με αλλο ανταλλακτικο και οχι του κατστηματος που θα κανεις την αλλαγη ,δεν θα εχεις εγγυηση Οποτε παρε το πιο φθηνο αν δεν βρεις γνησιο ,και πες του απλα να το καρφωσει απο πανω να το αφησει 3 λεπτα να δει αν βγαζει ερρορ ,αν δεν βγαζει να το βαλει 1 1
Rq4R8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Τι 5 τι 15 τα ιδια ειναι φιλε Καλυτερα βρες ενα μεταχειρισμενο γνησιο ανταλλαγκτικο αν μπορεσεις ,πολλες φορες [ειδικα στα 11 ]αν βαλεις καλωδιοταινια μη αυθεντικη μετα απο 3 λεπτα λειτουργιας το κινητο κανει επανεκιννηση[το βλεπει σαν ερρορ] Να ξερεις οτι προβλημα προκληθει με αλλο ανταλλακτικο και οχι του κατστηματος που θα κανεις την αλλαγη ,δεν θα εχεις εγγυηση Οποτε παρε το πιο φθηνο αν δεν βρεις γνησιο ,και πες του απλα να το καρφωσει απο πανω να το αφησει 3 λεπτα να δει αν βγαζει ερρορ ,αν δεν βγαζει να το βαλει Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα συννενοηθώ αύριο μήπως μπορέσω να βρω μεταχειρισμένο ή αλλιώς να αγοράσω. Προφανώς και το θέμα δεν είναι 10 ή 15, αλλά μου προκάλεσε εντύπωση η διαφορά και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά.
BKSwitzerland Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Πρώτα από όλα βεβαιώσου ότι έχει χαλάσει σίγουρα και δεν θέλει καθάρισμα. Τώρα όσο για την θύρα μια φτηνή λύση αν έχεις φορτιστή είναι να φορτίζεις ασύρματα. Τέλος, αφού δεν το ανοίγεις και θα το πας σε επαγγελματία αυτοί θα πάρουν την ευθύνη για το τι είδους flex θα βάλουν
Rq4R8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, BKSwitzerland είπε Πρώτα από όλα βεβαιώσου ότι έχει χαλάσει σίγουρα και δεν θέλει καθάρισμα. Τώρα όσο για την θύρα μια φτηνή λύση αν έχεις φορτιστή είναι να φορτίζεις ασύρματα. Τέλος, αφού δεν το ανοίγεις και θα το πας σε επαγγελματία αυτοί θα πάρουν την ευθύνη για το τι είδους flex θα βάλουν Την καθάρισα πολύ καλά εχθές και τίποτα. Το να φορτίζω ασύρματα είναι εντάξει για προσωρινή λύση μέχρι να το φτιάξω, αλλά δεν έχω θέμα να δώσω όσα λεφτά χρειάζεται για να φτιαχτεί και τα 10Ε στο αρχικό μήνυμα ήταν περισσότερο από περιέργεια για την διαφορά. Θα δω τι θα συννενοηθώ με το μαγαζί και νομίζω μπορώ να βρω γνήσιο ανταλλακτικό, ή αν δεν βρω θα κάνω αυτό που πρότεινε ο Socratis στο προηγούμενο μήνυμα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Rq4R8 είπε Την καθάρισα πολύ καλά εχθές και τίποτα. Το να φορτίζω ασύρματα είναι εντάξει για προσωρινή λύση μέχρι να το φτιάξω, αλλά δεν έχω θέμα να δώσω όσα λεφτά χρειάζεται για να φτιαχτεί και τα 10Ε στο αρχικό μήνυμα ήταν περισσότερο από περιέργεια για την διαφορά. Θα δω τι θα συννενοηθώ με το μαγαζί και νομίζω μπορώ να βρω γνήσιο ανταλλακτικό, ή αν δεν βρω θα κάνω αυτό που πρότεινε ο Socratis στο προηγούμενο μήνυμα. Το error που σου λεω το κανει σε iphone 11 ,που εχει πολλες ασφαλειες και το εχει κανει η iphone περιεργο οταν βαζεις copy πραγματα Δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα ,παρε το πιο φθηνο που θα βρεις..Αν δεν μπαινει παντως το καλωδιο μεσα καλα ,κατα 99% εχει σκονη,παρε αυτο που ανοιγεις την καρτα και με πιεση βαλτο μεσα και δεσξια ,μπορει να εχει γινει η σκονη σαν ασβεστης κατω ,θελει ξυσιμο Βαλε zippo σε υγρο με κλειστο κινητο ,να μαλακωσει,οχι οινοπνευμα,το ζιπο δεν αφηνει υπολειματα και το χρησιμοποιουν αρκετοι για καθαρισμο κινητων και ας σου φαινεται καπως 1
Rq4R8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, SOCRATIS1000 είπε Το error που σου λεω το κανει σε iphone 11 ,που εχει πολλες ασφαλειες και το εχει κανει η iphone περιεργο οταν βαζεις copy πραγματα Δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα ,παρε το πιο φθηνο που θα βρεις..Αν δεν μπαινει παντως το καλωδιο μεσα καλα ,κατα 99% εχει σκονη,παρε αυτο που ανοιγεις την καρτα και με πιεση βαλτο μεσα και δεσξια ,μπορει να εχει γινει η σκονη σαν ασβεστης κατω ,θελει ξυσιμο Βαλε zippo σε υγρο με κλειστο κινητο ,να μαλακωσει,οχι οινοπνευμα,το ζιπο δεν αφηνει υπολειματα και το χρησιμοποιουν αρκετοι για καθαρισμο κινητων και ας σου φαινεται καπως Το καθάρισα και κάνει επαφή κανονικά, αλλά δεν τραβάει ρεύμα το είδα με usb πολύμετρο. Οπότε αναγκαστικά το μόνο που απομένει είναι αλλαγή θύρας και το σταυρό μας μην είναι τίποτα πιο σοβαρό σε μητρική και charge controller.
kormos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Rq4R8 είπε Δεν θα την έκανα μόνος μου την επισκευή (είναι και από τις πιο δύσκολες κιόλας αφού θέλει να αφαιρέσεις σχεδόν όλο το εσωτερικό) και θα την πάω σε μαγαζί να το επισκευάσω. Επειδή είμαι επαρχία δεν έχει εξαρτήματα σε απόθεμα για κάθε κινητό και θα τα αγοράσω εγώ να τους τα δώσω να τα βάλουν. Το ίδιο είχε κάνει και γνωστός μου με οθόνη. Αν τους πω να τα πάρουν αυτοί και παραπάνω θα πληρώσω και δεν ξέρω πότε θα τα έχουν οπότε είναι προτιμότερο να τα πάρω και σε 1-2 ώρες να μου το φτιάξουν μόλις πάω εκεί. Οπότε εαν γίνεται να λείπει η ειρωνία και ευχαριστώ όποιον απαντήσει στην ερώτηση που έκανα. Αρχικά χαλάρωσε... Δεν υπάρχει καμία ειρωνία. Αυτό που βλέπω συνήθως και καλά κάνουν και το παθαίνουν αρκετοί είναι πως θεωρούν ότι με το να πας ένα ανταλλακτικό ο ίδιος σε έναν τεχνικό είναι το ιδανικότερο. Θα σου εξηγήσω με απλά πράγματα: Άντε και του πας με τα 5€ και εκεί που θα σε χρέωνε 5€ σε χρεώνει 10€ γιατί έτσι του αρέσει μιας και δεν έβαλε ο ίδιος το ανταλλακτικό Από την άλλη έχεις σκεφτεί ότι αν πάψει να λειτουργεί δεν φέρει ευθύνη αφού θα ευθύνεται η μούφα ανταλλακτικό και θα πληρώσεις ξανά εργασία για να ανοιχτεί η συσκευή? Άποψη μου, αν δεν μπορείς να καλύψεις το κόστος επισκευής της συσκευής σε εξουσιοδοτημένο σέρβις, κράτησε καλύτερα τη συσκευή άθικτη ως έχει και κοίτα να πορευτείς με την ασύρματη φόρτιση. Μφχ
mcstefan7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Στις 12/1/2023 στις 9:33 ΜΜ, kormos είπε Αρχικά χαλάρωσε... Δεν υπάρχει καμία ειρωνία. Αυτό που βλέπω συνήθως και καλά κάνουν και το παθαίνουν αρκετοί είναι πως θεωρούν ότι με το να πας ένα ανταλλακτικό ο ίδιος σε έναν τεχνικό είναι το ιδανικότερο. Θα σου εξηγήσω με απλά πράγματα: Άντε και του πας με τα 5€ και εκεί που θα σε χρέωνε 5€ σε χρεώνει 10€ γιατί έτσι του αρέσει μιας και δεν έβαλε ο ίδιος το ανταλλακτικό Από την άλλη έχεις σκεφτεί ότι αν πάψει να λειτουργεί δεν φέρει ευθύνη αφού θα ευθύνεται η μούφα ανταλλακτικό και θα πληρώσεις ξανά εργασία για να ανοιχτεί η συσκευή? Άποψη μου, αν δεν μπορείς να καλύψεις το κόστος επισκευής της συσκευής σε εξουσιοδοτημένο σέρβις, κράτησε καλύτερα τη συσκευή άθικτη ως έχει και κοίτα να πορευτείς με την ασύρματη φόρτιση. Μφχ Σιγά το δύσκολο να ανοίξεις ενα iphone και να το επισκευάσεις. Ανταλλακτικό θα βάλει, δε θα κάνει κόλληση σε πλακέτες! Βρες ανταλλακτικό που έχει σχόλια απο άλλους αγοραστές οτι δουλεύει καλά.
kormos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 39 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Σιγά το δύσκολο να ανοίξεις ενα iphone και να το επισκευάσεις. Ανταλλακτικό θα βάλει, δε θα κάνει κόλληση σε πλακέτες! Βρες ανταλλακτικό που έχει σχόλια απο άλλους αγοραστές οτι δουλεύει καλά. ... είπα και εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα