Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δεν ξέρω αν στο συγκεκριμένο φόρουμ επιτρέπεται να αναφέρουμε θρησκεφτικά θέματα, απλά θέλω να ρωτήσω, τι άποψη έχετε για την ''Οργάνωση'' των Μαρτύρων του Ιεχωβά, που πιστεύει πως το 1914 έγινε ''αοράτως'' η Β' Παρουσία του Χριστού και έκτοτε έχουμε μπει στον καιρό του ''τέλους'' και σύντομα θα γίνει ο ''Αρμαγεδδών'' θα καταστραφεί δηλαδή η αμαρτωλή ανθρωπότητα εκτός των ΜτΙ και θα εγκαθιδρυθεί η χιλιετής βασιλεία του Χριστού επί της γής.
DrLo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Φιλοσοφικό ερώτημα. Πως μπορεί μια "παρουσία" να είναι "αόρατη". Είναι κάτι τον θόρυβο του δέντρου που πέφτει και δεν υπάρχει κανείς να το ακούσει? ή σαν τη γάτα τους Schrödinger που μέχρι να την παρατηρήσει κάποιος και έχει γίνει και όχι ? 2
greekfragma Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 θέλω τόσο πολύ να βάλω βίντεο ΑΜΑΝ με Λουκά Spoiler
tsaltinho Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Άτυπο αντιψυχωτικό τρίτης γενιάς Αριπιπραζόλη (Πρωτότυπο: Abilify. Γενόσημα: όχι) Το ABILIFY ενδείκνυται για τη θεραπεία ήπιων έως σοβαρών μανιακών επεισοδίων σε Διπολική Διαταραχή τύπου Ι και για την πρόληψη νέου μανιακού επεισοδίου σε ενήλικες που εμφάνισαν κυρίως μανιακά επεισόδια και των οποίων τα μανιακά επεισόδια ανταποκρίθηκαν στη θεραπεία με αριπιπραζόλη 2
korakios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Καιρό έχω να δω , κρίμα έβγαζα τρελά γούστα παλιότερα πάντως
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 7 hours ago, Milkofree said: Δεν ξέρω αν στο συγκεκριμένο φόρουμ επιτρέπεται να αναφέρουμε θρησκεφτικά θέματα, απλά θέλω να ρωτήσω, τι άποψη έχετε για την ''Οργάνωση'' των Μαρτύρων του Ιεχωβά, που πιστεύει πως το 1914 έγινε ''αοράτως'' η Β' Παρουσία του Χριστού και έκτοτε έχουμε μπει στον καιρό του ''τέλους'' και σύντομα θα γίνει ο ''Αρμαγεδδών'' θα καταστραφεί δηλαδή η αμαρτωλή ανθρωπότητα εκτός των ΜτΙ και θα εγκαθιδρυθεί η χιλιετής βασιλεία του Χριστού επί της γής. Μετανοειται. εφτασε η οργη του θεου. ισχυει απολυτα οτι δουλεια δεν ειχε ο διαολος ....σε τα παιδια του. οποιος στην ζωη του δεν εχει κατι να ασχοληθει βλεπε μαρτυρες ιαχωβα,ψεκασμενους και δεν ξερω τι αλλο απλα ασχολειται με βλακειες για να νιωσει οτι κατι προσφερε στην ζωη του και να του δωσει σημασια και ο κοσμος. και εγω λεω οτι σε 10 δις χρονια θα γινει η 58η παρουσια του θεου. μπορειτε να με αποθεωσετε και να μου δωσετε λεφτα και εγω θα φροντισω να εχετε μια θεση στον παραδεισο.δεχομαι και paypal. απαρνηθειτα τα υλικα αγαθα. φερτε τα σε μενα που ειμαι υλιστης:P δεχομαι και iphone 14 max και ας μαρεσουν τα samsung 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις