spiros219 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα Καλή χρονιά Το συμβόλαιο μου με τη Cosmote λήγει στις 3/2 και δεν μου έχουν κάνει καμία προσφορά παρά μόνο να μείνω όπως είμαι ίδια λεφτα ταχύτητα κλπ. Τώρα έχω 50αρα VDSL χωρίς λεπτά ομιλίας και δίνω 27€/μήνα Πήγα στη Vodafone να ρωτήσω για τιμές και μου έκαναν προσφορά για 100αρα με λεπτά ομιλίας και Vodafone TV στα 26.5€/μήνα . Η ερώτηση μου είναι αν κάνω την αλλαγή θα έχω θέμα με αποσυνδέσεις, χαμηλο συγχρονισμό κλπ ή θα είναι το ίδιο? Πώς λειτουργεί η αλλαγή? Αλλάζουν τπτ καλώδια στη διαδικασία η παραμένω ίδια καμπίνα θέση κλπ. Δεν έχω ιδέα πως δουλεύει όλο αυτό. Με τη Cosmote δεν έχω κανένα θέμα η γραμμή πάει σφαίρα. Παραθέτω και τα στατιστικά της γραμμής αν τυχόν είναι χρήσιμα Ευχαριστώ
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Η γραμμη σου ειναι μια χαρα, απλα για να εισαι καλυμμενος βεβαιώσου οτι το ρουτερ ειναι πάντα συνδεδεμένο στην πρώτη τηλεφωνική γραμμη
spiros219 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Άρα πιστεύεις ότι αν κάνω την αλλαγή προς βονταφον δεν θα έχω κανενα θέμα ? Το ρούτερ είναι στη πρώτη και μοναδική πρίζα διότι περάσαμε νέο καλώδιο πριν 2 χρόνια και πάει απευθείας στην πρίζα από το κουτί της πολυκατοικίας.
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, spiros219 είπε Άρα πιστεύεις ότι αν κάνω την αλλαγή προς βονταφον δεν θα έχω κανενα θέμα ? Το ρούτερ είναι στη πρώτη και μοναδική πρίζα διότι περάσαμε νέο καλώδιο πριν 2 χρόνια και πάει απευθείας στην πρίζα από το κουτί της πολυκατοικίας. Η καμπινα ειναι κοντα στο σπιτι σου?
spiros219 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Η καμπινα ειναι κοντα στο σπιτι σου? Θα είμαι ειλικρινής δεν ξέρω σε ποια καμπίνα είμαι αλλά αν είναι η πιο κοντινή τότε είμαι γύρο στα 50-60 μέτρα πάνω κάτω . Μπορώ να το δω κάπου ? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από spiros219
Aggelos_INSM Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, spiros219 είπε Θα είμαι ειλικρινής δεν ξέρω σε ποια καμπίνα είμαι αλλά αν είναι η πιο κοντινή τότε είμαι γύρο στα 50-60 μέτρα πάνω κάτω . Μπορώ να το δω κάπου ? https://fttxgr.eu/map
spiros219 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Συμφωνα με το χαρτη η πιο κοντινη ειναι στα 500 μετρα περιπου. Αν και κοντα στο σπιτι υπαρχουν και αλλες καμπινες που δεν τις εμφανιζει , ισως να μην ειναι λειτουργικες κλπ.
geoavlonitis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Το fttxgr λειτουργει βασει των δεδομενων που ανεβαινουν απο χρηστες των forum, οπότε λειπουν πολλες καμπινες. Οπως τη βλεπω την γραμμη, πρεπει να εισαι οκ για 100αρα. Καμπινα δεν αλλαζεις. Επιφυλαξη μονο οτι θα χρειαστει να αλλαξεις ζευγος καλωδιων (που δε νομιζω να εχει θεμα) και να ερθει τεχνικος στο σπιτι. Μια φορα που καναμε φορητοτητα απο ADSL OTE σε ADSL αλλου παροχου ετσι εγινε.
spiros219 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Γενικά δεν με καίει η 100αρα απλά με δελεάζει το βονταφον τβ. Άρα πιστεύεις θα είναι ανώδυνη η αλλαγή από πάροχο σε πάροχο?
geoavlonitis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Θα παρει καποιο χρονο (συνηθως πανω απο μια εβδομαδα) και πιθανον να μεινεις και χωρις υπηρεσιες.
spiros219 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Απότι μου είπαν η αλλαγή γίνεται άμεσα. Δηλαδή μένω με τη κοσμοτε μέχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμή από τη βονταφον και απλά αλλάζω ρουτερ και όλα έτοιμα. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Μιλάω για το αν θα παίζω το ίδιο σταθερα, με τα ίδια Πινγκ ( πάνω κάτω τώρα νταξει) κλπ.
geoavlonitis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Σταθερα οσον αφορα την γραμμη το πιθανοτερο ναι. Οσον αφορα το ping, εκει θα δεις αλλαγες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα