silve Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Γεια χαρά σε όλους! Μόλις ήρθε η νέα μου τηλεόραση και συγκεκριμένα η Samsung QE55Q80A και έχω συνδέσει το PS5. Αρχικά η τηλεόραση έχει 4 θύρες HDMI και η 4η δείχνει ένα controller οπότε θεώρησα ότι αυτή θα είναι η κατάλληλη για το PS5. Όση ώρα είχα το HDMI καλώδιο σε αυτή τη θύρα, μου έβγαζε στο PS5 ότι η τηλεόραση δεν υποστηρίζει HDR λειτουργία. Ενώ λοιπόν είχα ανοιχτή την κονσόλα, άλλαξα τη θύρα HDMI στο port 1 και αμέσως μου έβγαλε ρύθμιση για HDR περιεχόμενο. Διαβάζω όμως τώρα ότι 120fps και VRR υποστηρίξει η 4η θύρα HDMI στην τηλεόρασή μου, εκεί που αρχικά εμένα δεν δούλεψε το HDR δηλαδή. Επίσης χρησιμοποιώ το καλώδιο HDMI που είχε μέσα η κονσόλα. Αυτό να φανταστώ υποστηρίζει HDMI 2.1 έτσι; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Πρέπει να οφείλεται σε ρυθμίσεις που δεν έχεις κάνει. Σύνδεσε το καλώδιο στην τέταρτη θύρα, και δες αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 18 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Πρέπει να οφείλεται σε ρυθμίσεις που δεν έχεις κάνει. Σύνδεσε το καλώδιο στην τέταρτη θύρα, και δες αυτό. Εντάξει όλα μια χαρά. Έκανα μερικές ρυθμίσεις στην TV και έπειτα έβαλα το HDMI στην 4η θύρα και μου έβγαλε αμέσως τα settings για το HDR. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Τέλεια. Χαίρομαι που λύθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα