Ninth_Gate Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Η πιο σάπια εταιρία η Νοva χωρίς δίκτυο και με τα @ρχιδι@ του ΟΤΕ προσπαθεί να αποκτήσει νέους πελάτες με δέλεαρ τι άλλο τις τιμές. Από υπηρεσίες υποστήριξης και ταχύτητας διευθετήσεις προβλημάτων είναι για το Λούτσο. 4 μήνες περίμενα για μεταφορά γραμμής από το ένα σπιτι στο άλλο. Ημουν στο σπιτι και δεν είχα internet. Μονο Cosmote παιδιά αφού έχει το δικό της δίκτυο. Είναι λίγο πιο ακριβή της τάξης των 5-7 ευρώ αλλά έχεις υποστήριξη και τα προβλήματα λύνονται άμεσα αν και εφόσον εμφανιστούν. 4
Aprile Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, dream21 είπε Μια απο τα ίδια αλλά εγω με κεραία Mikrotik στο μπαλκόνι και με extra sim 3€ έχω σε ολο το σπίτι 200-220D/40-60U με 4G+. περιμένω να κυκλοφορήσει η επομενη εκδοση της κεραιας για να περάσω σε 5G. Ναι αλλά πάει στα 200 η 4G κεραία Mikrotik..
DelsinGR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 To ότι ακόμα έχουμε τέτοιες τιμές για τέτοιες ταχύτητα με αυτή την υποστήριξη και δομές, με κάνει να θέλω να συνεχίσω να κλέβω 50ρα από τον θείο μου. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτό το αστειάκι με τις τιμές τους.
favou2000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 18 ώρες πριν, Vak69 είπε Ρε παιδιά συγγνώμη επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Εμένα το πρόγραμμα που έχω στην πρώην πλέον wind λέγεται fiber 50. Έκανα πριν ενάμιση χρονο αλλαγή από 24 σε 50. Πληρώνω 26 ευρώ το μήνα . Με αυτά που διαβάζω, έχω το δικαίωμα να κάνω αναβάθμιση στα 100 mbps και να πληρώνω πάλι 26 ευρώ απλά θα γίνει αυτόματα νέο 24μηνο συμβόλαιο? Μπες στο mywind, nova πλέον και θα σου έχει βγάλει την προσφορά για αναβάθμιση σε 100αρα με τα 26 όπως και πολλούς άλλους.
vagpap Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, favou2000 είπε Μπες στο mywind, nova πλέον και θα σου έχει βγάλει την προσφορά για αναβάθμιση σε 100αρα με τα 26 όπως και πολλούς άλλους. Όχι απαραίτητα... Μέχρι χθες μου είχε να βάλω eon entry με 4ευρω (είχα vision, δεν ανανέωσα ποτέ μιας και περίμενα την κατάργηση για να μπορώ να φύγω χωρίς πέναλτι γιατί τους ζητούσα να μου πουν μια τιμή για 100αρι και μου απανταγαν μήνες τώρα ότι μόνο με wind one υπάρχουν προσφορές). Σήμερα μου έβγαλε αυτό...
favou2000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, vagpap είπε Όχι απαραίτητα... Μέχρι χθες μου είχε να βάλω eon entry με 4ευρω (είχα vision, δεν ανανέωσα ποτέ μιας και περίμενα την κατάργηση για να μπορώ να φύγω χωρίς πέναλτι γιατί τους ζητούσα να μου πουν μια τιμή για 100αρι και μου απανταγαν μήνες τώρα ότι μόνο με wind one υπάρχουν προσφορές). Σήμερα μου έβγαλε αυτό... Παρακολούθησε το αύριο μεθαύριο γενικά γιατί και σεμενα άλλαξε η προσφορά όπως και σε άλλους και τελικά μου έβγαλε την 100αρα με τιμές 50αρας και έκανα την μετάβαση.Απτην άλλη μεριά πάλι μπορεί να μην ισχύουν για όλους οι ίδιες προσφορές.Παρακολουθησε το πάντως.
vagpap Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, favou2000 είπε Παρακολούθησε το αύριο μεθαύριο γενικά γιατί και σεμενα άλλαξε η προσφορά όπως και σε άλλους και τελικά μου έβγαλε την 100αρα με τιμές 50αρας και έκανα την μετάβαση.Απτην άλλη μεριά πάλι μπορεί να μην ισχύουν για όλους οι ίδιες προσφορές.Παρακολουθησε το πάντως. Προφανώς. Εναλλακτικά περνάω από ένα κατάστημα που πιστεύω θα βγάλω άκρη. Στον τιμοκατάλογο πάντως υπάρχει και το eon entry (δεν έχει nova cinema μέσα) που δεν υπάρχει στο site
Arkin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 22 ώρες πριν, xariskk24 είπε ριξε μια ματια εδω. Μετρητές Ακτινοβολίας | Skroutz.gr γενικα το 5G από οσο ξερω εχει αρκετη τωρα τι να σου πω...ακομα και στα σταθερα τηλεφωνα οταν εχεις ασυρματο πρεπει να το εχεις στην βαση του και να εχει eco mode. Σε μετρηση που ειχα κανει βαραγε κοκκινο στο σταθερο! Το ασύρματο καταργήθηκε εφόσον έφυγε η σταθερή σύνδεση. Δουλεύω 4g+ το ρουτερ με ίδιες ακριβώς ταχύτητες με 5G δεν έχουμε ακόμα Ν78 εδώ αλλά ούτε χρειάζεται τα 300mb download είναι υπεραρκετά νομίζω τραβάω 150 στον υπολογιστή και υπάρχουν και άλλα 150 για cosmote tv tablet κτλ συσκευές. Καλοκαίρι θα τη βγάζω με 10 ευρώ το μήνα έχουν λίγα χρόνια κάνουν προσφορές και Πάσχα Χριστούγεννα δωρεάν με τα δώρα που δίνουν. Εδωσα 300 για το ρουτερ από εκεί πέρα περιμένω κάποιο πρόγραμμα στο 25αρι για απεριόριστα ώστε να μην βάζω το unlimited week κάθε βδομάδα.
kage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) δεν βρισκω στο σιτε ελεγχο διαθεσιμοτητας κ απλα ενα search button...το πανηγυρι στο taekwondo τους μαρανε για παρτακι τελικα ξαναγιναν nova αλλα επιμενουν για eon tv... μην γκρινιαζεται χωρις λογο οι τιμες ειναι αποδεκτες για τις αλλαγες π εγιναν σε τοσο μικρο διαστημα κ οποιος δεν εχει καλο νετ στην περιοχη του θα βρει ακρη απο wisp Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από kage
Vak69 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, favou2000 είπε Μπες στο mywind, nova πλέον και θα σου έχει βγάλει την προσφορά για αναβάθμιση σε 100αρα με τα 26 όπως και πολλούς άλλους. την βλεπω την προσφορα, αμα πατησω οτι την θελω στην εφαρμογη τι γινεται? γιατι θυμαμαι οτι πρεπει να παω απο ενα καταστημα τους με ταυτοτητα κτλπ.
favou2000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vak69 είπε την βλεπω την προσφορα, αμα πατησω οτι την θελω στην εφαρμογη τι γινεται? γιατι θυμαμαι οτι πρεπει να παω απο ενα καταστημα τους με ταυτοτητα κτλπ. Αν έχεις αποφασίσει και την θέλεις τότε προχώρα σου ζητάει την διεύθυνση για να σου στείλουν το νέο ρούτερ και στο τέλος σου στέλνουν ότι έγινε δεκτή η αίτηση σου και θα ενημερωθείς με e-mail για την πλήρη ενεργοποίηση. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από favou2000 1
tempo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 μήπως υπάρχει και δεν το βρίσκω εγώ; Αυτήν την στιγμή είμαι με FTTH 100Mbps απο τον ΟΤΕ (τα οποία με καλύπτουν μια χαρά). Δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο στην nova. Οι διαθέσιμες συνδέσεις FTTH ξεκινούν απο τα 200Mbps. Γιατί δεν προσφέρουν και τα 100Mbps;
Vak69 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, favou2000 είπε Αν έχεις αποφασίσει και την θέλεις τότε προχώρα σου ζητάει την διεύθυνση για να σου στείλουν το νέο ρούτερ και στο τέλος σου στέλνουν ότι έγινε δεκτή η αίτηση σου και θα ενημερωθείς με e-mail για την πλήρη ενεργοποίηση. σε ευχαριστω φιλε μου, απλα θυμαμαι οτι ηθελαν να υπογραψω το νεο συμβολαιο και να φερω ταυτοτητα κτλπ στο μαγαζι τους , αφου γινεται και ετσι οκ 1
kostas314 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 200αρα ftth wind 6μηνου δεν μου δινει προσφορα για 1 gigabit το εχω παντρεμενο με κινητο
kostaspgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλα τα λέτε ολα, περι τιμών και προσφορών για να πατε στην Nova αλλα δεν έχετε αναρωτηθεί για το support τους..... και δεν το λεω θεμα χρημάτων αλλα μπορει να μην εχετε για πολυ διαστημα ιντερνετ, και αυτο ειναι οτι χειρότερο. Σαν Nova δεν ακούγεται και τα καλύτερα λογια για το κομματη Τεχνική υποστήριξη Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από kostaspgr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα