Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xariskk24 είπε

Μισό λεπτό δεν διαφωνώ ότι δίνεις 20 αλλά λογικα σου έκανε τον διπλασιασμό που είπαν. Αυτό δεν το έχει κάνει η nova/wind(ακόμα).

επισης δε ξέρω τι πακέτο έχεις στην τηλεφωνία. Εμένα είναι όλα απεριόριστα σταθερά κινητά απο το σταθερό μου. 

Απεριόριστα σε σταθερά και 350' σε κινητά και σταθερά ΕΕ και 100/10 ίντερνετ στα 20,70€. Και με+4€ μου δίνει 200αρα αλλά τι να την κάνω?

Λέω με τέτοιες τιμές η νοβα, πως να πάρει πελάτες? Υπ' όψιν ότι παίρνω από καμπίνα της wind.😁

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, KostasKri είπε

Είμαι από τους τυχερούς (ελπίζω) που είμαι σε FTTH δίκτυο Nova. Έχω κάνει αίτηση εδώ και 2 μέρες για 1.000mbps και περιμένω... Η 200άρα που έχω πάντως δεν μου χει δημιουργήσει προβλήματα(πρώην Wind).

και εγώ φεύγω από ΟΤΕ 50αρα και πάω για 200αρα ftth (αύριο θα έρθει τεχνικός), ελπίζω να πάνε όλα κάλα αν και το φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια από άποψης δίκτυου.:fear:

Επεξ/σία από Skavenger
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Skavenger είπε

και εγώ φεύγω από ΟΤΕ 50αρα και πάω για 200αρα ftth (αύριο θα έρθει τεχνικός), ελπίζω να πάνε όλα κάλα αν και το φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια από άποψης δίκτυου.:fear:

Δεν χρειάζεται ! Ίσα ίσα είναι και νέο δίκτυο και πάει μπάλα. 
Στα Σεπόλια που είμαι εγώ και το έργο το είχε αναλάβει η wind και με VDSL 100 και τώρα με INA 200 δεν είχα ποτέ θέματα. 

Ακόμα και στο δίκτυο κινητής αν εξαιρέσεις την ταχύτητα του data ( ποιος χέστηκε ) σήμα έχω παντού και στα δικά μου μέρη καλύτερο και από dosmote 

Επεξ/σία από Twoface
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά συγγνώμη επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Εμένα το πρόγραμμα που έχω στην πρώην πλέον wind λέγεται fiber 50. Έκανα πριν ενάμιση χρονο αλλαγή από 24 σε 50. Πληρώνω 26 ευρώ το μήνα . Με αυτά που διαβάζω, έχω το δικαίωμα να κάνω αναβάθμιση στα 100 mbps και να πληρώνω πάλι 26 ευρώ απλά θα γίνει αυτόματα νέο 24μηνο συμβόλαιο? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vak69 είπε

Ρε παιδιά συγγνώμη επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Εμένα το πρόγραμμα που έχω στην πρώην πλέον wind λέγεται fiber 50. Έκανα πριν ενάμιση χρονο αλλαγή από 24 σε 50. Πληρώνω 26 ευρώ το μήνα . Με αυτά που διαβάζω, έχω το δικαίωμα να κάνω αναβάθμιση στα 100 mbps και να πληρώνω πάλι 26 ευρώ απλά θα γίνει αυτόματα νέο 24μηνο συμβόλαιο? 

Ναι κανε τους ένα τηλ

Δημοσ.

Εγω παντως επειδη τους σιχαθηκα με το τραγικο upload που δινουν και επειδη οπτικη θα ειχαμε εδω το 2030 εκοψα τελειως τη σταθερη και κουμπωσα 5G router πιανω 300mb download 120mb upload και παιζω με whats up απεριοριστα βγαινει 30 ευρω ο μηνας και τσιμπαω και τις προσφορες που δινουν πχ 1 μηνα ειχα δωρεαν ιντερνετ με την προσφορα με τα απεριοριστα. Η μονη λυση ειναι αυτη για αξιοπρεπες upload. 

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εγω παντως επειδη τους σιχαθηκα με το τραγικο upload που δινουν και επειδη οπτικη θα ειχαμε εδω το 2030 εκοψα τελειως τη σταθερη και κουμπωσα 5G router πιανω 300mb download 120mb upload και παιζω με whats up απεριοριστα βγαινει 30 ευρω ο μηνας και τσιμπαω και τις προσφορες που δινουν πχ 1 μηνα ειχα δωρεαν ιντερνετ με την προσφορα με τα απεριοριστα. Η μονη λυση ειναι αυτη για αξιοπρεπες upload. 

Και έχεις το 5g μέσα στο σπίτι σου;;; Σε συνεχή λειτουργία!; Παρε ένα εργαλείο μέτρησης να δεις τι βγαζει απο ακτινοβολία !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xariskk24 είπε

Και έχεις το 5g μέσα στο σπίτι σου;;; Σε συνεχή λειτουργία!; Παρε ένα εργαλείο μέτρησης να δεις τι βγαζει απο ακτινοβολία !

Για προτεινε καποιο γιατι δεν ξερω απο αυτα. Δεν τα πολυ πιστευω βεβαια εδω εχουμε ολοι κινητα 5G μονιμα πανω μας ενα ρουτερ θα μας πειραξει?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, cmak είπε

Δε χρειάζεται να ρωτήσω διανομέα. Έχω ιδία άποψη εμένα που γυρίζω όλη την Ελλάδα. Καληνύχτα σας. 

τοτε αγορασε κανενα κινητο της προκοπης για να εχεις, καλα ονειρα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, belkin είπε

τοτε αγορασε κανενα κινητο της προκοπης για να εχεις, καλα ονειρα

Ναι διανομέα της καρδιάς μας. Εσένα περιμέναμε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Για προτεινε καποιο γιατι δεν ξερω απο αυτα. Δεν τα πολυ πιστευω βεβαια εδω εχουμε ολοι κινητα 5G μονιμα πανω μας ενα ρουτερ θα μας πειραξει?

ριξε μια ματια εδω. Μετρητές Ακτινοβολίας | Skroutz.gr  γενικα το 5G από οσο ξερω εχει αρκετη τωρα τι να σου πω...ακομα και στα σταθερα τηλεφωνα οταν εχεις ασυρματο πρεπει να το εχεις στην βαση του και να εχει eco mode. Σε μετρηση που ειχα κανει βαραγε κοκκινο στο σταθερο!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Twoface είπε

Δεν χρειάζεται ! Ίσα ίσα είναι και νέο δίκτυο και πάει μπάλα. 
Στα Σεπόλια που είμαι εγώ και το έργο το είχε αναλάβει η wind και με VDSL 100 και τώρα με INA 200 δεν είχα ποτέ θέματα. 

Ακόμα και στο δίκτυο κινητής αν εξαιρέσεις την ταχύτητα του data ( ποιος χέστηκε ) σήμα έχω παντού και στα δικά μου μέρη καλύτερο και από dosmote 

Έκανες αίτηση για 500 ή 1000 μήπως; Κι εγώ σεπόλια περιμένω από την Τρίτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...