Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, Losraio said:

Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα αλλά οι τιμές τους είναι απίστευτα κολαστικες, εύγε Nova.

Ειναι εξαιρετικα καλες ειναι η αληθεια (σχεδον μιση τιμη απο τα αντιστοιχα της cosmote) αλλα ειναι διαθεσιμα μονο στο ιδιωτικο δικτυο fiber της nova και δεν υπαρχει καποιος "χαρτης" για να δεις διαθεσιμοτητα. Αυτο ειναι το "catch" θα ελεγα

1 hour ago, tempo said:

εσύ φίλε μου, έχεις 200αρα nova οπτική αλλά η υποδομή (σκαψίματα, περάσματα στην πολυκατοικία κλπ) είναι άλλων παρόχων. Η ερώτηση μου, τα 200 είναι σταθερά και εγγυημένα χωρίς προβλήματα και σκαμπανεβάσματα ή όχι;

Εχω nova 200. Σε speed μεσω ethernet πιανω παντα πανω απο 185 με το τεστ να σταματα στα 192 mbps download τις περισσοτερες φορες. Το upload ειναι 19-21

• Thanks 1
  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pavlitakis είπε

Πληρώνω 100αρα στην βοντα 20,70€, όσο πλήρωνα την 50αρα. Δωρεάν αναβάθμιση για 24 μήνες φυσικά. Πως να περπατήσουν αυτές οι τιμές? Ποιός το σκέφτηκε?

Μισό λεπτό δεν διαφωνώ ότι δίνεις 20 αλλά λογικα σου έκανε τον διπλασιασμό που είπαν. Αυτό δεν το έχει κάνει η nova/wind(ακόμα).

επισης δε ξέρω τι πακέτο έχεις στην τηλεφωνία. Εμένα είναι όλα απεριόριστα σταθερά κινητά απο το σταθερό μου. 

3 ώρες πριν, azuli είπε

οταν λεει νεες ενεργοποιησεις εννοει νεους πελατες,που ερχονται απο αλλες εταιριες

Εγώ πάντως πηρα την ίδια τιμή και δεν είμαι νέος πελάτης .

Δημοσ.

Απαραδεκτη η wind απο τον ιουνιο που εκανα αναβαθμιση απο 24 σε 100 εχω συνεχεια αποσυνδεσεις ,3 φορες ηρθε τεχνικος το αποτελεσμα ειναι ,προταση ,να αλλάξω τα καλωδια απο 6 οροφους μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας ,αλλα δεν μου εγγυώνται ότι το πρόβλημα θα λυθει ουτε με επαναφέρουν σε 24 που δεν ειχα προβλημα .Τελικα η λυση ειναι να αλλαξω εταιρια αλλα μου ζητανε 180€  προστιμο αποχωρήσεις.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

Ξέρεις καμιά ftth γραμμή να μήν είναι σε ταχύτητα αυτό που υπόσχεται; Στον χαλκό μόνο γινόταν αυτό.

δίκιο έχεις απλά με προβλημάτιζε το γεγονός ότι έβλεπα πριν λίγες ημέρες στο site της τότε wind να γράφουν με ψιλά γράμματα FTTHome και παραδίπλα FTTCabinet και φοβάμαι μήπως τα νούμερα που βλέπω δεν είναι κατ'ανάγκη και αληθινά. Άλλωστε στα πακέτα γράφει "εως"

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Loup-Garou είπε

Παντως την αδελφη μου την ξεγελασαν
40 ευρω το μηνα με δορυφορικο πιατο και μια ταχυτητα της πλακας κοντα στα 9 mbbs

Αυτός που το 'κανε θέλει τιμωρία για δύο χρόνια με συμβόλαιο και ρήτρα 100.000 ευρώ αν το σπάσει, dial up σύνδεση και όχι 56Κ αλλά maximum 14.400. Ποιος ξέρει τι της είπε της γυναίκας ο πωλητής που κατάλαβε ότι  δεν είναι σχετική με αυτά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, tempo είπε

δίκιο έχεις απλά με προβλημάτιζε το γεγονός ότι έβλεπα πριν λίγες ημέρες στο site της τότε wind να γράφουν με ψιλά γράμματα FTTHome και παραδίπλα FTTCabinet και φοβάμαι μήπως τα νούμερα που βλέπω δεν είναι κατ'ανάγκη και αληθινά. Άλλωστε στα πακέτα γράφει "εως"

και η vodafone έκανε τα ίδια μπερδέματα στα πακέτα της, fiber έλεγε και τα ψιλά γράμματα εννοούσε μέχρι τη καμπίνα. Εν τέλη κάποιος που ξέρει τα βασικά στη πληροφορική γνωρίζει αν αυτό που έχει μέσα στο σπίτι του είναι από χαλκό (κλασσική πρίζα) η αν του φέρανε οπτική (με έξτρα μερεμέτια), και ένα Extra κουτί που μεταφέρει την οπτική σε ethernet. Άσχετα αν στο συμβόλαιο τους το βάπτιζαν Gigafamily-fiber-ότι άλλο θέλουν.

1 ώρα πριν, kntinokos είπε

Απαραδεκτη η wind απο τον ιουνιο που εκανα αναβαθμιση απο 24 σε 100 εχω συνεχεια αποσυνδεσεις ,3 φορες ηρθε τεχνικος το αποτελεσμα ειναι ,προταση ,να αλλάξω τα καλωδια απο 6 οροφους μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας ,αλλα δεν μου εγγυώνται ότι το πρόβλημα θα λυθει ουτε με επαναφέρουν σε 24 που δεν ειχα προβλημα .Τελικα η λυση ειναι να αλλαξω εταιρια αλλα μου ζητανε 180€  προστιμο αποχωρήσεις.

στις παλιές πολυκατοικίες είναι κλασσικό πρόβλημα να έχει υγρασία και να έχει φθαρεί το παλιό καλώδιο, 6 ορόφους ; σκέψου μόνο ότι 5 φορές το λιγότερο, το καλώδιο έχει περάσει από κρέμες και ενώσεις στο χέρι (επειδή μιλάμε για αρχαία εγκατάσταση), αυτό από μόνο του τα λέει όλα.
-καλώδιο άλλαξες μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας ;
-όχι
-τότε πως περιμένεις "αλλαγή" στην ταχύτητα ;
και εγώ σε παλιό κτήριο έμενα (στο παλιό κατάστημα που είχα), αλλά την αλλαγή την έκανα, το 33Mbps έγινε σταθερό 200άρι.

Σε άλλη εγκατάσταση πελάτη, restaurant, η εγκατάσταση ήταν τόσο αρχαία, που η γραμμή περνούσε από 2 κατανεμητές, χωρίς να δικαιολογείται, οι κατανεμητές 50 ετίας+. Υπόψη ότι δεν εντόπισα ποτέ τον 2ο κατανεμητή και το έμαθα εκ των υστέρων, κοινώς έκανα "cheat" και συνδέθηκε κατευθείαν στον κεντρικό του ισογείου και το ίδιο το μαγαζί είναι ισόγειο. Τα 8Mbps έγιναν 50άρα ακατέβατη.

Αυτά από έναν πρώην τεχνικό τηλ/νιών.

Επεξ/σία από Pokemon640
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lawlezz είπε

τιμες καλες αλλα απο υποστηριξη τα ξερουμε θα ειναι τελευταια επιλογη!

Ήμουν και εγώ στη Nova, οι τιμές πολύ καλύτερες από την κοσμοτε που είμαι τώρα. Αλλά όταν ήμουν στην νόβα και το ίντερνετ μου κάποια στιγμή δεν δούλευε μόλις τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν θα το δουν και εάν είναι πρόβλημα δικό τους η στο κουτί στο δρόμο είναι δωρεάν, αλλά αν φταίει κάτι στην γραμμή του σπιτιού μου πχ είναι γύρω στα 70 ευρώ. Τελικά ήταν δικό τους θέμα. Στην κοσμοτε που είμαι τώρα πριν ένα μήνα που πάλι δεν είχα ίντερνετ το πρόβλημα ήταν στο σπίτι μου και μου το φτιάξανε τσάμπα δεν ζήτησαν 70 ευρώ .

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mistiri0 είπε

Κάτοχος απεριορίστων data, ομιλίας και μηνυμάτων από πέρυσι μέσω της Cosmote με 30 ευρώ. Έχω αγοράσει και ένα sim router, έβγαλα από το πρόγραμμα κινητής και μία έξτρα data sim με 3 ευρώ τον μήνα και έτσι έχω τα πάντα απεριόριστα και στο σπίτι μου πιάνω 150-200 Mbps internet με 33 ευρώ στο σύνολο. Τέλος έλειπα ένα μήνα ταξίδι σε Αθήνα, Καλαμάτα, Αράχωβα και είχα παντού το φορητό ρούτερ (και στο καράβι-αμάξι μου) και έκανα χρήση του ίντερνετ όπου και αν πήγαινα. Απλά, όμορφα, φθηνά και άσε τις οπτικές ίνες και τις δεσμεύσεις για τους άλλους.

Μια απο τα ίδια αλλά εγω με κεραία Mikrotik στο μπαλκόνι και με extra sim 3€ έχω σε ολο το σπίτι 200-220D/40-60U με 4G+. περιμένω να κυκλοφορήσει η επομενη εκδοση της κεραιας για να περάσω σε 5G.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gherudos είπε

Μπορείς να κανεις με 25€ και δώρο το mifi. Στη nova δουλεύω οποτε ξέρω κάτι παραπάνω.

εφόσον λοιπόν δουλεύεις στη Nova καλό είναι να πείς ;ή να ψάξεις και να μας ενημερώσεις επίσημα για το όριο του προγράμματος unlimited all αν σου είναι εύκολο.

δεν μπορεί στο site να το αναφέρουν ως πραγματικά απεριόριστο, χθες να δείχνει 1TB όριο και 1TB σε EE και σήμερα να λέει 54GB σε ΕΕ περιαγωγή. 

Κάπου έλεος δηλαδή. (δεν απευθύνομαι σε σένα φυσικά).

Spoiler

2.jpg.fed339a577ce53a514416cb4b03ade8d.jpg1.jpg.334f8bc39e40243e8a7c60ffe6cdcb34.jpg

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, cmak είπε

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Wind μακράν από τα χειρότερα δίκτυα σε κάλυψη. Τώρα που αλλάξαμε το όνομα θα πετάει :D 

Έχω wind απ' το Ιούνιο με 200 Mbps οπτική ίνα στα 29 ευρώ κ δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παρέα... 

Έχω Vodafone χάλια σήμα στο σπίτι το κινητό δεν μπορώ καν να μιλήσω..... Το σταθερό 80+- mbps χωρίς αποσύνδεσης με 57€.... Παλιός πελάτης τις wind με σοβαρά προβλήματα σε αποσύνδεσης.... 

Αύριο είμαι έτοιμος να κλείσω συμβόλαιο με Nova κινητό σταθερό όλα απεριόριστα και 100 mbps στα 52€

Θα ήθελα να πάω cosmote αλλα για το ίδιο πρόγραμμα ζητάει 72€ ξερω ότι είναι εγγύηση αλλά 20€ παραπάνω είναι ντροπή... 

Ακούω τις γνώμες σας... 

Επεξ/σία από MYLOPOTAMOS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερωτηση. Λεει οτι στο δικο τους δικτυο οπτικων ινων δεινουν gigabit συνδεσεις για 33 ευρω το μηνα, ναι αλλα ΠΟΥ ειναι αυτο το δικτυο; Στο ιντερνετ βρισκω μονο αρθρα οταν ανακοινωθηκε αλλα απο τα 3-4 που ανοιξα το μονο ενδιαφερον που ειχε μεσα ειναι οτι ηταν μονο για 100κ συνδεσεις αρα λεμε για 1-2 δημους, αλλα ποιους δε βρηκα.

Επεξ/σία από x_revenge
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...