gkginol Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα κόσμε. Δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Το csm δεν το δοκίμασα γιατί δεν μου βγάζει εικόνα στην οθόνη για να μπω στο bios. Νομίζω πως είναι ευκαιρία να αναβαθμίσω και την motherboard. Και σιγά την αναβάθμιση θα μου πείτε (και λογικο το βρίσκω). Νέα μητρική για dd3 μνήμες και socket 1150. Μ@λ@κίες...
atheatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, gkginol είπε Καλημέρα κόσμε. Δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Το csm δεν το δοκίμασα γιατί δεν μου βγάζει εικόνα στην οθόνη για να μπω στο bios. Νομίζω πως είναι ευκαιρία να αναβαθμίσω και την motherboard. Και σιγά την αναβάθμιση θα μου πείτε (και λογικο το βρίσκω). Νέα μητρική για dd3 μνήμες και socket 1150. Μ@λ@κίες... Θα πάρεις εικόνα από τα ενσωματωμένα γραφικά . Τι εξόδους έχει η motherboard για οθόνη ? https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z87M-D3H-rev-1x#ov η motherboard βγάζει και hdmi αν βλέπω καλά. Συνδεσε εκεί την οθόνη και δες το bios.
man39 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα μπες με την παλιά κάρτα μέσα βγάλε τους drivers της παλιάς κάρτας και περασε τους drivers της νέας κάρτας.Μετα κάνε τερματισμό.Βαλε την νέα κάρτα και δες αν ξεκινάει .Βάλε και το ρεύμα στην κάρτα 10 λεπτά πριν, man39 είπε Καλησπέρα μπες με την παλιά κάρτα μέσα βγάλε τους drivers της παλιάς κάρτας και περασε τους drivers της νέας κάρτας.Μετα κάνε τερματισμό.Βαλε την νέα κάρτα και δες αν ξεκινάει .Βάλε και το ρεύμα στην κάρτα Απλά μπες και αφαίρεσε τους παλιούς drivers και τερματισμό . Μετά βάλε την νέα κάρτα .
gkginol Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Σόρρυ που άργησα να απαντήσω αλλά υπήρξε φόρτος εργασίας τις τελευταίες μέρες. Λοιπόν. Με τα ενσωματωμένα γραφικά της μητρικής δεν έχω καθόλου εικόνα. Δεν δουλεύει; Δεν ξέρω τι παίζει. Σκοτάδι. Οπότε το ξεχνάμε αυτό το ενδεχόμενο. Απαντώντας στον man39. Δεν μπορώ να μπω με την παλιά κάρτα και να κάνω δουλειά. Η οθόνη μου κάνει διάφορα τρελά, "κόβεται" σε πολλά σημεία, μερικές φορές δεν δείχνει τίποτα απολύτως, πάρα πολλές φορές τρεμοπαίζει έντονα (σε σημείο να ζαλίζεσαι). Αυτά μου κάνει και προχώρησα σε αγορά καινούργιας. Η νέα κάρτα δεν παίζει καθόλου στην μητρική αυτή. Σε καμία θύρα pci και με κανένα καλώδιο ρεύματος. Τώρα, μετά από προτροπές άλλων παιδιών εδώ, δοκίμασα και τις δύο κάρτες σε άλλο pc. Εκεί παίζουν μια χαρά και οι δύο. Απροβλημάτιστα. Και η παλιά (που θεωρούσα πως τα έφτυσε) και η καινούργια. Οπότε καταλήγουμε (έτσι πιστεύω) πως είναι θέμα μητρικής και όχι κάρτας. Απο την στιγμή μάλιστα που δεν δουλεύουν ούτε τα ενσωματωμένα γραφικά της... Ευχαριστώ και πάλι όλους όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν
triplex1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 η μητρικη σου εχει θεμα , ολα τ'αλλα μια χαρα ειναι και τζαμπα ψαχνεις https://www.e-shop.gr/mitriki-biostarh81mhv3-30-h81-retail-p-PER.606727
atheatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, gkginol είπε Λοιπόν. Με τα ενσωματωμένα γραφικά της μητρικής δεν έχω καθόλου εικόνα. Δεν δουλεύει; Δεν ξέρω τι παίζει. Σκοτάδι. Οπότε το ξεχνάμε αυτό το ενδεχόμενο. Αυτό το ενδεχόμενο που θες να ξεχάσουμε δείχνει πρόβλημα είτε στην μητρική ή στον επεξεργαστή, οπότε δεν γίνεται να το ξεχάσει κανένας... Επίσης παίζει και το τροφοδοτικό ρόλο γιατί μπορεί να μην δίνει το σωστό ρεύμα στην μητρική. Οπότε πάμε πάλι στο αρχικό ποστ και αν υπάρχει άλλο διαθέσιμο τροφοδοτικό για δοκιμή χωρίς την κάρτα γραφικών. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από atheatos
gkginol Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, triplex1 είπε η μητρικη σου εχει θεμα , ολα τ'αλλα μια χαρα ειναι και τζαμπα ψαχνεις https://www.e-shop.gr/mitriki-biostarh81mhv3-30-h81-retail-p-PER.606727 Σε αυτό κατέληξα κι εγώ... 7 ώρες πριν, atheatos είπε Αυτό το ενδεχόμενο που θες να ξεχάσουμε δείχνει πρόβλημα είτε στην μητρική ή στον επεξεργαστή, οπότε δεν γίνεται να το ξεχάσει κανένας... Επίσης παίζει και το τροφοδοτικό ρόλο γιατί μπορεί να μην δίνει το σωστό ρεύμα στην μητρική. Οπότε πάμε πάλι στο αρχικό ποστ και αν υπάρχει άλλο διαθέσιμο τροφοδοτικό για δοκιμή χωρίς την κάρτα γραφικών. Εννοούσα πως ξεχνάμε το ενδεχόμενο να δοκιμάσω να πάρω εικόνα από την έξοδο της μητρικής. Καταλήγω κι εγώ πως είναι θέμα μητρικής. Για θέμα επεξεργαστή να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω. Δοκίμασα πάντως και τις δύο κάρτες σε άλλο pc και παίζουν μια χαρά...
Amiga1200 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Φίλε μου, αφού άλλαξες και μνήμες, σίγουρα είναι οι μνήμες!! Δεν έχουν κουμπώσει καλά!! Βάλε μία μόνο για αρχή και δοκίμασε!! Συμβαίνει όταν κάνεις update (μνήμες-Gpu) καμιά φορά, δεν κάνουμε κάτι σωστά....
gkginol Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Amiga1200 είπε Φίλε μου, αφού άλλαξες και μνήμες, σίγουρα είναι οι μνήμες!! Δεν έχουν κουμπώσει καλά!! Βάλε μία μόνο για αρχή και δοκίμασε!! Συμβαίνει όταν κάνεις update (μνήμες-Gpu) καμιά φορά, δεν κάνουμε κάτι σωστά.... Δοκίμασα και χωρίς τις μνήμες. Τίποτα. Όπως και να 'χει, νομίζω πως πρέπει να κλείσει το θέμα. Θα βρω άλλη μητρική και τέλος. Ή θα περιμένουμε λίγο ακόμη και θα πάμε σε αγορά καινούργιου. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα