aces Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Xvipes είπε Μιας και δεν έχω ξανακάνει pre-order πρέπει να το κάνω πριν κυκλοφορήσει στα καταστήματα σωστά; Λογικά οι youtubers θα έχουν πάρει στα χέρια τους για "hands on" review νωρίτερα άρα θα μπορέσω να έχω μια εικόνα πριν "χάσω" το pre-order; Έχω ήδη αναβάλει την αγορά κινητού εδώ και 6 μήνες οπότε λέω να τα σκάσω(θα είναι και με τιμολόγιο άρα έξοδα εταιρείας) αλλά ευχαριστώ για το tip δε το ήξερα. Αν ειναι κατι επειγον (κ δεν εχεις καν συσκευή) εχεις την επιλογη για αμεση αγορά το S22u. Τα reviews "σκανε" μετα την επισημη παρουσιαση 1 Φεβ για τα S23 λογικα μεχρι να ερθουν κ οι συσκευες Ελλαδα θελουμε 1 μήνα τελη Φεβ. Οντως οι τιμες πεφτουν κατα το 3μηνο (Μαιο) αρκετα ετσι εγινε κ περσυ στα νέα Galaxy. Για να κανεις preorder πρεπει να ανοιξει πρωτα κ καμιά προσφορά το μονο που ανοιξε ειναι της παρουσιασης οποτε κανε μια εγγραφη Samsung Greece εδω δωρεαν https://www.samsung.com/gr/unpacked/ * preorder θα ανοιξουν οταν θα ανακοινωθουν επισημα 1 Φεβ κ ενημερωθει και η κεντρικη της Samsung Greece λιγες ώρες/μερες μετά που ενδεχεται να εχει και καποια προωθητική προσφορά στα S23 λογικά Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από aces 1
sattack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 κι εγώ κάπου διάβασα για προσφορά τα buds pro 2 και περιμένω να δω τι θα παίξει από τιμες/προσφορες/εκπτωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα