Ptolemaios1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 επειδή κουράστικα να πληρώνω ΜΒ στην cosmote,που αργουν κι ολας και δεν αξιώθηκα να σπάσω ένα απ τα wifi της γειτονιας λέω κάνω δική μου σύνδεση ποιο πάροχο να επιλέξω μόνο για ίντερνετ? με το ευέλικτο εννοώ με δεσμεύει λιγότερο σε σχέση με άλλους παρόχους
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Κανονικά όλοι πρέπει να δίνουν και 12 μηνο συμβόλαιο(βέβαια 12 μηνο δεν περνεις τυχόν έξτρα εκπτώσεις) και συνήθως θα το πάρεις μόνο αν πας σε κατάστημα Δες μήπως στην περιοχή σου έχουν δίκτυό inalan η hcn (αρκεί να έχεις box στην οικοδομή σου) όπου προσφέρουν Καλές ταχύτητες σε νορμάλ τιμές, αλλά κυρίως χωρίς χρονική δέσμευση 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Κανονικά όλοι πρέπει να δίνουν και 12 μηνο συμβόλαιο(βέβαια 12 μηνο δεν περνεις τυχόν έξτρα εκπτώσεις) και συνήθως θα το πάρεις μόνο αν πας σε κατάστημα Δες μήπως στην περιοχή σου έχουν δίκτυό inalan η hcn (αρκεί να έχεις box στην οικοδομή σου) όπου προσφέρουν Καλές ταχύτητες σε νορμάλ τιμές, αλλά κυρίως χωρίς χρονική δέσμευση τίμιο αλλά δεν εχει στην πόλη μου
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 καλημέρα . Χθες μετά από πάρα πολύ καιρό στην διαθεσιμότητα της INALAN μπήκε το σπίτι μου σε πορτοκαλί ( PLAN NETWORK ) και εκεί που μέχρι χθες ήταν σε πορτοκαλί έγινε μπλε ( NETWORK AREA ) . Ξέρει κανείς να μου πει τι σημαίνει αυτό στην πράξη ; Ξεκινάνε να σκάβουν στον δρόμο μου για οπτική ; Χρονικά τι θα πει αυτό ; 1 μήνα ; 1 χρόνο ; 5 χρόνια ;
thanasis00 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε καλημέρα . Χθες μετά από πάρα πολύ καιρό στην διαθεσιμότητα της INALAN μπήκε το σπίτι μου σε πορτοκαλί ( PLAN NETWORK ) και εκεί που μέχρι χθες ήταν σε πορτοκαλί έγινε μπλε ( NETWORK AREA ) . Ξέρει κανείς να μου πει τι σημαίνει αυτό στην πράξη ; Ξεκινάνε να σκάβουν στον δρόμο μου για οπτική ; Χρονικά τι θα πει αυτό ; 1 μήνα ; 1 χρόνο ; 5 χρόνια ; Αν είναι μπλε σημαίνει ότι έχει πλέον διαθεσιμότητα εκεί. Πάρτους ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις για να σου πουν σίγουρα τι ισχύει.
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Αν είναι μπλε σημαίνει ότι έχει πλέον διαθεσιμότητα εκεί. Πάρτους ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις για να σου πουν σίγουρα τι ισχύει. δεν είναι μπλε είναι πορτοκαλί ενώ μέχρι χθες δεν υπήρχε καν . Εκεί που μέχρι χθες ήταν πορτοκαλί έγινε μπλε και στο σπίτι μου που μέχρι χθες ήταν τίποτα έχει γίνει πορτοκαλί
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 επανέρχομαι . Ξυπνάω το πρωί να φύγω για δουλειά και μπροστά στο σπίτι μου έχει ένα ταμπελάκι μαύρο που γράφει εκτελούνται εργασίες οπτικής ίνας από την INALAN . Έρχομαι στην εταιρεία κάνω αίτημα ενδιαφέροντος με καλούν πριν λίγο και επειδή είμαι ο πρώτος που κάνω αίτηση στην πολυκατοικία ( 3 οροφοδιαμερίσματα είμαστε όλα και όλα ) μου δίνουν την 1000 άρα γραμμή Download / Upload και απεριόριστα σταθερά και κινητά στα 24 € τον μήνα από 48 € / μήνα και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης . Πληρώνω μόνο τον εξοπλισμό που στον 13ο λογαριασμό μου τα δίνουν πίσω . Υποχρεωτικό συμβόλαιο 24 μήνες . Το προχώρησα χωρίς σκέψη και περιμένω να περάσουν το καλώδιο και να με συνδέσουν . Ξέρει κανείς τι router δίνουν μήπως ; Επίσης στο σπίτι αυτή την στιγμή το router το έχω στο κέντρο του σπιτιού γιατί δεξία είναι το παιδικό και η κρεββατοκάμαρα και αριστερά η κουζίνα και το σαλόνι . Είναι ακριβώς στην μέση με αποτέλεσμα να πιάνει το wifi παντού και να μην έχω κανένα πρόβλημα . Η κοπέλα που μίλησα μου είπε ότι θα μου πει ο τεχνικός που θα το βάλει αφού έρθει . Ο τεχνικός θα κοιτάξει να το βάλει κοντά στο παράθυρο που θα μπει η οπτική στο σπίτι ή κοντά σε σημείο που θα πιάνει παντού ; Ξέρει κανείς ; Γιατί κοντά στο παράθυρο αν μπει δεν ξέρω κατά πόσο το wifi στο παιδικό και στην κρεββατοκάμαρα θα είναι οκ που είναι από την άλλη μεριά του σπιτιού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα