Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω ενα καινουργιο υπολογιστη για το γραφειο, γιατι ο παλιος που εχω σερνεται πλεον.

Ποσό που διαθέτουμε : Πιστευω με 300-400 ευρω θα φτιαξω ενα συστημα που θα παει ...σφαιρα για αυτο που το χρειαζομαι και θα κρατησει για χρονια. Δεν θα τσιγκουνευτω το ...50ευρω για κατι πολυ καλυτερο που αξιζει να προσθεσω, αλλα να μην πληρωσω και ενα συστημα που θα ειναι ουσιαστικα αχρηστο μιας και οι απαιτησεις δεν ειναι μεγαλες.

Χρήση υπολογιστή : Δεν παιζω παιχνιδια. Υπολογιστης γραφειου θα ειναι. Απο ειδικα προγραμματα το μονο που χρησιμοποιω ειναι το προγραμμα για τιμολογηση που δεν ειναι βαρυ μιας και το τρεχει και το ...χαρχαλο που εχω τωρα. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην κολλαει οταν π.χ. εχω ταυτοχρονα  ...10 καρτελες ανοιχτες στον firefox, ανοιχτο το προγραμμα τιμολογησης και ανοιχτα excel-word κλπ

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Μονο το προγραμμα τιμολόγησης

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οθονη υπαρχει και δεν θα γινει  αγορα αλλης συντομα. Εχω μια HP 24f

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Υπαρχει στην περιοχη eshop, οποτε ιδανικα θα ηθελα απο εκει. Ωστοσο αν υπαρχει σημαντικη διαφορα στην τιμη ή ελλειψη στο eshop καποιου μερους του υπολογιστη που αξιζει να βαλω στο συστημα, δεν εχω προβλημα να το παραγγειλω και απο αλλου

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θελω απο ενα καταστημα γιατι θα πρεπει να μου το συναρμολογησουν αυτοι, μιας και δεν το κατεχω

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο το καταστημα

Αν επιθυμούμε λειουργικό σύστημα και πιο: Οχι

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου.  Ειπα αρχικα να ''κοψω'' λιγα χρηματα και να παρω λιγο φθηνοτερο τροφοδοτικο, αλλα τελικα το παρηγγειλα ακριβως οπως προτεινες.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη βλεπω πως υπαρχει πιθανοτητα να φαω φολα απο το eshop ξαναγραφω για να ειμαι προετοιμασμενος σε αυτη την περιπτωση.

Η παραγγελια βρισκεται στο σταδιο ''Ελεγχος διαθεσιμοτητας προιοντων'' και ειμαστε σε αυτην την κατασταση

spacer.png

Αυτο που με ανησυχει ειναι η μητρικη, μιας και στο site πλεον την δειχνει εξαντλημενη.

Θα τους παρω τηλ Δευτερα-Τριτη να δω τι γινεται, αλλα αν γινει στραβη και μου πουν πως δεν ειναι διαθεσιμη η μητρικη τι επιλογες εχω να την αντικαταστησω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, crom251 είπε

Επειδη βλεπω πως υπαρχει πιθανοτητα να φαω φολα απο το eshop ξαναγραφω για να ειμαι προετοιμασμενος σε αυτη την περιπτωση.

Η παραγγελια βρισκεται στο σταδιο ''Ελεγχος διαθεσιμοτητας προιοντων'' και ειμαστε σε αυτην την κατασταση

spacer.png

Αυτο που με ανησυχει ειναι η μητρικη, μιας και στο site πλεον την δειχνει εξαντλημενη.

Θα τους παρω τηλ Δευτερα-Τριτη να δω τι γινεται, αλλα αν γινει στραβη και μου πουν πως δεν ειναι διαθεσιμη η μητρικη τι επιλογες εχω να την αντικαταστησω?

Αν υπηρχε μπορει να ηταν ενα κομματι και να πηγε σε σενα , σε καθε αλλη περιπτωση αν δεν υπαρχει κατι θα σε προτεινουν κατι αλλο  , οποτε το αναφερεις εδω μεσα παιρνεις γνωμες και μετα τους απαντας ναι ή οχι.

Η αναμονη παραλαβης ειναι οτι  περιμενουν και αυτοι  και το μη ελεγμενο οτι μπορει να υπηρχε 1 κομματι αποθηκη και να το ψαχνουν να το βρουν

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1
Δημοσ.

Να ξερεις παντως οτι γινεται χαμος αυτες τις ημερες , εχω 3 πραγματα παραγγελια και ενω ηρθε και σ'αυτους το ενα που δεν υπηρχε εδω και 2 ημερες δεν την εστειλαν , στο τρεξιμο ειναι και δεν προλαβαινουν , παντως με τιποτα δεν θυμιζει το παλιο καλο μαγαζι που ξεραμε οι περισσοτεροι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη θα παραγγειλω και τα windows 10 τελικα, ποια εκδοση να παρω?

Την 64-BIT ή την 32-ΒΙΤ?

Επισης παιζει σημασια αν παραγγειλω για υπολογιστη καταστηματος την HOME εκδοση και οχι την PRO? Απο οτι εχω διαβασει δεν παιζει σημασια νομικα.

Και τελος αν μου προσφερει κατι ...''ουσιαστικα και πρακτικα'' η PRO εκδοση

128,35 εχει το eshop την ΗΟΜΕ εκδοση 64-ΒΙΤ και 162,9 την αντιστοιχη PRO εκδοση

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.

Παιδια μια βοηθεια καποιος γιατι πιεζει λιγο ο χρονος,μιας και πρεπει να πω στο eshop να μου περασει και τα windows

Για το συστημα που εφτιαξα, παω σε windows 32-BIT ή 64-ΒΙΤ?

Λογικα 64-ΒΙΤ, αλλα θα ηθελα να το σιγουρεψω.

Δημοσ.

Γιατί σε ρώτησαν αν θες 32bit windows? Δεν νομίζω να είναι τόσο άσχετοι να σου περάσουν 32 bit και αν το κάνουν κανείς format και περνάς μόνος σου τα 64bit χωρίς να τα ξανα αγοράσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

64bit.

Τα 32bit θα ήταν αν είχες κανένα dot matrix εκτυπωτή του οποίου η εταιρεία έκλεισε μαζί με την κατάρρευση του χρηματιστηριου.

Γιατί κάνουν τέτοιες ερωτήσεις αυτοί οι άνθρωποι; Δεν καταλαβαίνουν πόσο άσχετοι δείχνουν;

Με γειά!

Edit: Τη home έκδοση. Παίζει να είσαι ο μόνος που αγοράζεις original windows με τιμολόγιο. Καλά κάνεις.

Επεξ/σία από SilverCloak
Home
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2023 στις 10:02 ΠΜ, SilverCloak είπε

Παίζει να είσαι ο μόνος που αγοράζεις original windows με τιμολόγιο.

Η αληθεια ειναι πως κλειδι απο αυτα που πουλανε με 10-20 ευρω ηθελα να αγορασω. Ειχα βρει μαλιστα και ελληνικο καταστημα που κοβει και τιμολογιο, οπως μου ειπε μετα απο ερωτηση μου.

Αυτο που φοβαμαι στην αγορα ''φθηνου κλειδιου'' ειναι το εξης και αφορα αποκλειστικα το προγραμμα τιμολογησης που θα εχω εγκατεστημενο στον υπολογιστη.

Επειδη αυτα τα κλειδια εχω την αισθηση πως βρισκονται σε ''γκριζα' ζωνη οσον αφορα την νομιμοτητα.

Αν καποια στιγμη, για καποιο λογο απενεργοποιηθει το κλειδι, τοτε μπορω να αγορασω ενα καινουργιο κλειδι και να ενεργοποιηθουν αμεσα ξανα τα windows?

Ή μηπως χρειαζεται να γινει ξανα εγκατασταση των windows απο την αρχη για να περαστει το νεο κλειδι? Που σημαινει πως πρεπει να γινει και ξανα εγκατασταση του προγραμματος τιμολογησης απο την αρχη, πραγμα που δεν μπορω να το κανω μονος μου αλλα πρεπει να απευθυνθω στον τεχνικο της εταιρειας, με οτι συνεπαγεται αυτο.

Αν ηξερα πως το καινουργιο κλειδι ενεργοποιειται αμεσα και τα windows συνεχιζαν να λειτουργουν χωρις να χρειαζεται νεα εγκατασταση τοτε θα πηγαινα σε αυτη την λυση.

Αν γνωριζει κανενας τι παιζει, ας το αναφερει γιατι ακομα δεν εχω προχωρησει σε αγορα

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.

Όπα, με ενδιαφέρει αυτό το μαγαζί που κόβει τιμολόγιο. Αν δε θες να το πεις δημόσια στειλτο μου σε pm. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι νόμιμο αυτό, αλλά καλό ακούγεται.

Δεν έχει απενεργοποιηθει ποτέ shadowy κλειδί για windows που έχω βάλει. Office ναι, ειδικά 365. Windows ποτέ. Αν δουλέψει το κλειδί και γίνει η ενεργοποίηση καθάρισες. Ο κίνδυνος είναι να πληρώσεις λεφτά για κλειδί και να μη δουλεύει.

Πάντως και στην περίπτωση που απενεργοποιηθει, δε χρειάζεται επαναγκατασταση. Το βάζεις και είσαι οκ. Εξαιρούνται κάποια OEM κλειδιά, αλλά πάλι τέτοιο θα πάρεις;

Τέλος, αν δεν έρχεται ο τεχνικός να σου εγκαταστήσει το πρόγραμμα τιμολόγησης δωρεάν σε περίπτωση που χρειαστεί, κάποιο λάθος deal ή πρόγραμμα έχεις διαλέξει, κατα τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως υπαρχει προβλημα να το αναφερω εδω. Ισως μαλιστα βρεθουν και αλλοι να μας πουν ''τις εμπειριες'' τους.

Εστειλα email για το παρακατω και μου ειπαν πως κοβουν τιμολογιο κανονικα

https://www.eshopkos.gr/leitoyrgika-systhmata/14202--windows-10-pro-3264-bit-multilanguage-fqc-09131-lifetime-.html?ref=bestprice.gr

Επισης αυριο θα στειλω email στα εξης καταστηματα που εχουν αναφερθει στο παρελθον απο αλλους χρηστες του insomnia πως κοβουν τιμολογιο

https://techbox.com.gr/software/microsoft-windows/windows-10-pro-32-64-bit-multilanguage-ilektroniki-adeia/?ref=bestprice.gr&__bpgid=MXNrbUxIQXBlN1gsMjh3WjZ5RTZlRFE=

καθως και αυτο

https://softworld.gr/product/microsoft-windows-10-pro-microsoft/

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, crom251 είπε

Δεν νομιζω πως υπαρχει προβλημα να το αναφερω εδω. Ισως μαλιστα βρεθουν και αλλοι να μας πουν ''τις εμπειριες'' τους.

Εστειλα email για το παρακατω και μου ειπαν πως κοβουν τιμολογιο κανονικα

https://www.eshopkos.gr/leitoyrgika-systhmata/14202--windows-10-pro-3264-bit-multilanguage-fqc-09131-lifetime-.html?ref=bestprice.gr

Επισης αυριο θα στειλω email στα εξης καταστηματα που εχουν αναφερθει στο παρελθον απο αλλους χρηστες του insomnia πως κοβουν τιμολογιο

https://techbox.com.gr/software/microsoft-windows/windows-10-pro-32-64-bit-multilanguage-ilektroniki-adeia/?ref=bestprice.gr&__bpgid=MXNrbUxIQXBlN1gsMjh3WjZ5RTZlRFE=

καθως και αυτο

https://softworld.gr/product/microsoft-windows-10-pro-microsoft/

το 1ο που εβαλες ειναι 100% , το 2ο δεν ξερουν τι τους γινεται , για το 3ο δεν γνωριζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...