Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

1.0 και 80 αλογα ?

με τιποτα.

δεν το θελω για μενα για την κορη μου που δεν προκειται ποτε να το παει πανω απο 100 χιλ μονη της ειναι γιατι δεν κανει και κανουν κατι hyuntai i10 με 67 ιππους που εχει η μιση ελλαδα στις γυναικες;

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, papleo61 είπε

δεν το θελω για μενα για την κορη μου που δεν προκειται ποτε να το παει πανω απο 100 χιλ μονη της ειναι γιατι δεν κανει και κανουν κατι hyuntai i10 με 67 ιππους που εχει η μιση ελλαδα στις γυναικες;

Ειναι βαρυ αμαξι, και απλα θα το ζοριζει και θα καιει τον αγλεωρα.

Γιατι δεν κοιτας κατι σαν αυτο που σου εδειξα πιο πανω?

μην παρεις αυτοκινητο με βαση ποιο ειναι πιο κοντα σου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

1.0 και 80 αλογα ?

με τιποτα.

Με το Fiesta το 1,4 - 75 του 2005 άλογα είχα κανει ταξίδι 2 άτομα Αθήνα Κρακοβία Πράγα και επιστροφη. Σου φαίνεται λίγος ο κινητήρας; 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, james01gr είπε

Με το Fiesta το 1,4 - 75 του 2005 άλογα είχα κανει ταξίδι 2 άτομα Αθήνα Κρακοβία Πράγα και επιστροφη. Σου φαίνεται λίγος ο κινητήρας; 

αστο φιλε ολοι ζουνε στον κοσμο τους ολοι θελουν 100 και 200 ιππους εδω να τους γραφω οτι το θελω για την κορη που εχει το yaris με τα 69 αλογα και τις φαινεται βολιδα και αυτοι με πανε στο sandero για κοπελια 32 ετων προοριζεται το αμαξι για μικρη πολη σε επαρχια 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papleo61 είπε

αστο φιλε ολοι ζουνε στον κοσμο τους ολοι θελουν 100 και 200 ιππους εδω να τους γραφω οτι το θελω για την κορη που εχει το yaris με τα 69 αλογα και τις φαινεται βολιδα και αυτοι με πανε στο sandero για κοπελια 32 ετων προοριζεται το αμαξι για μικρη πολη σε επαρχια 

Aυτοί φταίνε που ενδιαφέρονται να σε βοηθήσουν. Ρε τους αχάριστους....τσ τσ τσ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Aυτοί φταίνε που ενδιαφέρονται να σε βοηθήσουν. Ρε τους αχάριστους....τσ τσ τσ

και να φανταστειτε οτι ο κινητηρας αυτος ειναι ο βραβευμενος τοσα χρονια ecoboost χωρις το τουρμπο 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, papleo61 είπε

και να φανταστειτε οτι ο κινητηρας αυτος ειναι ο βραβευμενος τοσα χρονια ecoboost χωρις το τουρμπο 

Ρε θειο, αφου εχεις αποφασιζει ηδη τι θα παρεις, εμας τι μας ρωτας?

Τι θες? Να ακουσεις την αποψη σου απο φωνη αλλων?

49 λεπτά πριν, james01gr είπε

Μπραβο, και ο παππους μου εκανε ταξιδι με glx 90cc.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, papleo61 είπε

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329303352-ford-fiesta για αυτο τι λετε φαινεται καλη περιπτωση ακουω γνωμες ευχαριστω ειναι πιο κοντα μου αυτο απο επαρχια ειμαι γιαννενα 

Γενικα εγω ειμαι κατα της αγορας απο εμπορο. Ο λογος ειναι οτι καθως βιοποριζονται απο τις αγοραπωλησιες λογικο ειναι να κοιτανε να αγορασουν οσο πιο φτηνα γινεται να συμμαζεψουν προχειρα οποιες ατελειες και να πουλησουν οσο ακριβα γινεται. Σιγουρα υπαρχουν και καλα αυτοκινητα στις μαντρες. Εξαλλου ειναι αυτονοητο οτι θα βαλεις ανθρωπο εμπιστοσυνης να κανει σωστο ελεγχο πριν αγορασεις.

Στο συγκεκριμενο τωρα, ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι εισαγωγης απο Γερμανια (δεν το κρυβει ο ανθρωπος). Στις φωτο οσο ειδα φαινεται σχεδον αψεγαδιαστο, πραγμα δυσκολο για αμαξι που κυκλοφορει 6-7 χρονια. Οχι απιθανο αλλα ισως εχει βαφτει καποιο μερος και εχει γινει και γυαλισμα για φυγουν μικρογρατζουνιες και αραχνες και να δειχνει ωραιο. Το κακο με αυτο ειναι οτι δεν γνωριζεις το ευρος της ζημιας (αν υπηρχε) και οτι αν εχει γινει γυαλισμα εχει αφαιρεθει μια στρωση απο το βερνικι του εργοστασιου. Αυτα ειναι υποθεσεις βεβαια - ο μηχανικος σου θα το δει και σου πει.

Το σημαντικο μειον για μενα ειναι η τσιμπημενη τιμη λαμβανοντας υποψη οτι: 

1) Φοραει χειμερινα λαστιχα του 2020 θα πρεπει να τα αλλαξεις πολυ συντομα. (300-400+ ευρω σε αυτη τη διασταση σε επωνυμο λαστιχο)

2) Εχει σχεδον 87.000 χλμ. Στις 90-100 χιλιαδες θα πρεπει να αλλαξεις ιμαντα χρονισμου που σε αυτο το αμαξι παει πακετο με αντλια νερου και αλλα πραγματακια καθως λυνουν το μισο μοτερ για να γινει η αλλαγη. (500+ ευρω με aftermarket ανταλλακτικα η 700+ ευρω με γνησια ford). Μετα κατι λαδια κατι φιλτρα (ολο και κατι θα θελει) εφτασες κοντα στο 1000αρικο.

Ευτυχως η δυστυχως η αγορα μεταχειρισμενου θελει πολυ ψαξιμο και υπομονη....και τυχη! Απλα το ψαξιμο και η υπομονη θα αφησουν λιγοτερα στην...τυχη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Soulis_Maritsas είπε

1) Φοραει χειμερινα λαστιχα του 2020 θα πρεπει να τα αλλαξεις πολυ συντομα. (300-400+ ευρω σε αυτη τη διασταση σε επωνυμο λαστιχο)

2) Εχει σχεδον 87.000 χλμ. Στις 90-100 χιλιαδες θα πρεπει να αλλαξεις ιμαντα χρονισμου που σε αυτο το αμαξι παει πακετο με αντλια νερου και αλλα πραγματακια καθως λυνουν το μισο μοτερ για να γινει η αλλαγη. (500+ ευρω με aftermarket ανταλλακτικα η 700+ ευρω με γνησια ford). Μετα κατι λαδια κατι φιλτρα (ολο και κατι θα θελει) εφτασες κοντα στο 1000αρικο.

Ευτυχως η δυστυχως η αγορα μεταχειρισμενου θελει πολυ ψαξιμο και υπομονη....και τυχη! Απλα το ψαξιμο και η υπομονη θα αφησουν λιγοτερα στην...τυχη.

Γιατι τα χειμερινα λαστιχα του 2020 θελουν αλλαγμα ? Φορεσα χειμερινα στα αυτοκινητα μου και καταλαβα το ποσο ξυπνιοι ειναι οι ευρωπαιοι.

Τα κοστολογια αυτα που αναφερεις ειναι κοστολογια για τα εξουσιοδοτημενα της Ford και τους πακιστανους τους. Μετα απο 5 χρονια με Ford (πριν 20 χρονια βεβαια) και 25 εξωδικες διαμαρτυριες, μπορω να πω με σιγουρια οτι αν εξαιρεσεις τον Καρανικολα (car center) ουτε απεξω δεν περναω απο εξουσιοδοτημενα ford.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Μπραβο, και ο παππους μου εκανε ταξιδι με glx 90cc.

Ενταξει να μιλάμε σοβαρά. Πήγα ήρθα κύριος, το ταξίδι το έκανα το 2013 με την γυναίκα μου, ήμουν 33. να λέμε ένα αυτοκίνητο 80 αλογα που δεν θα βγει από την πόλη πως δεν κανει για την δουλειά που το θέλουν. Δεν ειναι ανάγκη να δώσεις τρελά λεφτά για μετακινήσεις μέσα στην πόλη. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Γιατι τα χειμερινα λαστιχα του 2020 θελουν αλλαγμα ? Φορεσα χειμερινα στα αυτοκινητα μου και καταλαβα το ποσο ξυπνιοι ειναι οι ευρωπαιοι.

Τα κοστολογια αυτα που αναφερεις ειναι κοστολογια για τα εξουσιοδοτημενα της Ford και τους πακιστανους τους. Μετα απο 5 χρονια με Ford (πριν 20 χρονια βεβαια) και 25 εξωδικες διαμαρτυριες, μπορω να πω με σιγουρια οτι αν εξαιρεσεις τον Καρανικολα (car center) ουτε απεξω δεν περναω απο εξουσιοδοτημενα ford.

Γιατι δουλευουν καλα σε συνθηκες που δεν εχουμε τοσο συχνα στην Ελλαδα. Εσυ νταλα καλοκαιρι με 40 βαθμους τα χειμερινα φορας? Και επισης τα συγκεκριμενα απο το book φαινεται να εχουν ηδη κανει 30.000 χλμ. Για την κορη του ειπε το θελει ο ανθρωπος... εγω στη θεση του θα τα αλλαζα.

Και ναι τα κοστολογια ειναι για αντιπροσωπεια που ειναι πανω κατω τα ιδια παντου. Τι να του πω ποσο τα χρεωνει ο Μπαμπης στα Γιαννενα? Δεν ξερω

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Τώρα για τα λάστιχα, καλοκαίρι στην Ελλάδα με χειμερινά... Δεν ξέρω πόσο θα βγάλουν. Ιμάντα 500 δεν θα σου πάρουν αλλά κάτω από 250 δεν πιστεύω πως θα βρεις να το κανουν...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Soulis_Maritsas είπε

Γιατι δουλευουν καλα σε συνθηκες που δεν εχουμε τοσο συχνα στην Ελλαδα. Εσυ νταλα καλοκαιρι με 40 βαθμους τα χειμερινα φορας? Και επισης τα συγκεκριμενα απο το book φαινεται να εχουν ηδη κανει 30.000 χλμ. Για την κορη του ειπε το θελει ο ανθρωπος... εγω στη θεση του θα τα αλλαζα.

Και ναι τα κοστολογια ειναι για αντιπροσωπεια που ειναι πανω κατω τα ιδια παντου. Τι να του πω ποσο τα χρεωνει ο Μπαμπης στα Γιαννενα? Δεν ξερω

Το καλοκαιρι, τα καλοκαιρινα. Τωρα εχουμε χειμωνα ομως. Οχι καλοκαιρι. Μια χαρα συνθηκες για χειμερινα εχουμε. Και χιονια εχουμε οπως αποδεικνυεται αλλα το βασικοτερο και χαμηλες θερμοκρασιες εχουμε. Τα καλοκαιρινα κατω απο τους 7c, γινονται ξυλα που γυρνανε γυρω γυρω. Τον μαιο ξανα τα καλοκαιρινα.

1 λεπτό πριν, james01gr είπε

Τώρα για τα λάστιχα, καλοκαίρι στην Ελλάδα με χειμερινά... Δεν ξέρω πόσο θα βγάλουν. Ιμάντα 500 δεν θα σου πάρουν αλλά κάτω από 250 δεν πιστεύω πως θα βρεις να το κανουν...

Το να κανεις σερβις σε μεταχειρισμενο αυτοκινητο λοιπον δεν ειναι κατι που το συζηταμε. 

9 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Εξθπνε αγορασε κανενα σαπακι και ασε μας εμας που εχουμε χαμηλο iq να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.

Το 20% πεθανε και δεν θα ξαναγυρισει. Θα θελανε πολυ οι "εμπορακοι" και οι ασφαλιστικες αλλα δεν. Η αγορα καθοριζει την αξια ενος εμπορευματος , ουτε ο εμπορος ουτε η ασφαλιστικη.

Η αντιδραση για την αντιδραση, σε κανει να λες χαζομαρες. Για ποιον λογο θα το ηθελαν οι ασφαλιστικές? για να εισπράτουν λιγότερα ασφάλιστρα?
Μολις ξαναγυρισει στο φυσιολογικο λοιπον η διαθεση νεων οχηματων απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες, τα μεταχειρισμενα θα ξαναπεσουν στην θεση τους, και οχι στον παραλογισμο που ζουμε τωρα με μεταχειρισμενα να ειναι ακριβοτερα απο καινουργια.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, james01gr είπε

Ενταξει να μιλάμε σοβαρά. Πήγα ήρθα κύριος, το ταξίδι το έκανα το 2013 με την γυναίκα μου, ήμουν 33. να λέμε ένα αυτοκίνητο 80 αλογα που δεν θα βγει από την πόλη πως δεν κανει για την δουλειά που το θέλουν. Δεν ειναι ανάγκη να δώσεις τρελά λεφτά για μετακινήσεις μέσα στην πόλη. 

Δεν ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις ταξιδι, απλα θα ειναι πιο κουραστικο, και οχι μονο στο ταξιδι αλλα παντου.

Επισης 1.0 80 αλογα, θα πρεπει να δουλευει ολη την ωρα ψηλα για να τραβηξει ενα τοσο βαρυ αμαξωμα και θα ρουφαει βενζινη.

Αντιθετως. το 1.0 turbo που εχει και ροπη χαμηλα, θα πηγαινει χαλαρα, και θα ειναι και πιο οικονομικο. 

Ασε που ειναι και LPG οποτε το κοστος θα ειναι κατω απο το μισο.

Μερικοι κανετε λες και προτειναμε V8 για καθημερινο αμαξι.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...