dtk-386 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, andreaspA είπε Οι εξυπνοι αγοραζουν μεταχειρισμενα. Οι χαμηλοτερου iq αγοραζουν καινουργια για να λενε "ο πρωτος κωλος στο κάθισμα". τι λες άνθρωπε.....τι επιχείρημα διάβασα θέε μου.... 5
tutuyo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε τι λες άνθρωπε.....τι επιχείρημα διάβασα θέε μου.... χάχα χαχα τι διαβάζουμε ρε ο μόνος λόγος να αγοράσεις μεταχειρισμένο είναι το οικονομικο 1
Sakiz105 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Οι εξυπνοι αγοραζουν μεταχειρισμενα. Οι χαμηλοτερου iq αγοραζουν καινουργια για να λενε "ο πρωτος κωλος στο κάθισμα". Λογικό να το πεις αυτό αφού νομίζεις θα έχεις και εγγύηση
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, The_Judas είπε 11000 για μεταχειρισμενο χωρις εγγυηση ειναι πολλα. Το ιδιο αυτοκινητο καινουργιο εχει 7 χρονια εγγυηση και 5 ετη δωρεαν σερβις Και 17 χιλιάρικα για ένα καινούριο Kia Rio πολλά είναι. Έπειτα ο TS ψάχνει κάτι στα 10 χιλιάρικα.Αν είναι να πάει στα 17-18 τότε ας πάει και στα 20. Τα 11 χιλιάρικα για ένα Rio 5-6 ετών είναι στα όρια του νορμαλ. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
dtk-386 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, jmmys είπε Και 17 χιλιάρικα για ένα καινούριο Kia Rio πολλά είναι. Έπειτα ο TS ψάχνει κάτι στα 10 χιλιάρικα.Αν είναι να πάει στα 17-18 τότε ας πάει και στα 20. Τα 11 χιλιάρικα για ένα Rio 5-6 ετών είναι στα όρια του νορμαλ. δες λίγο τιμές καινούριων και έλα να μου πεις για ακριβά.... το καινούριο Ριο έχει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. και - πως θεωρείται καλύτερο value να δώσω 11 για περασμένης γενιάς Ρίο, 8ετίας χωρίς εγγύηση δεν μπορώ να καταλάβω. ας βάλει τα 10 προκαταβολή και ας δώσει για 2 χρόνια τα υπόλοιπα σε δόσεις να έχει το κεφάλι του ήσυχο γιατί ότι νομίζει ότι θα γλυτώσει τώρα θα το πληρώσει μετά και πολύ παραπάνω. δεν θα είναι ο πρώτος που θα την πάθει ούτε ο τελευταίος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε δες λίγο τιμές καινούριων και έλα να μου πεις για ακριβά.... το καινούριο Ριο έχει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. και - πως θεωρείται καλύτερο value να δώσω 11 για περασμένης γενιάς Ρίο, 8ετίας χωρίς εγγύηση δεν μπορώ να καταλάβω. ας βάλει τα 10 προκαταβολή και ας δώσει για 2 χρόνια τα υπόλοιπα σε δόσεις να έχει το κεφάλι του ήσυχο γιατί ότι νομίζει ότι θα γλυτώσει τώρα θα το πληρώσει μετά και πολύ παραπάνω. δεν θα είναι ο πρώτος που θα την πάθει ούτε ο τελευταίος. Ε ας πάρει καινούριο τότε. Ο TS ξέρει τα οικονομικά του και αν θέλει να δίνει δόσεις,όχι εσυ και εγώ. Τελος αυτό με τα 7 χρόνιο εγγύηση μην το δένεις κόμπο .Πρέπει να προσέξεις τι ακριβώς περιλαμβάνει η εγγύηση και ποτε δεν καλύπτει. Αν είναι να φοβάται ότι ένα μτχ Rio μερικών ετών θα του βγάλει ακριβές ζημιές τότε καλύτερα να κοιτάξει άλλο αμάξι.Τόσο αναξιόπιστα και χαμηλής ποιότητας είναι τα Rio που θα το πληρώσει πολύ παραπάνω λόγω ζημιών;Εδώ εσείς σκίζετε τα ιμάτια σας για την αξιοπιστία των ασιατικών. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
dtk-386 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, jmmys είπε Ε ας πάρει καινούριο τότε. Ο TS ξέρει τα οικονομικά του και αν θέλει να δίνει δόσεις,όχι εσυ και εγώ. Τελος αυτό με τα 7 χρόνιο εγγύηση μην το δένεις κόμπο .Πρέπει να προσέξεις τι ακριβώς περιλαμβάνει η εγγύηση και ποτε δεν καλύπτει. Αν είναι να φοβάται ότι ένα μτχ Rio μερικών ετών θα του βγάλει ακριβές ζημιές τότε καλύτερα να κοιτάξει άλλο αμάξι.Τόσο αναξιόπιστα και χαμηλής ποιότητας είναι τα Rio που θα το πληρώσει πολύ παραπάνω λόγω ζημιών;Εδώ εσείς σκίζετε τα ιμάτια σας για την αξιοπιστία των ασιατικών. Μάθε να μην είσαι απόλυτος. Πρόταση του κάνω για να μην την πατήσει. Δεν τον έπιασα από τον λαιμό. ΚΙΑ Rio καινούριο από το 2020 έχει η μάνα μου 65 ετών. Κάτι παραπάνω ξέρω από σένα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εννοείται ότι είναι αξιόπιστο. Αλλά σκέψου ότι σε 7 χρόνια ότι και να βγάλει θα είναι καλυμμένο. Για αυτό τόνισα το εργοστασιακή εγγύηση και όχι τις εγγύησεις από ασφαλιστικές που βάζουν εξτρά εδώ οι έξυπνοι ελληναράδες και στο πουλάνε για εργοστασιακή. Είπα αυτά που είχα να πω, αλλουνού είναι το πορτοφόλι είναι ελεύθερος να φάει τα μούτρα του.
aGka8l Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 το τιμονι δεν ειναι πάντα σημείο αναφοράς, σε yaris δικο μου 1ος οδηγος με 60κ χιλίομετρα , η φθορά που εχει ειναι αρκετά μεγαλύτερη απο yaris νοικιάρικο ιδιο ακριβως μοντέλο / τιμονι που οδήγησα με 2πλάσια χλμ .
The_Judas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, aGka8l είπε το τιμονι δεν ειναι πάντα σημείο αναφοράς, σε yaris δικο μου 1ος οδηγος με 60κ χιλίομετρα , η φθορά που εχει ειναι αρκετά μεγαλύτερη απο yaris νοικιάρικο ιδιο ακριβως μοντέλο / τιμονι που οδήγησα με 2πλάσια χλμ . Το yaris δεν φημιζεται για την ποιοτητα των πλαστικων του.
SaFiS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δερματινο ραφτο φαινεται να εχει, καμμια σχεση με το μαπα του Yaris. Και εμενα στο Yaris HSD της δουλειας, με 65k που εχω τωρα, το τιμονι εχει αρχισει να φθειρεται. Για δερματινο σε τετοια κατασταση, ειναι πολλα παραπανω τα χλμ του…
aGka8l Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Το yaris δεν φημιζεται για την ποιοτητα των πλαστικων του. Διαβασες τι εγραψα ? Συγκρινω 2 ιδια τιμονια Δεν αναφέρομαι στην ποιότητα κτλ
Titos301 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Διάβασα πρόσφατα, κάτι που δεν ήξερα, στο twitter, σχετικά με γυρισμένα χλμ και έλεγχο αυτών, ελπίζω να βοηθήσει και εσένα και όποιους θέλουν να αγοράσουν στο μέλλον...
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Στις 11/1/2023 στις 9:55 ΜΜ, papleo61 είπε καλησπερα σας και καλη χρονια ενδιαφερομαι για αγορα του παρακατω αυτοκινητου απ την αυτο δουνιας καματερο για την κορη μου τηλεφωνησα και μου ειπε οτι δεχεται τεχνικο ελεγχο σε αντιπροσωπεια η δικο μου μηχανικο κλπ βεβαια ειναι λιγο ακριβο 10.600 ευρω μετρητα μου ειπε με μεταβιβαση και τελη εσεις τι γνωμη εχετε να προχωρησω; ευχαριστω και παλι και καλη χρονια σε ολους σας το αυτοκινητο ειναι αυτο. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326638654-kia-rio εγω στη θεση σου θα επαιρνα κατι τετοιο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330063533-dacia-sandero ειτε καινουριο ειτε μεταχειρισμενο μπορει να εισαι 4-5κ πανω, αλλα μιας και εχει εργοστασιακο υγραεριο, θα κανεις αποσβεση σε ελαχιστο χρονο , καθως η τιμη του ειναι κατω απο το μισο της βενζινης επισης αν πας σε καινουριο θα γλιτωσεις και σε αναλωσιμα , και σε κερατιατικα.
papleo61 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, Ntinaras είπε εγω στη θεση σου θα επαιρνα κατι τετοιο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330063533-dacia-sandero ειτε καινουριο ειτε μεταχειρισμενο μπορει να εισαι 4-5κ πανω, αλλα μιας και εχει εργοστασιακο υγραεριο, θα κανεις αποσβεση σε ελαχιστο χρονο , καθως η τιμη του ειναι κατω απο το μισο της βενζινης επισης αν πας σε καινουριο θα γλιτωσεις και σε αναλωσιμα , και σε κερατιατικα. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329303352-ford-fiesta για αυτο τι λετε φαινεται καλη περιπτωση ακουω γνωμες ευχαριστω ειναι πιο κοντα μου αυτο απο επαρχια ειμαι γιαννενα
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, papleo61 είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329303352-ford-fiesta για αυτο τι λετε φαινεται καλη περιπτωση ακουω γνωμες ευχαριστω ειναι πιο κοντα μου αυτο απο επαρχια ειμαι γιαννενα 1.0 και 80 αλογα ? με τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις