Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, papleo61 είπε

καλησπερα σας και καλη χρονια ενδιαφερομαι για αγορα του παρακατω αυτοκινητου απ την αυτο δουνιας καματερο για την κορη μου τηλεφωνησα και μου ειπε οτι δεχεται τεχνικο ελεγχο σε αντιπροσωπεια η δικο μου μηχανικο κλπ βεβαια ειναι λιγο ακριβο 10.600 ευρω μετρητα μου ειπε με μεταβιβαση και τελη εσεις τι γνωμη εχετε να προχωρησω; ευχαριστω και παλι και καλη χρονια σε ολους σας το αυτοκινητο ειναι αυτο.                                https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326638654-kia-rio

Ασε τα μεταχειρισμενα και κοιταξε για οικονομικο καινουργιο. Η ζωη του παιδιου σου δεν χρειαζετε εκπτωσεις. Και μακρυα απο μαντρες!

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2023 στις 10:42 ΜΜ, papleo61 είπε

καλα ποσα χιλιομετρα μπορει να εχει κανει σε σχεδον 6 χρονια και κατι και βεντζινη οχι ντιζελ αντε 20000 επι 7 χρονια 140000

ολα ειναι θεμα χρήσης πχ το δικο μου εχει 140000 και ειναι του 12 γιατι τοσα χιλομετρα κανω το χρονο

οπως πχ εχω δει αυτοκίνητο ενός χρόνου και κάτι με 11,000 και κατι αλλά γδαρμένο τιμόνι απο δαχτυλίδια γδαρμένα πλαστικά μέσα και ζώνες μέσα στην βρομιά καθίσματα λες και ελέφαντες εκαναν party  κλπ γιατι το ειχε μια γυναίκα και το είχε κάνει φορτηγάκι που μετέφερε τα πάντα.....

Επεξ/σία από Black Demis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με φοβίζει πολύ η αγορά μεταχειρισμένου με τόσα πολλά λεφτά. Αν ήταν να πάρω μεταχειρισμένο θα πήγαινα σε κάτι παλιότερο, θα έδινα το πολύ 3-4 χιλιάρικα και τα υπόλοιπα θα πήγαιναν στο συνεργείο εμπιστοσύνης μου στο οποίο θα γινόταν προσεκτική επιδιόρθωση στα όποια προβλήματα. Όταν χρειάσθηκε να αγοράσω αυτοκίνητο, κάπου το 2012, αγοράσθηκε ένα NISSAN MICRA του 2000, με 2000€, το οποίο μετά μπήκε για φουλ επισκευή φρένων και μπροστινού συστήματος, αμορτισερ κλπ με συνολικό κόστος κάπου στα 1000-1500€. Έκτοτε κάνει κάπου 4000 χλμ το χρόνο (έχω μηχανή για την Αθήνα) και μπαίνει συνεργείο μόνο μία φορά το χρόνο για σέρβις.

Δημοσ.

Καλημέρα, τα παιδιά έχουν δίκιο. Δες και αυτό απο την spotawheel οι οποίοι κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο στο κάθε αυτοκίνητο που πουλάνε και βέβαια τα χιλιόμετρα είναι εγγυημένα. Απλά μπήκα στο site τους, έβαλα στο search κια rio και μου έβγαλε αυτό:

https://www.spotawheel.gr/buy/kia/used-2015-kia-rio/8333

Πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνεις, αλλά μάλλον πολύ καλύτερο. Δεν έχει πολλές φωρογραφίες, αλλά έτσι κι αλλιώς θα το δεις απο κοντα.

Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, SaFiS είπε

Αρκετή φθορά σε τιμόνι, χειριστήρια, καθίσματα κτλ. Αν είναι αυτή άριστη κατάσταση, τι να πω...

χαρακτηρίστηκε κάπου η κατάσταση ως άριστη; δεν βλέπω κάτι στο car

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

χαρακτηρίστηκε κάπου η κατάσταση ως άριστη; δεν βλέπω κάτι στο car

Στην περιγραφή 

Από κοντά το έχετε δει? Αν ναι, η ζώνη του οδηγού, είναι κ αυτή τόσο άσπρη όσο η πίσω αριστερά?

Δημοσ.

Εχοντας πλέον καταφύγει μόνο στη μέθοδο leasing (λόγω και ελέυθερου επαγγέλματος καθώς μόνο τοτε συμφέρει) οφείλω να πω ότι προσπαθώντας να πουλήσω ο ίδιος το προηγούμενο αυτοκίνητό μου κατάλαβα ότι μία εταιρεία πραγματικά σέβεται τον αγοραστή. Οι τιμές είναι λίγο ακριβότερες, αλλά ο έλεγχος και οι απαιτήσεις που έχει η εταιρεία από τους πωλητές είναι απλά τρομερές. Ηρθαν 2 διαφορετικοί άνθρωποι (μηχανικός και φανοποιός) να ελεγξουν το αυτοκίνητο και μου έβγαλαν budget για όλες τις φθορές που είχε το αυτοκίνητο (δεν πρότειναν να το φτιάξουν αυτοί) και αφού αρνήθηκα ΔΕΝ το ανέλαβαν καθώς δεν πληρούσε τα στανταρ τους (μιλάμε για πάρα πολύ προσεγμένο ήδη αυτοκίνητο που πουλήθηκε τελικά σε ιδιώτη σε καλή τιμή). Η εταιρεία έχει κυρίως ρόλο ελεγκτη και μεσολαβητή (παίρνει 10% επί της πώλησης περίπου) , ενώ πλέον νομίζω λειτουργεί και ως εταιρεία μεταχειρισμένων leasing αυτοκινήτων. Την πρότεινα και σε φίλο μου και εντυπωσιάστηκε και αυτός με τον ενδελεχή και αυστηρό έλεγχο. Θα βρείς μάλλον λίγα, αλλά πραγματικά καλά αυτοκίνητα, μόνο αγορασμένα από Ελλάδα και 1ο χέρι από ιδιώτη. Είναι αυτή.https://www.spotawheel.gr/buy?order_by=final_price&order_method=asc#

ΥΓ φυσικά δεν έχω κανένα λόγω πλην προσωπικής εμπειρίας να την προτείνω, καθώς είναι μάλλον και λίγο ακριβότερη από τους εμπόρους.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και συγγνωμη προκαταβολικα για το ατονικο συστημα.

Μια προειδοποιηση μονο που πολλοι απο εσας λογικα τη γνωριζετε.

Μενω στη Σουηδια και πολλοι αγοραζουν απο εδω αυτοκινητα τρακαρισμενα, σε απαισια κατασταση και σε τιμη συμβολικη. Μετα απο ενα επιφανειακο σερβις τα εξαγουν σε αλλες χωρες της ΕΕ και πουλανε φουμαρα. 

Αν θελει καποιος να ελεγξει το ιστορικο αυτοκινητου απο Σουηδια μπορει να μπει στο παρακατω σαιτ (υπαρχει κι εκδοση στην αγγλικη).

https://www.car.info/

Καλη τυχη

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Βρες κάτι απο ιδιώτη. Συνέχεια γράφονται αρνητικά πράγματα για εμπόρους.. αν αποφασίσεις να προχωρήσεις μάθε με σιγουριά αν είναι ελληνικό η εισαγωγής.

Συμφωνώ, όσους γνωστούς ξέρω που έχουν αγοράσει από μάντρα τους έβγαλε πρόβλημα που ήταν γνωστό από πριν για τον "μαγαζάτορα". Είναι αμιγώς έμποροι και έχουν μάθει να κρύβουν εντέχνως τα προβλήματα με μικρομόντες που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει αμέσως. Εκτός και αν δίνει εγγύηση πχ κανα χρόνο...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Ασε τα μεταχειρισμενα και κοιταξε για οικονομικο καινουργιο. Η ζωη του παιδιου σου δεν χρειαζετε εκπτωσεις. Και μακρυα απο μαντρες!

Δηλαδή με τα χρήματα που διαθέτει ένα Kia Rio 2015-2016 ή κάτι ίδιας κατηγοριας είναι λιγότερο ασφαλές από ένα μικρό καινούριο;

Ούτε i10 δεν παίρνει.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Axelq είπε

Εφόσον είναι εισαγωγής από Ιταλία, αν μπορέσεις να μάθεις τις πινακίδες που είχε εκεί, μπορείς να τις βάλεις στην παρακάτω σελίδα και να μάθεις πότε πέρασε την τελευταία φορά ΚΤΕΟ και το πιο σημαντικό, πόσα χιλιόμετρα είχε.

https://www.ilportaledellautomobilista.it/web/portale-automobilista/verifica-ultima-revisione

Δεν είμαι μηχανικός ούτε λαμαρινάς απλά επειδή έχω αλλάξει πάρα πολλές φορές αυτοκίνητο και έχω διαλέξει και για γνωστούς, έχω να επισημάνω τα παρακάτω που δε μου άρεσαν στις φωτογραφίες.

Πραγματικά φοβερός! Πάντως, στην κατάσταση που ειναι τα πλαστικά του αυτοκινήτου δεν είναι ούτε το δικό μου 20ετίας με 400Κ km. Το αυτοκίνητο ειναι ξεκάθαρο εισαγωγής, πιθανότατα τρακαρισμένο, με πολλές φθορές που δε συνάδουν με την ηλικία του ( ιδιαίτερα στα πίσω καθίσματα), και πολύ ακριβό....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/1/2023 στις 9:55 ΜΜ, papleo61 είπε

καλησπερα σας και καλη χρονια ενδιαφερομαι για αγορα του παρακατω αυτοκινητου απ την αυτο δουνιας καματερο για την κορη μου τηλεφωνησα και μου ειπε οτι δεχεται τεχνικο ελεγχο σε αντιπροσωπεια η δικο μου μηχανικο κλπ βεβαια ειναι λιγο ακριβο 10.600 ευρω μετρητα μου ειπε με μεταβιβαση και τελη εσεις τι γνωμη εχετε να προχωρησω; ευχαριστω και παλι και καλη χρονια σε ολους σας το αυτοκινητο ειναι αυτο.                                https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326638654-kia-rio

Κοιτα αμαξια απο αυτον https://www.zografakiscars.gr/car/142768

Δημοσ.
Στις 12/1/2023 στις 10:10 ΠΜ, Dinos1973 είπε

Οι εξυπνοι αγοραζουν μεταχειρισμενα. Οι χαμηλοτερου iq αγοραζουν καινουργια για να λενε "ο πρωτος κωλος στο κάθισμα".

Δημοσ.
Στις 12/1/2023 στις 10:10 ΠΜ, Dinos1973 είπε

θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ! Αλλωστε το καινούριο KIA Rio ξεκινάει από 16.890 και έχει και 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Αυτά που έβαλες δεν έχουν. Δεν είναι και κανένα λαχείο στις τιμές-φαρμακείο που βλέπω και έχουν θεωρητικά στην πλάτη τους ήδη 7 χρόνια και ποιος ξέρει πόσα χλμ.

Δημοσ.

11000 για μεταχειρισμενο χωρις εγγυηση ειναι πολλα. 

Το ιδιο αυτοκινητο καινουργιο εχει 7 χρονια εγγυηση και 5 ετη δωρεαν σερβις

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...