papleo61 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Soulis_Maritsas είπε Δε σου λεω οτι σωνει και καλα εχει παραπανω - εμενα αυτην την εντυπωση μου δινει παντως. Το ποσα μπορει να εχει κανει σε 7 χρονια αστο. Κανεις δε ξερει ποιος το ειχε και τι αποστασεις εκανε. Εσενα δλδ δε σε πειραζει αν εχει κανει 140 και σου λεει 93? φυσικα και με πειραζει να το παω αντιπροσωπεια για ελεγχο η καπου αλλου κτεο εταιρεια ελεγχων κλπ το αυτοκινητο ειναι ιταλικο εισαγωγης μου το ειπε ο εμπορος
Klausx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Θέλει προσοχή.... υπάρχει περίπτωση ο ιδιοκτήτης να το είχε σε τέλεια κατάσταση εξωτερικά αλλά εσωτερικά τόσες γρατζουνιές/φθορές στα πλαστικά; Το αυτοκίνητο έχει περάσει ξεκάθαρα ρετουσάρισμα από φανοποιό, μακριά.
andreaspA Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, Soulis_Maritsas είπε 2) Η φθορα σε τιμονι, χειριστηρια καθισματα κτλ δε συναδει με 93.000 χλμ που λεει οτι εχει. Προσωπικη αποψη: θα κοιταγα κατι αλλο... Το δικο μου το τιμονι στο tiguan που εχει 83.000χλμ και εχει και 50.000€, ειναι χειροτερο παντως. 1 ώρα πριν, papleo61 είπε καλησπερα σας και καλη χρονια ενδιαφερομαι για αγορα του παρακατω αυτοκινητου απ την αυτο δουνιας καματερο για την κορη μου τηλεφωνησα και μου ειπε οτι δεχεται τεχνικο ελεγχο σε αντιπροσωπεια η δικο μου μηχανικο κλπ βεβαια ειναι λιγο ακριβο 10.600 ευρω μετρητα μου ειπε με μεταβιβαση και τελη εσεις τι γνωμη εχετε να προχωρησω; ευχαριστω και παλι και καλη χρονια σε ολους σας το αυτοκινητο ειναι αυτο. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326638654-kia-rio Να το πας σε αντιπροσωπεια να ελεγξει αν ειναι οκ τα χλμ. Επισης να ελεγξεις κανενα καλο τρακαρισμα. Καλο φαινεται παντως σε γενικες γραμμες.
papleo61 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, andreaspA είπε Το δικο μου το τιμονι στο tiguan που εχει 83.000χλμ και εχει και 50.000€, ειναι χειροτερο παντως. Να το πας σε αντιπροσωπεια να ελεγξει αν ειναι οκ τα χλμ. Επισης να ελεγξεις κανενα καλο τρακαρισμα. Καλο φαινεται παντως σε γενικες γραμμες. εννοειται θα το παω δεν ξερω ομως αν η αντιπροσωπεια βρει τα πραγματικα χιλ.και αν εχει φαει τρακο
Soulis_Maritsas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, andreaspA είπε Το δικο μου το τιμονι στο tiguan που εχει 83.000χλμ και εχει και 50.000€, ειναι χειροτερο παντως. Τετοια πες μου και πηρα το Τ-Ροκ!!😬. Τι να πω...σε Οπελ Αστρα του 2016 που ειχα με 150.000 χλμ ηταν σε εξαιρετικη κατασταση 1
Δημοφιλής ανάρτηση Axelq Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εφόσον είναι εισαγωγής από Ιταλία, αν μπορέσεις να μάθεις τις πινακίδες που είχε εκεί, μπορείς να τις βάλεις στην παρακάτω σελίδα και να μάθεις πότε πέρασε την τελευταία φορά ΚΤΕΟ και το πιο σημαντικό, πόσα χιλιόμετρα είχε. https://www.ilportaledellautomobilista.it/web/portale-automobilista/verifica-ultima-revisione Δεν είμαι μηχανικός ούτε λαμαρινάς απλά επειδή έχω αλλάξει πάρα πολλές φορές αυτοκίνητο και έχω διαλέξει και για γνωστούς, έχω να επισημάνω τα παρακάτω που δε μου άρεσαν στις φωτογραφίες. 1) Έχει διαφορετικό χρώμα ο πίσω προφυλακτήρα και το πορτ μπαγκαζ, πρέπει να έχει βαφεί όλο το αυτοκίνητο εκτός από αυτά. Spoiler 2) Δεν έχουν φτιάξει σωστά την καμπύλη που έχει η λαμαρίνα και η ζώνη φαίνεται διαλυμένη, για να μην έχει ισιώσει μέχρι τώρα πρέπει να πατήθηκε πολύ δυνατά. Spoiler 3) Στον κινητήρα οι βίδες πρέπει να έχουν ξεβιδωθεί γιατί έχουν σκουριάσει, έχει φύγει το χρώμα από πάνω σε μερικά σημεία σαν να έχει βαφεί και δε μου αρέσει το εργοστασιακό σφραγιστικό σε κάθε μεριά, από φωτογραφίες που είδα σε άλλα αυτοκίνητα πρέπει είναι πολύ στενή η στρώση. Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από Axelq 23 10
tsofras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Soulis_Maritsas είπε Τετοια πες μου και πηρα το Τ-Ροκ!!😬. Τι να πω...σε Οπελ Αστρα του 2016 που ειχα με 150.000 χλμ ηταν σε εξαιρετικη κατασταση Μία χαρά θα είναι εκτός αν βάζεις αντισηπτικά και μετά πιάνεις το τιμόνι όπως μάλλον έχει γίνει μόδα τα τελευταία 3 χρόνια και για αυτό βλέπεις τέτοια τιμόνια. Το Leon που είχα 8 ετών ήταν σαν καινούριο, λίγη προσοχή και φροντίδα θελει. Σόρρυ για το off topic 4 1
SARA_2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 καλημερα και απο μενα ζητα τον αριθμο κικλ ιταλιας ειναι το targa στην ιταλικη αδεια και βαλε να δεισ τα χιλιομετρα του στο app infotarga. δεν το βλεπω να νε σωστα με τετια φθορα στο τιμονι και εχει μερικα σημεια βαμενα.
Loinen Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, papleo61 είπε ιταλικο εισαγωγης μου το ειπε ο εμπορος ιταλικο εισαγωγης, απο Βουλγαρια. Να φανταστω επισης το υπολοιπο αφηγημα. Οτι το ειχε γιατρος/ φαρμακοποιος ; 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Loinen είπε Οτι το ειχε γιατρος/ φαρμακοποιος ; Το είχε κύριος/κυρία για να πηγαινοέρχεται στη δουλειά του/της
andreaspA Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, papleo61 είπε εννοειται θα το παω δεν ξερω ομως αν η αντιπροσωπεια βρει τα πραγματικα χιλ.και αν εχει φαει τρακο Τον τρακο τον βρισκεις ενας εμπειρος φαναρτζης. Η αντιπροσωπεια ή ειδικευμενο συνεργειο Vag, μπορει να διαβασει ολους τους εγκεφαλους. 7 ώρες πριν, tsofras είπε Μία χαρά θα είναι εκτός αν βάζεις αντισηπτικά και μετά πιάνεις το τιμόνι όπως μάλλον έχει γίνει μόδα τα τελευταία 3 χρόνια και για αυτό βλέπεις τέτοια τιμόνια. Το Leon που είχα 8 ετών ήταν σαν καινούριο, λίγη προσοχή και φροντίδα θελει. Σόρρυ για το off topic σιγουρα παιζει ρολο. Νομιζω οτι ειναι σημαντικοκατος παραγοντας. Με ενα 100αρικο γινεται καινουργιο , οποτε...
tutuyo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Axelq είπε Δεν είμαι μηχανικός ούτε λαμαρινάς απλά επειδή έχω αλλάξει πάρα πολλές φορές αυτοκίνητο και έχω διαλέξει και για γνωστούς, έχω να επισημάνω τα παρακάτω που δε μου άρεσαν στις φωτογραφίες. Πραγματικος Σερλοκ! την επομενη φορα που θα ψαχνω για μεταχειρισμενο, θα σε παρω μαζι μου - θα αποζημιωθεις😀 @TS κανε μια ερωτηση στον εμπορο αμα ξαναπας. Πως και το "χαρτι" αυτοκινητο δεν πωληθηκε στην Ιταλια και κατεληξε στην Ελλαδα? Το αρπαξε ο εμπορος με γρηγορες και αποφασιστικες κινησεις σαν αιλουρος? 7 ώρες πριν, tsofras είπε Μία χαρά θα είναι εκτός αν βάζεις αντισηπτικά και μετά πιάνεις το τιμόνι όπως μάλλον έχει γίνει μόδα τα τελευταία 3 χρόνια και για αυτό βλέπεις τέτοια τιμόνια. Το Leon που είχα 8 ετών ήταν σαν καινούριο, λίγη προσοχή και φροντίδα θελει. Σόρρυ για το off topic ειναι γενικο αυτο το προβλημα με την δερματινη των δερματινων τιμονιων και συμβαινει ανεξαρτητως μαρκας μαλλον το quality control των τιμονιων δεν συμπεριλαμβανε τα αντισηπτικα😉 1 1
dstilio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, papleo61 είπε καλησπερα σας και καλη χρονια ενδιαφερομαι για αγορα του παρακατω αυτοκινητου απ την αυτο δουνιας καματερο για την κορη μου τηλεφωνησα και μου ειπε οτι δεχεται τεχνικο ελεγχο σε αντιπροσωπεια η δικο μου μηχανικο κλπ βεβαια ειναι λιγο ακριβο 10.600 ευρω μετρητα μου ειπε με μεταβιβαση και τελη εσεις τι γνωμη εχετε να προχωρησω; ευχαριστω και παλι και καλη χρονια σε ολους σας το αυτοκινητο ειναι αυτο. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326638654-kia-rio Σου απάντησαν πολλοί με λεπτομέρειες. Εγώ θα σου πω το εξής: ΜΗΝ τσιγκουνευτείς τα λεφτά του ελέγχου. Θα τη πας σε αντιπροσωπεία και φαναρτζήδες, θα τους ζητήσεις κοστολόγιο όχι για να το ελέγξουν αλλά για να το περάσουν κόσκινο. Εξήγησε τους ότι θες να τσεκάρεις και αν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα. π.χ. Στην αντιπροσωπεία έχουν ακόμα και το μηχάνημα που μετράει τη πάχος της μπογιάς (για να δουν αν είναι τρακαρισμένο). Δεν συμπεριλαμβάνονται όλα στον τυπικό έλεγχο εκτός και τους ζητήσεις και το πληρώσεις. στο λέω αυτό επειδή 93χιλιαδες χλμ. μου φαίνονται λίγα για εισαγωγής. Για να ασχοληθεί ο έμπορος να φέρει από εξω μεταχειρισμένο στα 10χιλιαρικα θα πρέπει να έχει μεγάλο κέρδος. Τα περισσότερα φτηνά εισαγωγής έχουν άπειρα χιλιόμετρα και εδώ τα κατεβάζουν για εμπορικουσ ψυχολογικούς λόγους. Ένα leasing αυτοκίνητο μπορεί να κάνει και 300χλμ. τη μέρα, μιλάμε για 60χιλ. Χιλιόμετρα Το χρόνο. Μακαρι να είμαστε απλά καχύποπτοι αλλά φύλαγε τα ρούχα σου. Για να είσαι σίγουρος βάλε χρήμα στον έλεγχο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από dstilio 1
papleo61 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, dstilio είπε Σου απάντησαν πολλοί με λεπτομέρειες. Εγώ θα σου πω το εξής: ΜΗΝ τσιγκουνευτείς τα λεφτά του ελέγχου. Θα τη πας σε αντιπροσωπεία και φαναρτζήδες, θα τους ζητήσεις κοστολόγιο όχι για να το ελέγξουν αλλά για να το περάσουν κόσκινο. Εξήγησε τους ότι θες να τσεκάρεις και αν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα. π.χ. Στην αντιπροσωπεία έχουν ακόμα και το μηχάνημα που μετράει τη πάχος της μπογιάς (για να δουν αν είναι τρακαρισμένο). Δεν συμπεριλαμβάνονται όλα στον τυπικό έλεγχο εκτός και τους ζητήσεις και το πληρώσεις. στο λέω αυτό επειδή 93χιλιαδες χλμ. μου φαίνονται λίγα για εισαγωγής. Για να ασχοληθεί ο έμπορος να φέρει από εξω μεταχειρισμένο στα 10χιλιαρικα θα πρέπει να έχει μεγάλο κέρδος. Τα περισσότερα φτηνά εισαγωγής έχουν άπειρα χιλιόμετρα και εδώ τα κατεβάζουν για εμπορικουσ ψυχολογικούς λόγους. Ένα leasing αυτοκίνητο μπορεί να κάνει και 300χλμ. τη μέρα, μιλάμε για 60χιλ. Χιλιόμετρα Το χρόνο. Μακαρι να είμαστε απλά καχύποπτοι αλλά φύλαγε τα ρούχα σου. Για να είσαι σίγουρος βάλε χρήμα στον έλεγχο. ok θα το κοιταξω
stylish Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Κι εγώ έψαχνα μεταχειρισμένο και μάζεψα τις πληροφορίες, που θα χρειαστεί ενας υποψήφιος αγοραστής μεταχειρισμένου αυτοκινητου και έφτιαξα το παρακάτω βίντεο. Νομίζω θα φανεί αρκετά χρήσιμο. Καλές αγορές. Αν σας αρέσει μπορείτε να κάνετε ενα like και μια εγγραφή στο κανάλι. Ευχαριστώ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις