Tasos19s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Στις 12/1/2023 στις 9:39 ΠΜ, jmmys είπε Με το Corolla του 2021 που έχω πάντως έχω πολύ μικρότερο κύκλο στροφής από ότι με το clk του 1998,όπου κάνω άνετα αναστροφή απο στάση ενώ με το Corolla όχι.Σε ίδιο δρόμο.Και το Corolla είναι και πιο μικρό.Γενικά στρίβει πολύ παραπάνω. Οποτε υπάρχουν και εξαιρέσεις όπου ένα παλιό στρίβει πιο πολύ από ένα καινούριο.Δεν ξέρω βέβαια ποσο πολύ έστριβε το αντίστοιχο Corolla του 1998 σε σχέση με το τωρινό και ένα c-coupe ή e-coupe σημερινό σε σχέση με το παλιό που έχω. Μην συγκρίνεις τα Mercedes με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα Σπανε οι ρόδες αν θα δεις όταν στρίβεις το τιμόνι και αυτό σου δίνει πολύ μεγάλο όφελος Εμεις έχουμε ένα mercedes w203 κι ένα Citroen Saxo Το mercedes κάνει εννοείται πολύ πιο άνετα αναστροφή παρολου που είναι σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος
tutuyo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 δεν ειναι ιδιον της Μερκ αυτο. Ειναι μια υλοποιηση που εφαρμοζεται σε πολλα νεοτερα μοντελα (κυριως μεγαλου ογκου) το 3008 πχ εχει σαφως μικροτερο κυκλο σε σχεση με το Auris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα